WHO-directeur-generaal wil “agressief” worden tegen anti-vaxxers, samenwerken met alle regeringen om “desinformatie” te controleren

Datum:
  • donderdag 24 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , , , ,
  • Tedros is gereed om agressief te worden tegen antivaxxers


    24-10-2024


     Nadat hij er niet in slaagde het “WHO Pandemie Verdrag” erdoor te krijgen en nadat hij er niet in slaagde zijn zin te krijgen met wereldwijde vaccinpaspoorten, begon de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, weer een tirade over het bestrijden van anti-vaxxers en hun “misinformatie/desinformatie.”

    Dr. Tedros hield een lachwekkende toespraak op de VN-top 2024, waarin hij zei dat de “wetenschap aan onze kant staat” en dat we “agressief” moeten worden tegen antivaxxers, schrijft Lance D Johnson.

    Tedros is gereed om agressief te worden tegen antivaxxers

    Tijdens de top benadrukte hij de “aanhoudende dreiging van online misinformatie en desinformatie in de volksgezondheid”. In zijn toespraak riep hij op tot samenwerking met techbedrijven en andere partners om de verspreiding van valse informatie tegen te gaan, die hij beschreef als een kritieke barrière voor effectieve communicatie over gezondheid. Hij nam geen verantwoordelijkheid voor de schadelijke narratieven van de WHO die regeringen over de hele wereld hebben aangezet tot totalitaire acties die miljoenen levens hebben geschaad.

    Dr. Tedros benadrukte dat social mediaplatforms, ondanks het feit dat ze WHO’s narratief uitdroegen tijdens het COVID-19 schandaal, een vector zijn geworden voor dodelijke desinformatie. Hij stelde dat verkeerde informatie bijdraagt aan een wijdverbreid scepticisme over vaccins en andere medische behandelingen. Hij schetste een grimmig beeld door verkeerde informatie niet alleen te koppelen aan volksgezondheidsproblemen, maar ook aan toenemende stigmatisering, discriminatie en geweld tegen gezondheidswerkers en gemarginaliseerde groepen. Hij nam niet één keer de verantwoordelijkheid voor de segregatie, discriminatie en verdeeldheid die hij in de hele samenleving teweegbracht, terwijl de WHO aandrong op vaccinpaspoorten en andere vormen van medische fraude.

    “De verkeerde informatie over de pandemie, de lockdowns en de gezondheidsmaatregelen is bijna net zo dodelijk als het virus zelf,” zei Tedros, waarmee hij een sentiment herhaalde dat de afgelopen jaren door verschillende politieke leiders en gezondheidsfunctionarissen werd gedeeld. Hij benadrukte dat de gevolgen van deze verkeerde informatie tot echte schade kunnen leiden, en beweerde dat “desinformatie dodelijk is”. Niet één keer gaf hij de tekortkomingen van de WHO toe, hoe hun krachtige narratieven en censuurbeleid mensen misleidden en ervoor zorgden dat ze gewond raakten en stierven door onnodige, schadelijke vaccins.

    De WHO wil samenwerken met alle regeringen om de waarheid over vaccins die massale schade veroorzaken het zwijgen op te leggen.

    Als antwoord op deze vermeende crisis van “verkeerde vaccininformatie” stelde Dr. Tedros een oplossing voor: Regeringen, sociale mediabedrijven en wetshandhavers moeten samenwerken met de experts van de WHO om inhoud die zij schadelijk achten te reguleren en te verwijderen. Hij beweert dat deze content-moderatie kan worden gedaan op een manier die het publieke discours beschermt en er tegelijkertijd voor zorgt dat accurate gezondheidsinformatie (het verhaal van de WHO) de overhand krijgt. Met andere woorden, het publieke debat is alleen toegestaan als het overeenkomt met de verhalen van de WHO en de “elite van deskundigen” die het vertrouwen van het publiek al hebben vernietigd.

    “Het vertrouwen in de WHO moet worden versterkt,” drong hij aan en hij pleitte voor strengere maatregelen om de verspreiding van wat hij ‘schadelijke leugens’ noemde, tegen te gaan. Regeringen hebben echter al een uitgebreid beleid ingevoerd om inhoud te modereren, vaak in overeenstemming met de richtlijnen van de WHO. Deze wereldwijde censuur leidde tot het verwijderen van waarheidsgetrouwe inhoud en belangrijke context die niet alleen accuraat was, maar ook miljoenen levens had kunnen redden als de waarheid niet was onderdrukt. De COVID-vaccins bleken de gevaarlijkste vaccins te zijn die ooit aan het publiek zijn aangeboden en de WHO kan deze waarheid niet zomaar uit het publieke debat censureren, nu er zoveel levens zijn verwoest door deze vaccins en de bijbehorende mandaten.

    De lopende onderhandelingen van de WHO over het controversiële pandemieverdrag stonden ook centraal in de opmerkingen van Tedros. Hij waarschuwde dat verkeerde informatie deze discussies ondermijnt en de angst aanwakkert dat het verdrag de besluitvorming over pandemieën kan centraliseren, waardoor de nationale soevereiniteit mogelijk wordt uitgehold. Met andere woorden, Tedros is een zeur, die niet kan accepteren dat zijn beleid van onderdrukking, medische tirannie en massamoord niet langer wordt geaccepteerd door de aangesloten landen.

    Hoe dan ook, de vrijheid van meningsuiting staat nu op het spel, nu wereldwijde overheidsinstanties proberen het internet te controleren en leugens op te dringen aan bevolkingen. Tedro’s pleidooi voor een gezamenlijke overheidsinspanning tegen “desinformatie” is angstaanjagend. De lockdown push van de WHO, testprogramma’s, vaccin mandaten en vaccinpaspoorten hebben bewezen een ramp te zijn van medische fraude en massale iatrogene fouten. Tedros en zijn contacten moeten serieus genomen worden, niet als een geloofwaardige bron van informatie, maar als een bedreiging voor individuele rechten en een bedreiging voor de voortgang van rationeel denken en de realisatie van de waarheid.


    https://frontnieuws.backme.org/


    Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    0 reacties :

    Een reactie posten