Slowakije wil mRNA-vaccins verbieden

Datum:
  • donderdag 10 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Peter Kotlar  zet ook vraagtekens bij de COVID-pandemie zelf.


    Robin de Boer 10-10-2024


    Slowakije wil mRNA-vaccins verbieden

    Help door dit met iedereen op je socials te delen!
    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 02:19

    De Slowaakse regeringscommissaris voor onderzoek naar de pandemie, Peter Kotlar, beschouwt mRNA-vaccins als gevaarlijk en roept op tot een verbod. Hij zet ook vraagtekens bij de COVID-pandemie zelf.

    In Slowakije is de minister van Volksgezondheid Zuzana Dolinkova afgetreden. Het rapport van Kotlar over het onderzoek naar de COVID-pandemie, dat hij een week geleden presenteerde, kan daarbij doorslaggevend zijn geweest.

    In het rapport roept hij op tot een verbod op vaccinatie met mRNA-vaccins die zijn ontwikkeld door westerse bedrijven als BioNTech/Pfizer en Moderna.

    Steun van premier Fico

    “Het ernstigste gevolg van de hele verzonnen operatie die de COVID-19-pandemie wordt genoemd, is het in gevaar brengen van de menselijke gezondheid en de bevestiging van de naïviteit van de wereldbevolking om onbewust gehoorzaam te zijn,” zei hij bij de presentatie van zijn rapport.

    Kotlar, lid van de regerende Slowaakse Nationale Partij, sprak zich tijdens de pandemie op YouTube uit tegen de maatregelen en vaccinaties van de toenmalige regering. Dit leverde hem aanzienlijke populariteit op, waardoor hij in het parlement kon komen.

    Hij krijgt steun van de Slowaakse premier Fico. “Jullie weten allemaal dat ik persoonlijk altijd tegen vaccinatie met experimentele vaccins tegen COVID ben geweest,” zei Fico in een toespraak die werd gepubliceerd op Facebook.

    Verrijkt

    Hij voegde eraan toe dat hij ‘veel kennissen’ heeft die ernstige gezondheidsproblemen hebben gekregen na de COVID-vaccinatie.

    De premier heeft Kotlar gevraagd om uit te zoeken wie zich in Slowakije heeft verrijkt door de ‘onnodige aankoop van medisch materiaal en vaccins’.

    Samenwerking met WHO beëindigen

    De regering van premier Fico heeft aangekondigd de samenwerking met de WHO op het gebied van COVID te beëindigen.

    De ernstigste bevinding is volgens Kotlar dat de mRNA-injecties het menselijk DNA veranderen. De vaccins zijn onvoldoende getest en daardoor gevaarlijk, benadrukt hij.

    [DW]

    Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

    0 reacties :

    Een reactie posten