Rechter beveelt Bill Gates om terecht te staan voor het ‘vermoorden van miljoenen’ via mRNA-prikken

Datum:
  • woensdag 23 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , , , , , ,
  • Al tientallen jaren pleegt Bill Gates in het volle zicht misdaden ....



    23-10-2024


    – hij voert experimenten uit op kwetsbare kinderen in Afrika en India, hij is het brein achter een wereldwijde uitrol van vaccins die gekoppeld zijn aan miljoenen doden, en dat alles terwijl hij een angstaanjagende agenda nastreeft die geworteld is in eugenetica en ontvolking.

    Hoe is het hem gelukt om hier zo lang mee weg te komen? schrijft Baxter Dmitry.

    Hij is de belangrijkste financier van wereldwijde gezondheidsorganisaties, waardoor hij vrij spel heeft om te doen wat hij wil. Hij financiert de mainstream media, zodat die nooit negatief over hem berichten. En hij zit aan de top van globalistische instellingen zoals het WEF en vormt nauwe allianties met andere machtige leden van de cabal.

    Maar nu heeft een dappere rechter in Nederland Bill Gates bevolen terecht te staan – en Gates is doodsbang. Hoe weten we dat?

    Omdat Gates de rechter smeekte om de zaak te seponeren, met het argument dat als hij in Nederland berecht wordt, er een “besmettingseffect” – zijn woorden – zal optreden en de rest van de wereld zal eisen dat hij berecht wordt voor misdaden tegen de mensheid.

    Gates, het psychopathische globalistische meesterbrein, houdt zich al tientallen jaren schuil in het verborgene en maakt overuren om de eugenetica- en ontvolkingsagenda te bevorderen die hij heeft geërfd van zijn vader, Bill Gates Sr, die zitting had in het bestuur van Planned Parenthood.

    Dit is de man die eigenaar is van een muggenfabriek in Colombia en die zijn trots en vreugde regelmatig dumpt in Amerikaanse bevolkingscentra en vervolgens de mainstream media opdracht geeft om te liegen over zijn rol in de uitbraak van exotische ziekten op dezelfde locaties waar zijn muggen zijn ingezet.

    Bill Gates denkt misschien dat hij onaantastbaar is, maar zijn tijd raakt op. In de VS heeft Robert F. Kennedy Jr. het zijn missie gemaakt om de misdaden van de globalistische elite bloot te leggen, met Bill Gates bovenaan zijn lijst. En als Trump in november wint, zal RFK Jr. eindelijk de macht hebben om Gates neer te halen als nooit tevoren.

    Maar de problemen van Gates zijn al begonnen. Tijdens een recente reis naar Londen, Engeland, kreeg hij een glimp te zien van de groeiende woede tegen hem, toen menigtes overal waar hij kwam zijn arrestatie eisten voor misdaden tegen de menselijkheid.

    Ondertussen staan in Nederland de mensen in de rechtszalen tegen hem op en eisen dat hij voor de rechter verschijnt omdat hij hun gezondheid heeft vernietigd met frauduleuze mRNA-vaccins die zijn toegediend als onderdeel van de Grote Reset.

    De Nederlandse advocaat Arno Van Kessel vertegenwoordigt de slachtoffers van Gates’ vaccins en hij wijst erop dat de Nederlandse regering min of meer heeft bekend dat de COVID pandemie een militaire psyop was met massale vormingspsychoses om het narratief te beheersen en het gedrag van het publiek te beïnvloeden.

    Dde psyop over het manipuleren van feiten en het misleiden van het publiek om de “voorkeurswerkelijkheid” van Bill Gates en de mondiale elite te verspreiden.

    De misleiding van het Nederlandse publiek wordt nu onderzocht door een rechtbank en Bill Gates is bevolen om te verschijnen en zich te verdedigen tegen de beschuldigingen van twee personen die gevaccineerd zijn met COVID en die beweren dat Gates hen misleid heeft en hun gezondheid vernietigd heeft.

    Gates is doodsbang voor de mogelijke gevolgen als een rechtbank in de Europese Unie hem schuldig acht en zijn ergste angsten zijn deze week werkelijkheid geworden. De rechter heeft hem in het ongelijk gesteld en hem bevolen persoonlijk te verschijnen.

    Het zijn niet alleen de Britten en de Europeanen die in opstand komen tegen Gates. Het gebeurt over de hele wereld. Het is bekend geworden en overal waar hij komt, zijn de mensen aanwezig om hun stem te laten horen.

    Gates vindt ook geen rust ten noorden van de grens in Canada. Het Canadese volk heeft er genoeg van en roept ook op om Gates aan te klagen wegens misdaden tegen de mensheid.

    Gates vreest terecht het “besmettingseffect” van de rechtszaak tegen hem in Nederland. De mensen in de wereld begrijpen dat hij een wereldwijde bedreiging voor de mensheid is en als zodanig behandeld moet worden.

    Zoals Arno Von Kessel uitlegde, voerde Gates aan dat de rechter geen jurisdictie over hem heeft. Maar vorige week op 16 oktober deed de rechter uitspraak tegen Bill Gates.

    Vanwege Gates’ werk met de WHO en het WEF in Nederland heeft de rechtbank wel jurisdictie over hem en ze eisen dat hij persoonlijk verschijnt om zichzelf te verdedigen.

    De aanklacht tegen Gates en de cabal kan niet ernstiger zijn. De Nederlanders begrijpen dat ze te maken hebben met een criminele operatie die opzettelijk de bloedsomloop van de mensheid heeft vergiftigd met als doel de wereldbevolking terug te dringen.

    Gates kan niet weg blijven komen met zijn misdaden. De COVID-pandemie was het omslagpunt. Als wij, de mensen, hem meer macht laten krijgen door de Grote Reset, kunnen we er zeker van zijn dat hij het in de toekomst nog erger zal doen.

    Hoe weten we dat? Omdat hij ons nu al over zijn plannen vertelt, compleet met de verraderlijke grijns op zijn gezicht.

    Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het ontmaskeren van de elite, maar we hebben jouw hulp nodig. Abonneer je op het kanaal op Rumble en word lid van de People’s Voice Locals-community om deel uit te maken van ons geweldige team en toegang te krijgen tot exclusieve en ongecensureerde content. Ik hoop je daar te zien.

    Kijk:


    https://frontnieuws.backme.org/


    Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    0 reacties :

    Een reactie posten