Kees van der Pijl over mediabedrog, oorlogen in Oekraïne en Midden-Oosten en oproep tot vrede

Datum:
  • donderdag 24 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , , , ,
  •  Mediabedrog, kans op vrede, Brics & dedallarisering


    24-10-2024


    Paul Buitink praat voor de tweede keer met voormalig hoogleraar en auteur Kees van der Pijl. De heren praten door over een post-militaire samenleving en Van der Pijl gaat in op de conflicten in Oekraïne en het Midden-Oosten. Waar liggen de oplossingen? Oekraïne zal worden opgedeeld, schat Van der Pijl in. Hij is somber gestemd als het gaat om de kans op vrede tussen Israel en de Palestijnen. Mogelijk kan Rusland een scharnierfunctie vervullen. Verder spreken ze over de BRICS top, de veranderende wereldorde en dedollarisering. Overweegt u om goud en zilver aan te kopen? Dat kan via de volgende website: https://bit.ly/3xxy4sY Twitter: @Hollandgold:   / hollandgold   @paulbuitink:   / paulbuitink   Let op: Holland Gold vindt het belangrijk dat iedereen vrijuit kan spreken. Wij willen u er graag op attenderen dat de uitspraken die worden gedaan door de geïnterviewde niet persé betekenen dat Holland Gold hier achter staat. Alle uitspraken zijn gedaan op persoonlijke titel door de geïnterviewde en dragen zo bij aan een breed, kleurrijk en voor de kijker interessant beeld van de onderwerpen. Zo willen en kunnen wij u een transparante bijdrage en een zo volledig mogelijk inzicht geven in de economische marktontwikkelingen. Al onze video’s zijn er enkel op gericht u te informeren. De informatie en data die we presenteren kunnen verouderd zijn bij het bekijken van onze video’s. Onze video’s zijn geen financieel advies. U alleen kunt bepalen hoe het beste uw vermogen kunt beleggen. U draagt zelf de risico’s van uw keuzes. Bekijk onze website: https://www.hollandgold.nl Timestamps: 0:00 Intro 2:16 Staat van media en post-militaire samenleving 13:30 Hoe oorlog in Oekraïne te beëindigen 24:03 Leidt vrede in Oekraïne tot een vluchtelingenstroom? 31:48 Grondstoffen in Donbas 35:09 Vergelijkingen WOII 42:22 Zionisme 47:20 Twee Staten Oplossing nog mogelijk? 50:39 Escalatie Iran 56:24 Scharnierfunctie Rusland 1:03:03 Dedollarisering 1:10:56 Oproep tot vrede Let op: Holland Gold vindt het belangrijk dat iedereen vrijuit kan spreken. Wij willen u er graag op attenderen dat de uitspraken die worden gedaan door de geïnterviewde niet persé betekenen dat Holland Gold hier achter staat. Alle uitspraken zijn gedaan op persoonlijke titel door de geïnterviewde en dragen zo bij aan een breed, kleurrijk en voor de kijker interessant beeld van de onderwerpen. Zo willen en kunnen wij u een transparante bijdrage en een zo volledig mogelijk inzicht geven in de economische marktontwikkelingen. Al onze video’s zijn er enkel op gericht u te informeren. De informatie en data die we presenteren kunnen verouderd zijn bij het bekijken van onze video’s. Onze video’s zijn geen financieel advies. U alleen kunt bepalen hoe het beste uw vermogen kunt beleggen. U draagt zelf de risico’s van uw keuzes. Bekijk onze website: https://www.hollandgold.nl




    1 reacties :

    Anoniem zei

    Het woord vrede is verboden in de 2e kamer net als omvolking, mag niet.
    Nederland wordt bestuurd door politici die buitenlandse oorlogsgeweld steun en uitroepen dat ook Nederland in oorlog is.
    Wat een idiote vertoning het slaat nergens op dat de eu en de navo zo betrokken zijn bij een land die niet bij hun clubje hoort.
    De eu en navo hadden veel beter buiten de oorlog kunnen blijven en een heuse verdedigingsmuur om Rusland heen kunnen leggen.

    Een reactie posten