Is dit de ‘oktoberverrassing’ waar we voor gewaarschuwd zijn?

Datum:
  • donderdag 10 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , , ,
  • De psychologie van massahypnose en totalitarisme


    9-10-2024


    Is dit de ‘oktoberverrassing’ waar we voor gewaarschuwd zijn?

    Eergisteren, 7 oktober, berichtte RT in een artikel met de titel ‘Aziatische staat begint aankomsten op luchthavens te testen op dodelijke ziekte’ het volgende over wat het ‘dodelijkste virus’ op de planeet wordt genoemd:

    De gezondheidsautoriteiten in Kazachstan hebben verplichte lichaamstemperatuurcontroles ingevoerd voor passagiers die vanuit het buitenland aankomen op de luchthavens van het land, aldus een verklaring op maandag. Dit komt naar aanleiding van een uitbraak van een zeer besmettelijke en mogelijk dodelijke ziekte in Afrika.

    De ziekte, die bekend staat als de Marburg virus disease (MVD), begint met symptomen zoals misselijkheid, overgeven, keelpijn en buikpijn. In sommige gevallen sterven patiënten door extreem bloedverlies. Het virus verspreidt zich tussen mensen door contact met lichaamsvloeistoffen of oppervlakken, zoals besmette lakens.

    Marburg is van dezelfde virusfamilie als ebola, maar wordt als ernstiger beschreven.
    Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de ziekte een sterftecijfer tot 88%. Een uitbraak van MVD werd vorige maand bevestigd door de gezondheidsautoriteiten in Rwanda.

    Dit artikel volgde op een eerder artikel op dezelfde dag, waarin melding werd gemaakt van de uitbraak van de ziekte in Rwanda en waarin werd gemeld dat er sinds september 12 mensen waren overleden en 46 gevallen van besmetting met het virus waren bevestigd. Op het eerste gezicht lijkt er niets om je zorgen over te maken, zolang de autoriteiten waakzaam blijven op de punten van binnenkomst in hun land en zolang men nauw persoonlijk contact vermijdt met mensen die symptomen vertonen. Per slot van rekening zijn er in juli 2022 en februari 2023 gevallen van de ziekte van Marburg gemeld in Afrikaanse landen, en het lijkt erop dat de ziekte zich toen niet heeft verspreid, schrijft gastauteur Bert Olivier.

    Wat betreft de huidige uitbraak van de ziekte van Marburg, is men geneigd om wat Duitsers ‘Vorausdeutung ‘ noemen – ‘prefiguratie’ of ‘vooruitwijzing’ – te zien in de ‘voorspelling’ van de zogenaamde ‘Ziekte X’ door de WHO medio 2023, herhaald in januari 2024. Waarom zeg ik dit? Omdat, zoals Capitalist Exploits het zegt in het artikel waarnaar hierboven wordt verwezen,

    De WHO voorspelt ‘ziekte X’.

    Om eerlijk te zijn begonnen ze halverwege vorig jaar met hun sombere voorspellingen, maar nu voeren ze de angstknop op en geven ze er meer ‘informatie’ over. We weten nu dat het een ziekte is die 20x zoveel mensen zal doden als CO(N)VID. We weten dit omdat zij het zeggen.

    Ik vraag me af of het alleen ik en een paar gelijkgestemde nieuwsgierige mensen zijn die het nogal vreemd vinden dat ze niet weten wat het is, waar het vandaan komt, hoe het zal doden en zo’n beetje al het andere en toch zeker weten dat er 20x zoveel mensen aan zullen sterven.

    Het is bijna alsof iemand ergens heeft uitgerekend hoe hoog het sterftecijfer zal zijn als een bevolking met een ernstig verzwakt immuunsysteem ergens aan wordt blootgesteld.

    Gezien het feit dat de Marburg virus disease een sterftecijfer van 88% zou hebben, lijkt het misschien alsof het niet past bij de beschrijving van ‘Ziekte X’, omdat zo’n sterftecijfer veel hoger is dan twintig keer het Covid-sterftecijfer bleek te zijn (minder dan 1%). Maar wie weet? Feit is dat tactieken om mensen bang te maken niet 100% accuraat hoeven te zijn om hun doel te bereiken. En wat is er enger dan berichten over de uitbraak en mogelijke verspreiding van Marburg die beginnen te circuleren? Geloof het of niet, maar er is wel degelijk iets dat deze berichten overtreft op de angstladder – iets dat aangeeft dat de bron van de potentiële dood zich al in het lichaam van veel mensen bevindt, als een viraal Trojaans paard.

    In dit stadium ben je misschien volledig verbijsterd. Toen ik hier enige tijd geleden voor het eerst over hoorde, was ik dat ook. Sindsdien was ik het grotendeels vergeten, maar eergisteren deed een videoreportage (waarnaar hieronder wordt verwezen) dit spook met al zijn bijna onbegrijpelijke, angstaanjagende implicaties weer opleven. Waar ik het over heb drong voor het eerst tot me door in 2022, toen ik een artikel las over (en luisterde naar het bijbehorende interview met) Karen Kingston, waarin men over Covid PCR-tests (en ‘vaccins’) tot de ontdekking komt dat:

    …de teststaafjes zijn om het genetisch materiaal van mensen te verzamelen en mensen in te enten met het nanowapen – het spike-eiwit AI biowapen dat deels biologie en deels technologie is. Het is niet alleen technologie, maar het heeft ook gen-sequenties, zei ze. Het is de bedoeling dat deze technologie kuit schiet in het lichaam, het is een parasiet … Het is nog niet [volledig geactiveerd bij veel mensen.] De activering is sterk afhankelijk van de 5G [en] glasvezelnetwerken … ook de kwantumdots worden geactiveerd met LED [light-emitting diode] dus er is ook lichtactivering bij betrokken.

    De belangrijke informatie in dit fragment uit het artikel is dat 5G, glasvezelnetwerken en zelfs LED sommige van de ‘ingrediënten’ van de Covid pseudovaccins kunnen activeren die in het lichaam van miljarden mensen werden geïnjecteerd. Dit was de achtergrondinformatie. Wat ik vervolgens ontdekte, verergerde de dreiging die al in Kingston’s interview zat, namelijk dat wat 5G, bij een specifiek golflengtesignaal, zou kunnen vrijmaken in de lichamen van mensen die de prik hebben gehad, niemand minder is dan het Marburg-virus. Dit virus (en ook andere ziekteverwekkers) zit in de lipide nanodeeltjes (hydrogel) die in het lichaam van mensen worden geïnjecteerd. Dit werd onthuld door advocaat Todd Callender, die (verwijzend naar de klokkenluiders) zei:

    We werden doorverwezen naar een litanie van papers die verwijzen naar het gebruik van 18 gigahertz signalen en het 5G systeem om het opzwellen van lipide nanodeeltjes te veroorzaken … Drie ontploffingen van een minuut, het heet een puls, zorgen ervoor dat de lipide nanodeeltjes opzwellen.

    In de hydrogel in de kill shots, zoals ik ze noem, voor covid zijn er enkele overeenkomsten. Die overeenkomsten waren het gebruik van lipide nanodeeltjes om synthetisch DNA en RNA te dragen om het lichaam van mensen te herprogrammeren.

    Deze zelfde lipide nanodeeltjes waren gevuld met allerlei verschillende ziekteverwekkers. Het waren niet alleen drie verschillende soorten HIV-eiwitten. Het waren niet alleen de spike-eiwitten. Het was niet alleen het coronavirus. Het waren deze vreemde chimere ziekten … deels viraal deels bacterieel – stafylokokken Ebola, Marburg E.coli.”

    Callender legde uit dat patenten en wetenschappelijke papers beschrijven hoe deze chimere ziekteverwekkers in lipide nanodeeltjes worden gestopt om later – vertraagd, getimed of op afstand – vrij te komen. Die latere vrijlating, vonden we in de wetenschappelijke papers […] wijst op het gebruik van een 18 gigahertz signaal dat ervoor zorgt dat die lipide nanodeeltjes opzwellen. En wanneer ze opzwellen, geven ze hun inhoud vrij.

    Het is moeilijk om je hoofd te buigen over het idee dat er individuen zijn die in alle opzichten op mensen lijken, maar die in staat zijn om de productie en – onder het mom van een vermeende ‘pandemie’ – het toedienen van injecties, vermomd als vaccins, aan miljarden nietsvermoedende mensen over de hele wereld te plannen en uit te voeren. Ze psychopaten of sociopaten noemen, is een understatement. Jammer dat er zoveel mensen zijn die niet zijn uitgerust met wat je een ‘built-in shit-detector’ zou kunnen noemen, zoals mijn partner en ik (en vele anderen die we kennen) dat wel zijn. Miljoenen van die arme schapen hebben hun anesthesie al met hun leven betaald en het lijkt erop dat de psychopathische cabal wil dat miljarden anderen hetzelfde lot ondergaan.

    Gisteren werd er een video geplaatst waarin een dringende waarschuwing klinkt – een waarschuwing die Todd Callender’s uit 2023 doet herleven – dat de globalistische moordenaars op het punt staan het Marburg-virus te laten vrijkomen in de lichamen van de geprikte mensen, en zo een Marburg-‘pandemie’ te ontketenen. En voor het gemak, zoals aan het begin van dit stuk is aangegeven, is Marburg ontdekt in Rwanda, waar ongeveer een dozijn mensen aan de ziekte is overleden, dus niemand zal merken dat de oorsprong ervan in hun eigen lichaam ligt, mocht deze triggering door 5G inderdaad plaatsvinden. Vandaar de titulaire vraag in dit artikel: Zou dit de ‘oktoberverrassing’ kunnen zijn die op het punt staat te worden losgelaten op een grotendeels nietsvermoedend publiek, uiteraard gepland om samen te vallen met de voorbereiding op de presidentsverkiezingen in de VS.

    Het is de moeite waard om de video waarnaar hierboven wordt verwezen te bekijken – niet alleen geeft het grafisch dezelfde informatie die je van Callender krijgt, maar het geeft ook de data waarop de 5G-triggering zou moeten plaatsvinden – waarvan de eerste al achter ons ligt, terwijl de tweede, die gebruikt zou worden als iets de eerste verhindert, (als ik het me goed herinner) 11 oktober is. In de video wordt geadviseerd om op die datum de smartphone uit te zetten, omdat het 5G-signaal je via de telefoon (en andere elektronische apparaten) zal bereiken. Het achtergrondonderzoek, uitgevoerd aan een Israëlische universiteit, wordt ook gegeven.

    Al met al is het, zoals te verwachten was, een behoorlijk verontrustende video om naar te kijken, dus het is raadzaam dat mensen die gemakkelijk of ernstig verontrust raken door de beeldende presentatie van dergelijke informatie – in het bijzonder met betrekking tot de zich ontvouwende symptomen van de ziekte – dit niet doen. Het goede nieuws is echter dat er, ondanks de ernst en de hoge sterftecijfers van de Marburg disease, een geneesmiddel bestaat en dat het zowel onnodig als onverstandig zou zijn – gezien hun staat van dienst – om kill-shot ‘vaccins’ te accepteren. De informatie over de genezing van Marburg wordt geleverd door Todd Callender in het eerder besproken artikel:

    Er is een behandeling voor VHF [Viral Haemorrhagic Fever] beschikbaar. Dr. Peter Chambers, een 37-jarige gevechtsveteraan en voormalig Special Operations Surgeon voor de Groene Baretten, en Dr. Elizabeth Lee Vliet merkten in 2018 tijdens het doorlezen van het medische handboek van de Groene Baretten op dat volgens het Amerikaanse leger “als soldaten Marburg of Ebola tegenkomen in Afrika, ze alleen albendazol of fenbendazol hoeven in te nemen en ze zijn klaar om te gaan … het is zowel profylactisch als een remedie,” zei Callender. We hoeven niet bang te zijn; “We hoeven niet naar de quarantainecentra te rennen, we hoeven niet op onze knieën te vallen met een masker in de hand.”

    Zoals Callender er ook aan herinnert,

    “Het Marburg-virus is door mensen gemaakt [en] daar hebben we alle wetenschap over,” vertelde hij Holehouse. Er zijn uitbraken geweest in Afrika van VHF’s waar de WHO en Bill Gates hun experimentele vaccins hebben getest, voegde hij eraan toe. “Ze zullen er alles aan doen om ons te laten denken dat [VHF] door de lucht wordt overgedragen,” zei hij, maar het wordt van de ene persoon op de andere overgedragen via lichaamsvloeistoffen.

    Het is geen verrassing dat Billy Gates en de WHO bij dit alles betrokken waren en nog steeds zijn. Vroeg of laat zal het recht zegevieren.

    Bert Olivier
    Honorary Professor of Philosophy
    University of the Free State
    South Africa


    https://frontnieuws.backme.org/


    Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    0 reacties :

    Een reactie posten