Filmpje: Gideon van Meijeren werd door de Kamer weggehoond, maar helaas kreeg hij gelijk

Datum:
  • donderdag 24 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , , , , ,
  •  


    Robin de Boer 24-10-2024


    Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 04:59

    Vorige maand, op 10 september, deed Gideon van Meijeren in de Tweede Kamer een dringend verzoek om een debat te houden over de volgende prikronde tegen corona, die een week later van start zou gaan.

    “De reacties op mijn debataanvraag waren ronduit stuitend. Ik werd weggehoond, ik werd vals beschuldigd van het verspreiden van desinformatie, zonder dat dat ook maar enigszins werd onderbouwd,” zei hij woensdag in de Kamer.

    “We zijn inmiddels anderhalve maand verder en tot mijn grote spijt kunnen we inmiddels vaststellen dat mijn zorgen volledig terecht bleken te zijn. Want sinds de start van die vaccinatiecampagne op 16 september zijn er inmiddels meer dan 880.000 prikken gezet en, ja hoor, opnieuw zien we een explosieve stijging van de sterfte in Nederland. We zien steeds hetzelfde patroon, keer op keer. Bij iedere prikronde zien we dat in de periode nadat het prikken is aangevangen het aantal sterfgevallen weer explosief toeneemt. Zodra het prikken stopt, begint dat geleidelijk weer af te nemen, totdat de volgende prikronde van start gaat. Je kunt de klok erop gelijkzetten,” merkte Van Meijeren op.

    (Video verwijderd? Klik hier...)

    Stoïcijns door prikken

    Vorige week was er weer een uitbarsting van de oversterfte, gelijk met vaccinatie. Op dit moment overlijden er elke dag 40 mensen meer dan normaal.

    De forse oversterfte is in de jaren 2022, 2023 en 2024 zelfs nog hoger dan in de coronajaren 2020 en 2021, zei Van Meijeren. “Uit de officiële cijfers van het RIVM en het CBS over het aantal gezette prikken en het aantal overlijdens blijkt dus gewoon dat er een feitelijk aantoonbare correlatie bestaat tussen de prikken en de toenemende sterfte. Dat kan door niemand worden weersproken. Nu wordt hier steeds weer opgemerkt dat een correlatie iets anders is dan een causaal verband. Dat is op zichzelf natuurlijk volstrekt juist, maar dat neemt niet weg dat hoe sterker de correlatie is, hoe waarschijnlijker het is dat er ook een oorzakelijk verband is. Als dezelfde correlatie herhaaldelijk en consistent wordt waargenomen, levert dat ten minste een sterke aanwijzing op dat er ook sprake is van causaliteit.”

    “In plaats van te stoppen met prikken totdat de oorzaak van de oversterfte fatsoenlijk is onderzocht, blijven we echter stoïcijns door prikken, zonder dat er deugdelijk onderzoek plaatsvindt naar de oorzaken van de oversterfte.”

    Wat valt er te verbergen?

    Eerder dit jaar werd een motie aangenomen om een onafhankelijke instantie een integraal wetenschappelijk onderzoek te laten verrichten naar de oorzaken van de oversterfte, maar de regering heeft aangegeven die motie niet uit te voeren.

    De Biomedische Rekenkamer verzoekt al sinds 2022 herhaaldelijk om toegang tot de volledige dataset, maar die wordt maar niet verstrekt. Van Meijeren: “Wat valt er te verbergen?”

    “De regering beweerde steevast, en blijft ook maar beweren, dat de injecties voldoende zijn onderzocht. Zij geeft de garantie dat ze veilig zijn. We zien inmiddels al een tijdje dat dit aantoonbaar niet het geval is. De onderzoeken stapelen zich op. Maar uit recent onthulde interne documenten van het ministerie is gebleken dat ook het bijwerkingencentrum Lareb al in april 2021 bij het ministerie de noodklok luidde over het enorme aantal meldingen van ernstige tot zeer ernstige bijwerkingen van de injecties. Het bijwerkingencentrum gaf aan dat het helemaal werd overspoeld, het werk niet meer aankon, dat nader onderzoek absoluut noodzakelijk was, maar dat het niet de capaciteit had om dat onderzoek te verrichten. Hoe kan het dat het ministerie desondanks besloot om die informatie onder de pet te houden, gewoon door te gaan met prikken en met droge ogen die grote leugen te blijven verkondigen dat er wel voldoende onderzoek was verricht en dat de vaccins veilig zouden zijn? Waarom werd de informatie van Lareb niet publiekelijk gedeeld? Waarom zijn Nederlanders willens en wetens op het verkeerde been gezet, met alle risico’s van dien? Welke andere belangen speelden hier zo’n grote rol dat het belang van de volksgezondheid het moest ontgelden?”

    Dringende oproep

    Het Kamerlid rondde af met een dringende oproep – noem het gerust een eis – om de lopende vaccinatiecampagne nog vandaag te beëindigen. “De tijd van het vriendelijk verzoeken is een keer voorbij. We kunnen niet blijven doorgaan met het op grote schaal toedienen van experimentele gentherapie met zulke significante risico’s. We moeten nu handelen, voordat nog meer mensen onnodig slachtoffer worden van ernstige bijwerkingen of sterfte.”

    Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

    0 reacties :

    Een reactie posten