“Democratische” terreur

Datum:
  • vrijdag 25 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , , , ,
  •  Het wordt werkelijk met de dag gekker met dergelijke idioten. 



    “Democratische” terreur


    (Door: Drs. E.N. Schilder)

    De VVD, wat ooit stond voor “Volkspartij voor Vrijheid en Democratie”, laat deze week wederom zien wat zij echt is: een Collectief voor Volksverlakkerij en Dictatuur. Het betreft hier sinds Rutte dan ook een pure minachting van het volk. Misschien is CVD een benaming die beter bij deze tijd past? De VVD en (uiteraard) D66 maken zich zogenaamd namelijk ‘erg bezorgd’ over de dalende vaccinatiegraad… en willen peuters en kleuters die niet ‘gevaccineerd’ zijn, op een opvang weigeren. Tja, dat is natuurlijk weer vragen om alternatieve oplossingen zoals die ook zijn gekomen met de EIGEN scholen ten aanzien van het VN/WEF opgedrongen staats(indoctrinatie)onderwijs, want de mens blijft uitermate creatief als een overheid zich tiranniek gaat gedragen. Ik zeg: Privéopvang dan maar!

    Maar… alle mensen, een dalende vaccinatiegraad…hoe zou DÀT nu toch komen…? Het geeft maar weer eens aan hoe onvoorstelbaar DOM die ‘volks’ uhhh, WEF-vertegenwoordigers – bedoel ik natuurlijk – in de Tweede Kamer daadwèrkelijk zijn! En die onvoorstelbare NAÏVITEIT (!) zit niet alleen bij GroenLinks en D66 gecollecteerd. In diverse partijen staat de D inmiddels voor DOM en Dictatoriaal, letterlijk en figuurlijk aangevoerd door een Dick-head… (En de ergste partijen hèbben niet eens een D in de naam…)

    Het FEIT (!) alleen al dat er in 2021 en 2022 totaal geen enkele transparantie was over wat er in die spuiten zat – en dat nog altijd NIET wordt vrijgegeven ! – zegt mij in ieder geval genoeg. Ze hebben naar aller waarschijnlijkheid NIET alleen VRESELIJKE MISDADEN (blijvende schade/verminking) tegen de mensheid te verbergen, maar mogelijk ook een wereldwijde GENOCIDE…? Waarom zou het anders allemaal moeten worden zwartgelakt en tot op de dag van vandaag ‘geheim gehouden’?! Waarom moest alles vanaf het begin voor vijfenzeventig jaar in een kluis worden opgeborgen?! WAAR zijn zij in vredesnaam BANG voor als alles zogenaamd zo veilig was/is? Goed getest is het inmiddels WÈL! Alleen de uitslagen van deze wereldwijde intelligentietest wordt nog altijd van één leugenachtige kant ‘belicht’ en de andere zijde in het duister gehouden.

    Een paar weken geleden kwam bij ons overigens óók de tweede (!) brief op de mat voor ‘nieuwe’ griep- en Covid-injecties. Het werd wederom – zonder ook maar met één woord te wijzen op de ZEER ernstige bijwerkingen en gevaren voor ú – gebracht als een ware zalving voor de ouderen. Twee injecties tegelijk gezet, de ene links en de andere rechts, hoe ‘handig’ wilt u het hebben! Eureka! En bij voorbaat zijn vooral de mensen die teveel kosten en nog steeds huizen voor de nieuwkomers bezet houden, uitgenodigd? Toeval? Natuurlijk niet, men maakt zich ernstig zorgen over uw ‘gezondheid’ natuurlijk! Wauw! Fantastisch… Maar wederom schrikbarend hoeveel vrienden en kennissen er nog steeds met open ogen intrappen! Ik heb het in 2021 al als intelligentietest omschreven en het geldt helaas nog steeds.

    Ikzelf vertrouw inmiddels helemaal niets meer. Met het angstvallig geheimhouden van zowel de inhoud van de spuit, de bijwerkingen als daarnaast de ‘communicatie’/dwang en angstmaatregelen rondom een doodnormaal verkoudheidsvirus ben ik het vertrouwen in zowel de overheid, de medische wereld als de ‘wetenschap’ volledig kwijtgeraakt ! Hoe goed de vaccinaties van vroeger ook werkten – en waar die TOEN op gebaseerd waren – ik vertrouw na de corona-terreur NIETS meer waarvan geen openheid van zaken wordt gegeven en wat klaarblijkelijk nog ALTIJD verdonkeremaand moet blijven! Ik weet namelijk NIET wat ze tegenwoordig allemaal in de griepprikken stoppen en waar vervolgens, net als over de mRNA-injecties, niet over gesproken of geschreven HOEFT te worden. Ik wil niemand bang maken, maar misschien/zeer goed mogelijk zijn de vloeistoffen (!) van èlke injectie inmiddels wel vervuild met gen-therapie-rommel!? Ik weet het niet en zolang gedegen onderzoek aan alle kanten wordt tegengewerkt, hebben ze klaarblijkelijk iets te verbergen. Eén plus één blijft tenslotte twee! Ik vertrouw ze derhalve voor geen cent meer! De overheid niet, artsen niet meer, zogenaamde gezondheidsinstanties niet, en zeker geen VN-, WHO-, WEF-gerelateerde ‘experts’ en ‘politici’! Het herstel in het vertrouwen is namelijk heel eenvoudig: Geef openheid van zaken en leg levenslange straffen op aan de misdadigers! Zo niet, dan ook geen prikjes meer! NO VAXXING WAY!!

    Socialisme 

    Het begrip socialisme is eigenlijk een ‘politieke’ ideologie waarbij ook het economische aspect wordt meegenomen. Het wordt overal gebracht als de kracht die zou moeten liggen bij de wil van de bevolking, maar ÌS dat ook zo? Het belang van een ‘gemeenschap’ staat bij het deze ‘sociale’ samenhang voorop, maar dat is maar net hoe u het bekijkt, want naast ‘de bevolking’ kan die ‘gemeenschap’ ook betekenen: de staat, een bedrijf, een sociale klasse of zelfs een religie. Er wordt hierbij uitgegaan van ‘het menselijke collectief’, wat letterlijk ALLES kan betekenen. Als samenwerkingsinitiatief is ‘een collectief’ namelijk een groep mensen die gezamenlijk één of meerdere belangen nastreeft. Idealisme derhalve! Het socialisme gaat er van uit dat de beoogde ‘maatschap’ de hoogste beslissingsbevoegdheid heeft over de verdeling van macht, persoonlijk bezit, fabricage, techniek en goederen (onder andere voeding en water) en de meest bekende socialistische filosoof is Karl Marx… Ofwel: Socialisme is de puurste vorm van communisme, maar ook van **fascisme, want dat verschil is niet zo groot.

    Komt u al iets bekend voor? Door een volk… door een religie… door een staat… door een bedrijf… door een sociale klasse… die de hoogste beslissingsbevoegdheid heeft over de verdeling van macht, persoonlijk bezit, fabricage, techniek en goederen (onder andere voedsel en water)… Ik weet niet wat ú hierin terugziet maar ìk zie uitsluitend dwangmatige overeenkomsten met het WEF (een bedrijf) waarmee wurgcontracten zijn afgesloten en waarvan de door Schwab ‘opgeleide’ Young Global Leaders zijn gepenetreerd en inmiddels verweven in alle lagen van de overheden (een staat). Ook de islamisering (een ‘religie’) van Europa is geen toeval net als dat de paus openlijk deel uitmaakt van de globalistische sekte die wordt geleid door de VN, WHO, NAVO, EU en het WEF (een sociale klasse). Moet ik u nog attenderen op het begrip ‘persoonlijk bezit’, voedsel of water(‘management’)…? Al die elementen spelen een uitermate duistere WEF-rol. Het is ten slotte niet voor niets dat ‘Herr’ Schwab heeft gezegd dat stemmen niet meer van deze tijd is en het door HÈN geprogrammeerde AI zogenaamd al weet wat ‘het volk’ wil… Het is niet voor niets dat u als volk kunt aangeven wat u wilt (en verkiezingsuitslagen dat ook zeer sterk bevestigen!), maar het volk vervolgens volledig genegeerd wordt door de ‘gekozen volks- uhhh WEF-vertegenwoordigers’.

    De vorige keer sprak ik mijn vermoeden al uit dat er een soort maffia-structuur aan ten grondslag ligt en dat is exact wat de VN, WHO, NAVO, EU en het WEF laten zien. Hùn verwrongen gedachtegoed MOET en ZÀL ‘leidend’ zijn en doorgang vinden! Allereerst middels corruptie, omkoping, afpersing en indoctrinatie (zij noemen dat ‘politiek’!), daarna met geweld afgedwongen acties (arrestaties, optreden Romeo’s en fascistische politie eenheden, de inzet van het leger) en uiteindelijk middels heropvoedingskampen (Corona afzondering- en herstel kampen om alvast aan het idee te wennen) of mysterieuze verdwijningen/doodsoorzaken. Elk facet van deze wereldwijde machtsgreep is inmiddels openlijk uitgevoerd. Verspreid over heel Europa, Australië, Nieuw Zeeland en de VS. Gewoon als ‘test’ uiteraard…

    **Maar laten we het belangrijkste aspect van het socialisme niet vergeten: de ‘S’ in Adolf Hitlers NSDAP staat óók voor ‘Socialistische’ waarbij, heel opvallend, het socialisme ná de Tweede Wereldoorlog wèl een typerend linkse ideologie is gebleven, maar het extreem linkse fascisme van de ene dag op de andere tot extreemrechts werd benoemd… KOEKOEK! Hoe doorzichtig wilt u het hebben…?!

    Democratie daarentegen betekent dat ú mag stemmen op een WEF-vertegenwoordiger naar keuze die daarna ‘in uw naam’ (want gekozen), ten NADELE van ú, het VN, WHO, NAVO, EU en WEF beleid uitvoert.

    WEF-vertegenwoordigers

    Afgelopen zondag was bij het programma Buitenhof historicus en WEF-‘filosoof’ Yuval Harari te gast. Presentatrice Maaike Schoon voelde zich overduidelijk aangetrokken tot deze zwaar geestesgestoorde ‘hoogleraar’ in de middeleeuwse historie en futurologie. Zijn futuristische WEF-boodschap (die hij hartstochtelijk deelt met ‘Herr’ Schwab zelve) is een uitermate ziekelijke samensmelting van biotechnologie met informatietechnologie, waarbij de mens een half mens/half robot wordt en middels een computer gestuurde chip in de hersenen een compleet willoze hybride(zombie)-versie van zichzelf wordt. NIKS eigen mening! NIKS eigen identiteit, NIKS eigen invulling van het leven. ZIJ bepalen straks wie mogen blijven leven, waar zij daarvoor kunnen DIENEN en waar zij daarvoor vooraf aan moeten voldoen. Namelijk: nú al slaafse volgzaamheid, absolute gehoorzaamheid, geen persoonlijk bezit …en daar héél gelukkig mee zijn…

    Harari kwam bij Buitenhof overigens ‘even delen’ dat de mens ‘teveel’ aan informatie krijgt en daar ‘niet mee om kan gaan’… Daarom moeten uitsluitend nog de reguliere en ‘zeer betrouwbare’ mainstream media een platform krijgen/behouden en moeten we ons ontdoen van overtollige informatie die de mainstream media tegenspreken… Volgens hem is teveel informatie namelijk net zo slecht voor uw gezondheid (hee, waar kennen we dat van?!) als teveel eten…

    Harari is over-evident HÈT schoolvoorbeeld van hoe dun de scheidslijn is tussen geniaal en knettergek. Deze man is zeer zwaar geestelijk gestoord kan ik wel zeggen. Net als zijn baasje Schwab overigens, die meent de hele wereld naar zijn/hun psychotische model te moeten ‘resetten’ en herscheppen. Hoe zijn we hier in vredesnaam in terechtgekomen dat het ultieme kwaad middels vrolijke kleurtjes en wurgende ‘goede bedoelingen’/‘doelen’ de gehele wereld vanuit regeringen en hun geheime diensten probeert te onderdrukken en terroriseren?

    WRR

    Er is in Nederland overigens een zogenaamd ‘onafhankelijk’ instituut (WRR) (dat dit jaar tweeënvijftig jaar bestaat) dat de regering zogenaamd ‘onafhankelijk’ adviseert. Zoals zij het zelf hebben omschreven: “De Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) informeert en adviseert de regering en het parlement over grote maatschappelijke vraagstukken. Van kunstmatige intelligentie tot migratiediversiteit en van houdbare zorg tot de toekomst van werk. De adviezen van de WRR zijn wetenschappelijk onderbouwd en gericht op de lange termijn. De WRR werkt onafhankelijk, multidisciplinair en sector overstijgend”. Aldus hun eigen omschrijving. 

    Maar als de WRR zogenaamd zo ‘onafhankelijk’ is, waarom zie ik in hun adviezen dan uitsluitend VN, WHO, NAVO, EU en WEF-dictaten terug? Hoe is het mogelijk dat een zogenaamd ‘onafhankelijk’ instituut uitsluitend GLOBALISTISCHE doelstellingen ‘adviseert’ en gevaren TEGEN het globalisme onderzoekt? En.. door wie of wat wordt de WRR betaald…? Laten we eens kijken wat de inkomstenbron van het WRR eigenlijk is? Kijk eens aan! Het WRR valt rechtstreeks onder het Ministerie van Algemene Zaken… Rechtstreeks onder MAZ en dan ‘onafhankelijk’ en ‘wetenschappelijk’ zijn in haar adviezen…?

    Zoals te doen gebruikelijk zal MAZ hoogstwaarschijnlijk zelf aangeven waar onderzoek naar gedaan dient te worden en zullen naar alle waarschijnlijkheid – zoals we dat ook tijdens de corona-terreur hebben mogen waarnemen – ook meteen maar aangegeven hebben naar welke uitkomst toegewerkt moet worden? 

    In het laatste WRR-rapport wordt namelijk nadrukkelijk ingegaan op de opkomst van ‘zogenoemde alternatieve media’, die volgens de WRR ‘een sterk gekleurde content voortbrengen’.

    Maar gelukkig brengen de dagelijkse indoctrinatie (mainstream) media GÉÉN ‘gekleurd content’ voort? De mainstream media brengen UITSLUITEND gekleurde inhoud voort! Voornamelijk GroenLinks en D66 gekleurde ideologieën en daarmee VN, WHO, NAVO, EU en WEF BLAUW (!) gekleurde retoriek! Maar… Bellingcat is volgens WRR een ‘succesvol journalistiek initiatief’… uiteraard omdat Bellingcat gefinancierd wordt door de westerse inlichtingendiensten…? De westerse inlichtingendiensten… ofwel: de secties list, bedrog en stiekem! Hoe betrouwbaar wilt u het hebben…?

    Het WRR wordt mijns inziens derhalve, net als de AIVD, MIVD, het LIEC en het RIEC, door de NCTV aangestuurd en is daarmee indirect volledig ondergeschikt aan het (BLAUWE!) Globalisme en daarmee een ‘adviserend’ onderdeel van de VN, WHO, NAVO, EU en WEF gestuurde overheidsterreur. Waarvan akte tijdens de door Willem Engel heel terecht georganiseerde corona-protesten waar de NCTV/de ‘heer’ Schoof, aan de basis stond van de uitvoering van het extensieve geweld tegen vreedzame en volstrekt onschuldige betogers, inclusief de brandstichting leugens van de ‘heer’ Bruls. We leven in een globalistische digitaal gecontroleerde/overheidsterreur, waarvan zowel de WRR als het LIEC en het RIEC uitvoerende organen zijn. Waarbij het LIEC en het RIEC volgens de grondwet overigens verboden constructies zijn (en daarmee ONRECHTSTATELIJK !) waarmee gemeentes, rechters, banken en corrupte bedrijven samenwerken om ú ILLEGAAL uw eigendommen af te pakken. NCTV/Schoof gestuurd! 

    Minachting van de mens 

    Bedrijven die (ro)bots gebruiken voor de communicatie met ú zijn mijns inziens ronduit asociaal. Het gebruik van robots die niets begrijpen en het uitsluitend moeten hebben van wat hun veelal autistische, contactgestoorde programmeur hen ingeeft, helpen u niet bij uw vragen. U kunt niet in gesprek gaan meteen robot. Dergelijke systemen zijn mijns inziens dan ook een totale minachting ten aanzien van u als mens en daarmee ronduit onfatsoenlijk. 

    Een huis op uw huis

    Afgelopen week zag ik een euforisch bedrijf op tv dat binnen afzienbare tijd een ‘oplossing’ kan bieden voor het huizentekort. Er kan namelijk een soort van container boven op úw woning gebouwd worden om het woningprobleem op te lossen. Daarvoor hoeft u de nieuwe bewoner/nieuwkomer alleen maar toegang tot uw voordeur en de rest van uw huis te geven zodat die door uw huis heen naar ‘zijn’/‘haar’ huis kan lopen… Gezellig toch? En hoe gaan we dat regelen dan? Wordt het “recht van overpad” straks een binnenshuis gesteld ‘recht van over uw gang en uw trap’? En hoe zit het met de bestemmingsplannen? Die vervallen namelijk overal waar het ‘vluchtelingen voor verplichte oorlogsdeelname’ en nieuwkomers betreft? En hoe zit het met uw fundering en ondergrond? Is die daarop gebouwd of wordt dat straks úw eigen probleem? De vraag stellen, is de vraag beantwoorden natuurlijk. Het is tenslotte WÈL Nederland hè…

    Het wordt werkelijk met de dag gekker met dergelijke idioten. En dat terwijl er legio industriepanden leeg staan op industrieterreinen waar wel honderden studenten en/of nieuwe ‘arbeidskrachten’ in kunnen wonen. En nog lekker dicht bij hun avond- of weekendbaantje ook! 

    Verblind

    Onlangs zat ik bij iemand in de auto voor een kopje koffie bij familie en tegen twee uur in de middag weer terug naar de nieuwe eigen regio. Op de terugweg werden we beiden volledig verblind door de zon. Echter: NIET direct door de ondergaande zon maar INDIRECT (!) door de reflectie van de zon op zonnecelvelden in weilanden! Levensgevaarlijk! Alleen al door al die onzin in weilanden en natuurgebieden wordt er al veel natuur en buitenleven verstoord, maar ook de verkeersveiligheid komt er zeer ernstig mee in het geding. Ik had minimaal vijf minuten lang een lichtvlek op mijn ogen waarmee het zicht ernstig gehinderd werd. De chauffeur had gelukkig een zonnebril bij de hand, maar ik niet. 

    Iedereen hoort er in

    Dit terzijde, maar u herkent psychisch verstoorde patiënten voornamelijk aan de regenboogkleurtjes, regenboogvlaggen en Arafat-sjaals, en het is inderdaad zo dat ze er allemaal bij horen… in een gesloten inrichting! 

    Door:
    Drs. E.N. Schilder
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Wie nog twijfelt aan de krankzinnigheid van linkse politici: Amsterdam steekt ruim 80.000 euro in duurzaam menstrueren en zelf zeep maken in ‘zero waste’-week

    Een reactie posten