Arie Basuki / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

In de zomer van 2021 kregen gezondheidswerkers te horen dat ze de verantwoordelijkheid hadden om zwangere vrouwen actief aan te moedigen zich te laten vaccineren tegen covid-19. Het officiële enthousiasme werd gedeeld door modieuze mediadokters met dure kapsels, journalisten die graag het goedkeurende oog van de regering wilden vangen en mensen die helemaal niets wisten over zwangere vrouwen of vaccins, maar die een winstgevende bandwagon op 500 meter afstand konden herkennen.

Ik schreef meteen dat ik het er niet mee eens was. Dat was in augustus 2021, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik zei dat ik vond dat gezondheidswerkers de verantwoordelijkheid hadden om te stoppen met het geven van deze experimentele prik. En ik wees erop dat de covid-prik een injectie was die niet deed wat de meeste mensen dachten dat het deed. En ik herinnerde de lezers eraan dat ik al in 2020 had onthuld (voordat de uitrol van de prik begon) dat het zogenaamde vaccin een enorm aantal gevaarlijke bijwerkingen had. Ik was de eerste arts ter wereld die de aandacht vestigde op de gevaren. Ze vervalsten een ziekte, ze vervalsten een test en ze vervalsten een geneesmiddel. Ik waarschuwde voor hart- en hersenproblemen en bloedstolling in 2020.

Ik waarschuwde dat niemand wist wat er zou gebeuren met degenen die ermee geïnjecteerd werden.

“Zal het een effect hebben op de zwangere vrouw, op de baring of op de gezondheid van de baby?” vroeg ik.

Ik wees erop dat niemand het wist omdat het vaccin experimenteel was.

Heeft het effect op de vruchtbaarheid van de pasgeboren baby? vroeg ik.

Ik wees erop dat niemand dat wist omdat het vaccin experimenteel was.

Zal het invloed hebben op de fysieke of mentale gezondheid van de baby over een jaar of twaalf jaar? vroeg ik.

Ik wees erop dat niemand dat wist omdat het vaccin experimenteel was.

Ik herinnerde de lezers van mijn website eraan dat de Wereldgezondheidsorganisatie in januari 2021 had aanbevolen om zwangere vrouwen niet de experimentele covid-19 prik te geven.

Men was het erover eens dat er niet genoeg veiligheidsgegevens waren. Zwangere vrouwen waren niet ingeschreven in de eerste onderzoeken.

Er was ook echte twijfel of het veilig zou zijn om de prik te geven aan vrouwen die borstvoeding gaven.

Waarom kregen zwangere vrouwen dan officieel te horen dat ze de prik moesten krijgen?

Ik meldde toen dat ik had rondgezocht en dat ik, hoewel ik veel gepubliceerd materiaal had gezien, nog steeds geen adequaat, overtuigend klinisch bewijs had gezien dat ons vertelde wat er wel (of niet) zou kunnen gebeuren met zwangere vrouwen en hun ongeboren baby’s. Ik meldde dat ik niet in staat was geweest om de juiste informatie te vinden. Ik meldde dat ik geen bewijs had kunnen vinden dat naar mijn tevredenheid bewijst dat de covid-19 prik veilig is om aan zwangere vrouwen te geven. Ik meldde echter dat ik een enorme hoeveelheid informatie had gezien waaruit bleek dat het covid-19-vaccin in verband werd gebracht met duizenden sterfgevallen en miljoenen significante ongewenste bijwerkingen en dat de waarschuwingen die ik in 2020 had afgegeven, juist waren.

Mijn conclusie bleef dat niemand dit experimentele vaccin zou moeten krijgen. “Ik zou deze prik zeker niet geven aan een zwangere vrouw of een vrouw die verwacht zwanger te worden,” zei ik.

En ik wees erop dat we nooit moeten vergeten dat het niet aan degenen onder ons die twijfelen aan de werkzaamheid of veiligheid van een medicijn of injectie is om te bewijzen dat het gevaarlijk is. Het is aan de promotors van dat medicijn om te bewijzen dat het veilig is. En ze hebben niet en ze kunnen niet bewijzen dat de covid-19 prik veilig is of zal zijn voor zwangere vrouwen, voor kinderen of voor wie dan ook.

Voor de goede orde wees ik erop dat ik al meer dan 50 jaar over medicijninteracties en bijwerkingen schrijf en dat ik, hoewel ik waarschijnlijk de meest ervaren arts op dit gebied ter wereld ben, verbannen ben door alle bedrijfsmedia en het grootste deel van het internet.

Nu is het 2024 en vrouwen die zwanger zijn of net een baby hebben gekregen, sterven in zorgwekkende aantallen.

Tussen 2020 en 2022 stierven in totaal 293 vrouwen in het Verenigd Koninkrijk tijdens hun zwangerschap of binnen 42 dagen na het einde van hun zwangerschap. Dat is een sterftecijfer onder moeders van 13,41 per 100.000.

En dat is een enorme stijging ten opzichte van de 8,79 sterfgevallen per 100.000 in de jaren daarvoor.

De belangrijkste doodsoorzaak was trombose of trombo-embolie. Hartproblemen kwamen ook voor.

De medische wereld staat voor een raadsel.

“Wat kan in hemelsnaam de oorzaak zijn?” vragen ze zich af.

“Zou het een slechte gezondheid kunnen zijn?” vragen ze.

“Zouden deze vrouwen sterven omdat ze zwaarlijvig zijn?” vragen ze.

“Of hebben vrouwen betere zorg nodig tijdens de zwangerschap?” vragen ze.

NIEMAND ZIET HET VOOR DE HAND LIGGENDE ANTWOORD

Het lijkt me duidelijk dat deze vrouwen sterven omdat ze de covid-19 prik hebben gekregen – waarvan bekend is dat het bloedproblemen veroorzaakt.

Ik denk dat je een idioot moet zijn – of gekocht en betaald – om het daar niet mee eens te zijn.

In 2020 heb ik herhaaldelijk gewaarschuwd dat dit zou gebeuren. Ik heb herhaaldelijk gezegd dat zwangere vrouwen in het bijzonder deze prik niet zouden moeten krijgen.

Niemand luisterde. Iedereen in de medische wereld en de media snauwde me af en verbande me gewoon. Artsen met media-aandacht hielden vol dat de covid-19 prik volkomen veilig was voor volwassenen, kinderen en zwangere vrouwen. Journalisten zonder ervaring en kennis kondigden de wereld aan dat het vaccin veilig was voor zwangere vrouwen. Gekochte en betaalde factcheckers deden wat hen gezegd werd en verklaarden dat de covid-19 prik het veiligste product was dat ooit gemaakt was – volkomen veilig voor iedereen. Hoeveel mensen zullen sterven als gevolg van al die leugens?

In 2020 – en het is nu 2024 – waarschuwde ik dat er een epidemie zou uitbreken van hartziekten, beroertes en terugkerende kanker. Het medische establishment spotte. Vandaag de dag beweert het medische establishment dat het verbaasd is over de epidemie van hartaandoeningen, beroertes en kanker – en het enorme aantal onverklaarbare plotselinge sterfgevallen onder jonge mensen. De Bangkok Post viel me venijnig aan in 2020, vandaag waarschuwen ze voor de problemen met het covaccin.

Vergeet trouwens nooit dat het nog niet zo lang geleden is dat het medisch establishment roken aanraadde als een goed middel tegen een zwakke borstkas. Ik zou je tientallen andere voorbeelden kunnen geven die aantonen dat het establishment altijd aan de verkeerde kant van de medische wetenschap heeft gestaan.

Ik waarschuwde ook dat de covid-vaccin verwondingen de schuld zouden krijgen van covid-19 (de omgedoopte griep). Ik moet echter toegeven dat een deel van mij niet dacht dat het publiek in zulke schandalige propaganda zou trappen; helaas heb ik onderschat hoe goedgelovig en onnadenkend de mensenmassa is. Laatst hoorde ik bijvoorbeeld twee vrouwen in een winkel praten over de tienerzoon van een buurvrouw die met myocarditis in het ziekenhuis lag. Een van hen zei: “Het was covid-19 dat myocarditis veroorzaakte, ook al was hij er volledig tegen ingeënt.”

De video’s waarin ik waarschuwde voor de gevaren van het vaccin werden overal verboden, dus miljoenen zijn, net als die vrouw, misleid en beroofd van waarheden.

Maar er is nu geen andere logische verklaring.

Wanneer, o wanneer, zal iemand in het medisch establishment en de bedrijfsmedia begrijpen dat de covid-19 prik dodelijk is?

Het antwoord dat ik vrees is: “Waarschijnlijk nooit.”

Omdat de waarheid te verdomd lastig is.

We weten dat de covid-prik het menselijke immuunsysteem vernielt, dat wisten we vanaf het begin. We weten dat mensen die de prik hebben gehad, kwetsbaarder zijn voor allerlei infecties. We weten dat de bijwerkingen vaak dodelijk of schadelijk zijn en het lijkt waarschijnlijk dat de epidemie van plotselinge of onverwachte sterfgevallen onder voorheen gezonde mensen te wijten is aan deze giftige en nutteloze uitvinding.

We kunnen alleen maar speculeren over wat deze gevaarlijke experimentele stof nog meer kan aanrichten.

Ten minste één expert, een Duitse patholoog, heeft bewijs gevonden dat aantoont dat het spike-eiwit dat geproduceerd wordt door de covid mRNA-prikken het sperma vervangt bij mannen die gevaccineerd zijn. Welke invloed dit zal hebben op de vruchtbaarheid en de bevolkingsgroei onder de gevaccineerden is een onderwerp voor onderzoek dat waarschijnlijk nooit zal worden uitgevoerd. Voeg dit probleem bij de vervrouwelijking van mannen door vrouwelijke hormonen in het drinkwater en je kunt zien hoe de samenzweerders van plan zijn om het aantal vrouwen dat zwanger wordt te verminderen.

En vergeet niet dat ander onderzoek problemen met de eierstokken bij vrouwen heeft aangetoond.

De enige zekerheid is dat de mensen die het vaccin hebben gepromoot en gegeven moordzuchtige psychopaten waren en dat de mensen die zich hebben laten prikken idioten waren.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.