blckbx today #338: Hoe kon 7 oktober gebeuren? | Grens biometrische data EU | Japan's nieuwe mRNA vaccins

Datum:
  • maandag 7 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , , ,
  • Hoe kon 7 oktober gebeuren? | Grens biometrische data EU | Japan's nieuwe mRNA vaccins

     


    Zie HIER de uitzending



    In deze uitzending gaat Erwin Taams in gesprek met auteur en journalist Ab Gietelink, blckbx-journaliste Laura Oorschot en emeritus hoogleraar Pierre Capel.


    Maandag 7 oktober 2024


    Hoe heeft ‘7 oktober’ plaats kunnen vinden?

    In dit segment onderzoeken we hoe de tragische gebeurtenissen van 7 oktober konden plaatsvinden. Ab Gietelink gaat dieper in op de geopolitieke en historische oorzaken die leidden tot deze escalatie tussen Hamas en Israƫl. Wat zijn de factoren die deze aanval mogelijk maakten, en welke signalen zijn wellicht over het hoofd gezien? We reflecteren op de dynamiek achter de situatie en welke lessen we hieruit kunnen trekken, een jaar later.


    Biometrische gegevens verplicht bij bezoek aan Schengenlanden

    Vanaf 10 november worden bezoekers van buiten de Schengenlanden verplicht om hun biometrische gegevens achter te laten. Laura Oorschot bespreekt hoe deze nieuwe maatregel, na de testen op Schiphol, een nieuwe stap is in het verzamelen van privacygevoelige data. Wat zijn de implicaties voor onze privacy en waar ligt de grens?


    Japanse mRNA vaccins met snellere eiwitspikes

    In dit segment bespreekt professor Pierre Capel het baanbrekende werk van de Duitse patholoog Arne Burkhardt. Burkhardt voerde obducties uit bij personen die zijn overleden na vaccinaties en ontdekte ernstige schade in verschillende organen, waaronder het hart en de testikels van jonge mannen. Ondanks zijn plotselinge overlijden en het mysterie rond zijn onderzoeksdata, is zijn werk nu gepubliceerd en biedt het schokkend bewijs van vaccinschade. Daarna richt Capel zich op de nieuwste ontwikkelingen in Japanse mRNA-vaccins, die nog sneller toxische eiwitspikes veroorzaken.

    Aan de desk: auteur en journalist Ab Gietelink, blckbx-journaliste Laura Oorschot en emeritus hoogleraar Pierre Capel.

    Presentatie: Erwin Taams


    blckbx today



    G


    ek

    0 reacties :

    Een reactie posten