Beatrix von Storch (AfD): “Europa staat in brand! En u heeft de brand gesticht!”

Datum:
  • maandag 14 oktober 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  •  “Nooit aan het ´islamisme´ onderwerpen”




    Beatrix von Storch (AfD): “Europa staat in brand! En u heeft de brand gesticht!”



    Beatrix von Storch is er van overtuigd: het “islamistische” terrorisme stopt niet wanneer Israël concessies doet aan de terroristen. En de regeringen in Europa, die voor de immigratiepolitiek verantwoordelijk zijn, hebben ervoor gezorgd dat “islamisten” en Israël-haters door de straten trekken.

    Afgelopen donderdag hield Beatrix von Storch een toespraak in de Duitse Bondsdag naar aanleiding van de terreuraanval van Hamas op Israël een jaar geleden:

    Op 7 oktober hebben “islamistische” terroristen het ergste bloedbad op de Joden sinds de Holocaust gepleegd en meer dan 200 gijzelaars genomen.

    • Al uw iconen van Greta Thunberg tot Judith Butler zien in Hamas en Hezbollah “verzetsbewegingen”.
    • Universiteiten worden bezet, joodse studenten in elkaar geslagen, onze straten veroverd.
    • Woke presidenten van Duitse universiteiten delen antisemitische tweets en: “Genocide op de Joden” vinden zij in orde, verenigbaar met de universiteitsregels.

    Wie dan zoals minister van Economische Zaken Robert Habeck samenkomt met Michell Friedman in het “Berlijnse Ensemble” om het op de eerste herdenkingsdag van de 7e oktober over de AfD te hebben, behoort tot de drie apen, die niets willen zien, niets willen horen en niets willen zeggen.

    Ze willen de realiteit niet zien, omdat die hun levensleugen verstoort. Tot deze levensleugen behoort: de islamitische terreur houdt pas op wanneer Israël maar genoeg concessies aan de terroristen doet. FOUT! LEUGEN!

    Wanneer Israël morgen de wapens neerlegt, is er geen vrede – maar geen Israël meer.

    De weg naar de verdrijving is duidelijk voorgetekend:

    • In 1948 leefden er 900.000 Joden in de Arabische landen. Nu nog maar ongeveer 27.000.
    • De anderen: gevlucht voor rechteloos maken, marteling en pogroms.
    • Van de Joden in Noord-Afrika is net zo weinig overgebleven als van de christenen in Turkije, die met miljoenen vermoord en verdreven werden.

    Echter: daar zwijgt de wereld over.

    Maar exact dat vindt nu ook in West-Europa plaats. Vervolging en verdrijving. Het begint met de Joden. Het aantal aanvallen op Joden steeg sinds de 7e oktober:

    • In Groot-Brittannië met 200%.
    • In Frankrijk met 300%. 60% van de aanvallen: lichamelijk geweld.
    • In België met 400%.
    • En in Duitsland spreekt de gevolmachtigde voor antisemitisme, Felix Klein, van een tsunami van antisemitisme.

    Europa staat in brand. En u hier met z´n allen hebben met uw immigratiepolitiek deze brand bij ons gesticht.

    Na de bloedbaden van de 7e oktober zijn er 30.000 Joden uit het Westen naar Israël verhuisd. Zelfs onder de raketbeschieting van Hezbollah en Iran vinden ze het daar veiliger dan bij ons.

    Nog een zelfbedrog:

    De islamitische terreur zou het gevolg zijn van het Midden-Oosten conflict en de vreselijke door Israël te verantwoorden situatie van de Palestijnen. Maar “islamisten” hebben geen redenen nodig om ongelovigen te vermoorden:

    In Nigeria werden met Kerst 2023 20 christelijke dorpen overvallen. Iedereen, ook vrouwen en kinderen: afgeslacht. 200 vermoord. Honderden gewonden. Door: moslims, jihadisten. Duizenden kilometers ver verwijderd van het Midden-Oosten, geen bezette gebieden, en desondanks: hetzelfde geweld, dezelfde bloedbaden, net zoals bij Hamas.

    Terwijl de moslims zich in hun slachtofferrol wentelen en van moslimvijandigheid spreken, telt “Open Doors” 340 miljoen vervolgde christenen in de wereld, de meesten in islamitische landen.

    Iedereen heeft het over Gaza, maar wie heeft het over Nagorno-Karabach? ALLE christenen verdreven. Volledig. 100%. Een etnische zuivering. Stilzwijgen.

    De politieke islam kent in de omgang met ongelovigen alleen maar: onderwerping, verdrijving, moord. Samuel Huntington sprak van de “bloedige grenzen van de islam”. Deze grens verloopt nu midden door onze steden.

    Elke Palestijnen-demonstratie is een machtsdemonstratie. In Berlijn “verzoekt” de politie de demonstranten haar niet met stenen te bekogelen. Waar blijven de waterkanonnen, die u tegen vreedzame corona-demonstranten heeft ingezet?

    De 7e oktober is een voorteken voor hetgeen ons te wachten staat wanneer de islam in West-Europa de macht overneemt.

    Eerst zullen de synagogen branden en dan de kerken. En ze branden al. Eerst worden de dragers van een keppeltje geslagen, daarna de dragers van christelijke kruisen en de vrouwen zonder hoofddoek – en uiteindelijk iedereen die zich niet onderwerpt. Deze onderwerpingsrituelen zien we al op de schoolpleinen.

    Michel Houellebecq beschrijft in “Onderworpen” de decadente elite van politici en academici, die zich aan de islam onderwerpt om haar lucratieve baantjes veilig te stellen. Daarmee wordt u hier bedoeld:

    De Faesers en Baerbocks, de Steinmeiers en Roths, de Wüsts en Günthers.

    Dat onderscheidt ons van u: wanneer u al lang met wapperende vlaggen naar de “islamistische” meute bent overgelopen, om nog een postje in het kalifaat te pakken te krijgen, zullen wij synagogen en kerken verdedigen. Wij zullen ons nooit onderwerpen.”

    Bron:
    freiewelt.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)



    0 reacties :

    Een reactie posten