© Alex Mecl op Unsplash

Tien individuele analyses, allemaal met verschillende methoden, hebben nu bevestigd dat Covid mRNA-“vaccins” een alarmerend aantal sterfgevallen hebben veroorzaakt.

De analyses zijn samengesteld door data-expert en MIT-wetenschapper Steve Kirsch, de oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation (VSRF), schrijft Frank Bergman.

Kirsch waarschuwt dat de analyses bewijzen dat de “vaccins” eigenlijk veel gevaarlijker waren dan het virus dat ze zogenaamd moesten bestrijden.

Volgens de verschillende methoden die Kirsch heeft verzameld, wordt het laagste dodental door Covid-injecties geschat op meer dan 200.000.

Sommige analyses schatten dit aantal echter veel hoger.

“Het grappige is dat het niet uitmaakt welke manier je kiest, je krijgt hetzelfde antwoord: meer dan 200.000,” merkt Kirsch op in een post op zijn Substack.

Hier is een lijst van verschillende methoden om het aantal Amerikanen te schatten dat gedood is door de Covid schoten:

Big data analyse (Rancourt et al.78 landen, zie p286): 0,00127*672M doses= 853.000 doden

Publieksonderzoek (Skidmore): 217.000 alleen al in 2021. Geen schatting voor volgende jaren.

VAERS: 120.000 + 70.000 = minimaal 190.000 doden.

Artsen geïnterviewd door Kirsch: schattingen kwamen consistent uit op 4 tot 5 per 1.000 gevaccineerden. Aangezien er 270 miljoen Amerikanen zijn die de prik kregen, voorspelt

 dit 1,1 miljoen doden.

Onderzoek van medische praktijken: 3 per 1.000 gevaccineerden door locaties uit te sluiten die 1% of meer sterfgevallen claimen. Dit voorspelt 810.000 sterfgevallen.

Enquête onder paramedici (9 reacties): als we alle hoge meldingen negeren, was het gemiddelde van de vijf overgebleven die 5 of minder Covid-vaccinsterfgevallen rapporteerden 2,5. Aangezien er 100.000 paramedici zijn, suggereert dit dat 250.000 sterfgevallen een voorzichtige schatting zou zijn. Als we de twee grootste meldingen als uitschieters buiten beschouwing laten, was het gemiddelde 6, wat suggereert dat maar liefst 600.000 sterfgevallen een schatting is van het werkelijke aantal.

VAERS-schatting: er zijn meer dan 19.058 Amerikaanse sterfgevallen in het VAERS-systeem van de VS (per medalerts.org query). Als we aannemen dat 70% wordt veroorzaakt door het vaccin en een onderrapportagefactor van 50, komen we uit op 670.000 sterfgevallen.

Grote geriatrische medische praktijk: Tidewater Family Practice is een medische praktijk die gespecialiseerd is in ouderen. Hun sterftecijfers door alle oorzaken gingen van 10 per jaar voordat het vaccin werd geïntroduceerd naar meer dan 48 sterfgevallen in 2023. Het is moeilijk om dat te extrapoleren naar een normale populatie.

Rasmussen-enquête: vaccinsterfte was 45% ten opzichte van Covidsterfte. Dus gezien het feit dat er meer dan 1 miljoen gerapporteerde Covid-doden waren, komt dit neer op 450.000 Covid-vaccin-doden. Merk op dat de helft van Amerika denkt dat het Covid-vaccin niemand heeft gedood, dus we verwachtten dat deze schatting een factor 2 of meer lager zou zijn.

Ethical Skeptic analyse van sterfgevallen door natuurlijke oorzaken. Hij ontdekte dat 755.000 mensen stierven, wat neerkomt op een sterftecijfer door vaccinatie van 0,33% per gevaccineerd persoon. Dit komt opmerkelijk dicht in de buurt van wat de artsen die Kirsch interviewde schatten (0,4%).

Gegevens van Tsjechië: Deze officiële gegevens schatten het sterftecijfer door Covid-“vaccin” in de VS op 450.000 per jaar.

De statistieken van Dr. Jay Bonnar: Bonnar, een ziekenhuispsychiater in het Cambridge Hospital, schat het aantal doden door Covid-prikken op 270.000.

Naast de methoden die Kirsch opnoemde, merkte de vaccinexpert op dat hij op dit moment “bezig is om bevestiging te krijgen” van “een toename van 50 keer het aantal sterfgevallen door alle oorzaken na de introductie van de injecties.”

Kirsch onthulde dat klokkenluidende politieagenten uit Denver de “50x toename” van het aantal sterfgevallen aan hem onthulden.

Hij verklaarde dat hij een Freedom of Information Act (FOIA) verzoek heeft ingediend bij het Denver Police Department om de sterfgevallen te bevestigen.

Kircsh merkt ook op dat paramedici en artsen grote pieken in het aantal sterfgevallen hebben gemeld.

Een paramedicus merkte op:

“Ik ben al bijna 20 jaar paramedicus. Sinds deze injecties uitkwamen, heb ik dingen gezien die ik nog nooit eerder heb gezien: gezonde jonge mensen die zonder reden dood neervallen. Het is gekkenwerk en ik bid echt dat het niet erger wordt.”

Elders in het onderzoek merkte een arts op dat ze vijf sterfgevallen door het mRNA-vaccin hebben gemeld, maar nul veroorzaakt door Covid.

Deze observaties “suggereren dat het statistisch onwaarschijnlijk is dat het virus meer mensen heeft gedood dan het vaccin,” concludeert Kirsch.

“Het omgekeerde is veel waarschijnlijker. Wetgevers zouden dat zeer verontrustend moeten vinden,” voegde hij eraan toe.

Dit nieuws komt te midden van groeiende zorgen over de hele wereld over de aanhoudende sterfgevallen sinds de uitrol van het “vaccin.”

Ambtenaren in Australië hebben alarm geslagen omdat een stad nu een verzevenvoudiging van het aantal sterfgevallen onder de sterk gevaccineerde bevolking rapporteert.

Zoals Slay News meldde, heeft de stad Port Hedland een speciale spoedvergadering belegd met vooraanstaande deskundigen en lokale wetgevers om de crisis aan te pakken.

Deskundigen en wetgevers spraken tijdens de vergadering en gaven een ijzingwekkende waarschuwing af aan de rest van de wereld over de ongekende toename van het aantal sterfgevallen in de stad.

Tijdens de bijeenkomst onthulden ambtenaren op schokkende wijze dat het aantal begrafenissen in de stad is gestegen van één per week naar één per dag sinds de Covid-“vaccins” werden geïntroduceerd voor openbaar gebruik.

Raadslid Adrian McRae onthulde dat de crisis paniek heeft gezaaid in de stad nadat ambtenaren hadden vastgesteld dat de sterfgevallen worden veroorzaakt door de langetermijngevolgen van de DNA-besmetting in de Covid mRNA-injecties.

Door de duizelingwekkende “verzevenvoudiging” van het aantal sterfgevallen, onthulde McRae dat de stad genoodzaakt was om een “gekoelde opslagplaats voor lijken” te bouwen om de toevloed aan lijken aan te kunnen.

Ambtenaren riepen de spoedvergadering bijeen om een motie in te dienen die aandringt op de onmiddellijke opschorting van de Covid mRNA “vaccins” van Pfizer en Moderna.

Aan het einde van de vergadering werd de motie om de injecties te verbieden gesteund door de raad en aangenomen met een meerderheid van 5-2.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.