Journalist volgt rechtszaak tegen Bill Gates cum suis op de voet en is ‘giga geschokt’: ‘Heel griezelig’

Datum:
  • vrijdag 27 september 2024
  • in
  • Categorie: , , ,
  • Van Ulden is ‘giga geschokt’ dat de medische beroepsgroep en wetenschappers zich zo door geldbelangen laten leiden.



     Robin de Boer 27-9-2024


    Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 02:19

    De overheid is niet erg gewillig om de data te verstrekken waarmee kan worden onderzocht of de COVID-19-vaccinaties veilig en effectief zijn. Dat zei journalist en piloot Maurice van Ulden van de Biomedische Rekenkamer bij de rechtbank in Leeuwarden, waar op dat moment de zaak tegen Bill Gates werd behandeld.

    De benodigde data zijn er wel, maar die worden niet beschikbaar gesteld, verzuchtte hij. De Biomedische Rekenkamer voert hierover rechtszaken en ‘af en toe twijfelen we aan de kwaliteit van de rechtspraak in Nederland’.

    Van Ulden wees erop dat de Biomedische Rekenkamer met een internationale groep wetenschappers onderzoek doet in weefsel naar de gevolgen van de vaccinaties.


    (Video verwijderd? Klik hier...)

    Heel bijzondere dingen

    “We kijken in weefsels van overleden mensen of mensen die nog leven, maar ernstige klachten hebben, en daar hebben we heel bijzondere dingen gezien,” onthulde hij. Denk aan ontstekingen in meerdere organen tegelijk, waarbij niet alleen spike-eiwit, maar ook vaccinatie-specifiek mRNA aangekleurd kan worden. “Waar heb je dat ooit in een Nederlandse krant gelezen?”

    “Het onderzoek kan goed gedaan worden, ook op universiteiten, maar men doet het niet. Niemand wil z’n vingers eraan branden, het is slecht voor je carrière. Het is ethisch volkomen fout.”

    We zijn een soort van God los

    Van Ulden is ‘giga geschokt’ dat de medische beroepsgroep en wetenschappers zich zo door geldbelangen laten leiden. “Heel griezelig.”

    “We zijn een soort van God los.”

    Het klopt voor geen meter

    Er is volgens Van Ulden op z’n minst ‘een zeer onverantwoord experiment over de wereld uitgerold’. “Wat de precieze agenda er achter is, dat kan ik niet bewijzen, maar minimaal gaat het om heel veel geld verdienen en mogelijk is het nog ernstiger dan dat.”

    Hij merkte verder op dat er helemaal geen vragen worden gesteld over het feit dat Bill Gates een soort hoofdsponsor is van de WHO en ook veel media financiert. “Het klopt voor geen meter.”

    Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

    NineForNews.nl

    0 reacties :

    Een reactie posten