Japan geeft noodwaarschuwing: Bill Gates’ nieuwe Covid-vaccins zullen miljarden mensen doden (video)

Datum:
  • maandag 23 september 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Waarom wordt een giftig vaccin verplicht gesteld? Er is iets aan de hand dat ons niet wordt verteld



    23-9-2024


    Japan geeft noodwaarschuwing: Bill Gates’ nieuwe Covid-vaccins zullen miljarden mensen doden (video)

    Vooraanstaande experts in Japan hebben zojuist een spoedpersconferentie gehouden om burgers over de hele wereld te waarschuwen dat de nieuwe “zelfversterkende” Covid mRNA-vaccins van Bill Gates miljarden onschuldige mensen zullen doden.

    Het Japanse parlementslid Ryuhei Kawada leidde een zeer beladen noodpersconferentie in Japan, waarin hij zijn diepe scepsis uitte over de aanstaande lancering van mRNA replicon vaccins, of wat sommigen zelfversterkende mRNA-vaccins noemen.

    Het evenement deed alarmbellen rinkelen bij critici van het overheidsbeleid, die de autoriteiten ervan beschuldigden farmaceutische winsten prioriteit te geven boven de volksgezondheid.

    SCROLL NAAR BENEDEN VOOR VIDEO

    Wat zijn mRNA Replicon Vaccins?

    Zoals je weet, gebruiken mRNA COVID-vaccins, zoals die ontwikkeld door Pfizer en Moderna voor COVID-19, een klein stukje genetische code (mRNA) om je cellen te instrueren een stukje van het virus te produceren dat bekend staat als het spike-eiwit.

    “Zelfversterkende” – of ‘replicon’ – mRNA-vaccins worden sterk gepromoot door medeoprichter Bill Gates van Microsoft.

    Deze nieuwe zelfversterkende mRNA-vaccins, of repliconvaccins, zijn een meer geavanceerde versie waarbij het mRNA je cellen niet alleen instrueert om het spikeiwit te produceren, maar ook kopieën van zichzelf maakt (joepie! meer mRNA…) zodra het in de cellen zit.

    Het mRNA kan ook op anderen worden “overgedragen”, wat betekent dat gevaccineerde mensen ongevaccineerden kunnen “vaccineren” door nauw contact.

    Gates gelooft dat de vaccins kunnen worden gebruikt om het publiek massaal te vaccineren, zelfs zonder hun toestemming.

    ARCT-154, dat in oktober 2024 aan de bevolking zal worden toegediend, is een zelfversterkend mRNA COVID-19 vaccin van het dynamische duo Arcturus Therapeutics en Duke-NUS Medical School in Singapore.

    In Japan vond Arcturus Therapeutics een bondgenoot in CSL Seqirus voor het maken en distribueren van hun vaccins via een lokaal farmaceutisch bedrijf genaamd Meiji Seika Pharma.

    Arcturus Therapeutics is een biotechbedrijf gevestigd in San Diego, Californië, opgericht in 2013.

    Net als Moderna, dat tot hun experimentele mRNA-vaccin COVID geen producten op de markt had gebracht, heeft ook Arcturus nog geen medische producten op de markt gebracht, en hun zelfversterkende mRNA-vaccin zal hun eerste zijn.

    Arcturus werd gevormd door een fusie met Alcobra Pharma, een Israëlisch farmaceutisch bedrijf, nadat Alcobra moeilijkheden ondervond tijdens klinische tests, wat leidde tot hun fusie met Arcturus Therapeutics in 2017. Interessant genoeg betekent Alcobra “De Cobra”.

    Je vraagt je af wie besloten heeft dat het een goed idee was om hun farmaceutisch bedrijf naar een slang te noemen.

    Op dit moment rollen mijn ogen helemaal naar mijn achterhoofd, dus ik zal het hier niet meer hebben over de geschiedenis van het bedrijf.

    De eerste tests van het repliconvaccin ARCT-154 vonden plaats in Singapore tijdens fase 1/2-tests en deze tests in een vroeg stadium werden gedeeltelijk gefinancierd door een subsidie van de regering van Singapore (Gearchiveerde Bron), waarvan de president toevallig ook een bestuurslid is van het WEF.

    Het grootste probleem van het replicon vaccin is dat het ongevaccineerde mensen kan besmetten door nauw contact.

    Dit is het probleem: in een studie gepubliceerd in Cell met als hoogtepunt Dr. Miki Gibo, keken wetenschappers hoe iets dat vergelijkbaar is met het replicon mRNA-vaccin werkte wanneer het in cellen werd gestopt.

    Ze ontdekten dat de onderdelen van het vaccin in de cellen bleven toenemen. Toen vervolgens vloeistof uit deze cellen, die minuscule deeltjes bevat, op nieuwe cellen werd aangebracht, verspreidden de vaccinonderdelen zich en verplaatsten zich ook naar deze nieuwe cellen.

    Dit gebeurt omdat de eerste cellen kleine deeltjes vrijgeven die extracellulaire blaasjes worden genoemd, waaronder exosomen.

    Deze deeltjes kunnen dingen, zoals de onderdelen van het vaccin, van de ene cel naar de andere brengen. Bij mensen worden deze exosomen gevonden in tranen, snot, speeksel en zweet.

    Dit betekent dat er een kans is dat de onderdelen van het vaccin via lichaamsvloeistoffen op andere mensen worden overgedragen.

    Het Japanse parlementslid Ryuhei Kawada opende de conferentie met de opmerking dat het goedkeuringsproces voor deze vaccins aanleiding geeft tot grote bezorgdheid. Hij verklaarde dat het dringend noodzakelijk is om de uitrol te stoppen: “Dit zelfreplicerende immuunsysteem, dat gepland staat om vanaf 1 oktober 2024 met reguliere vaccinaties te beginnen, moet worden gestopt en ik pleit sterk voor deze actie.

    Zijn krachtige woorden benadrukten zijn inzet om een halt toe te roepen aan wat hij beschouwt als een roekeloze zet van gezondheidsfunctionarissen.

    Het parlementslid onderstreepte ook de noodzaak van een uitgebreid onderzoek naar de schadelijke effecten van de bestaande experimentele mRNA-vaccins. Hij drong aan op transparantie van volksgezondheidsfunctionarissen en stelde dat het nodig is om “grondig onderzoek en verificatie te garanderen om verlichting te bieden aan slachtoffers van het mRNA-vaccin die aanzienlijke schade hebben geleden.

    Professor Dr. Seiji Kojima, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Nagoya, verhoogde de bezorgdheid door de effectiviteit van de bestaande mRNA-vaccins in twijfel te trekken. Hij bekritiseerde de vermeende voordelen door te stellen: “De regering en voorstanders van het vaccin beweerden dat er een infectiepreventieve werking was, maar het lijkt erop dat dit een leugen is.” Zijn analyse gaf aan dat zelfs met meerdere doses, de gegevens geen daling in sterftecijfers laten zien, wat een primair doel is van vaccinaties.

    Kojima wees erop dat, verontrustend genoeg, gegevens van Hamamatsu City aantoonden dat voor mensen in de 80 het sterftecijfer vijf keer hoger was voor degenen die twee doses kregen in vergelijking met degenen die niet gevaccineerd waren. Hij bestempelde de uitrol van het vaccin dramatisch als “een bloedbaden benadrukte de ernstige gevaren die hij associeert met de brede verspreiding ervan.

    De bekende internationale journaliste en schrijfster Mika Tsutomi wakkerde het scepticisme rond het goedkeuringsproces van het vaccin verder aan door te wijzen op de tegenstrijdige belangen binnen de Raad voor Farmaceutische Zaken van het Ministerie van Volksgezondheid. Ze merkte op: “Als we kijken naar de leden van de Raad voor Farmaceutische Zaken (van het Ministerie van Volksgezondheid) van afgelopen november, dan zien we dat 3 van de 16 leden zakelijke banden hebben met farmaceutische bedrijven.” Deze onthulling heeft de publieke ongerustheid over mogelijke vooroordelen in de beslissing om de vaccins goed te keuren versterkt.

    Dr. Yasufumi Murakami waarschuwde dat de introductie van het spike-eiwit in deze vaccins aanzienlijke risico’s met zich mee kan brengen vanwege de giftigheid ervan. Hij verwees naar talrijke onderzoeken die deze bewering ondersteunden en voegde eraan toe: “De vaccins lijken niet effectief te zijn. Ze werken niet. Ze zijn niet effectief. mRNA-vaccins hebben geleid tot veel doden, gewonden en slachtoffers.

    Dr. Murakami’s boodschap was duidelijk: “Het is absoluut niet nodig om het toe te dienen. Het is helemaal niet nodig. Daarom geloof ik dat het een misdaad is om dit te weten en het vaccin toch toe te dienen.

    De scepsis die tijdens deze conferentie werd geuit, sluit aan bij de groeiende bezorgdheid van het publiek over de implicaties van deze vaccins, waardoor de Japanse regering wordt aangespoord om haar volgende stappen te heroverwegen.

    Dr. Yasufumi Murakami maakte het nog urgenter door te waarschuwen dat “Japan begin volgende maand een wereldwijde ramp kan veroorzaken” als de uitrol van het repliconvaccin doorgaat zoals gepland, en benadrukte de mogelijke wereldwijde gevolgen van de introductie van deze repliconvaccins zonder grondig onderzoek.

    Kijk:

    Nu Japan aan de vooravond staat van de uitrol van dit controversiële mRNA replicon vaccin, laten de stemmen die tijdens deze bijeenkomst zijn opgegaan, zien dat er dringend behoefte is aan transparantie, verantwoordingsplicht en prioriteit voor de volksgezondheid boven bedrijfsbelangen.

    De wereld kijkt nauwlettend toe in afwachting van de beslissing van Japan om gehoor te geven aan deze waarschuwingen of door te gaan zoals gepland, wat mogelijk gevolgen heeft voor het wereldwijde gezondheidsbeleid op grote schaal.


    https://frontnieuws.backme.org/


    Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    0 reacties :

    Een reactie posten