Israëlische bombardementen op Libanon creëren vluchtelingenstroom van miljoenen naar Europa

Datum:
  • maandag 30 september 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Het is hetzelfde met elke Israëlische oorlog tegen de buurlanden.


    30-9-2024


    Geert Wilders PVV die beweert tegen de massa-immigratie uit moslimlanden te zijn, steunt de oorlogen die precies dat veroorzaken.

    Het is niet een houdbaar standpunt.

    RT:

    Israëlische luchtaanvallen op Hezbollah-faciliteiten in Libanon hebben ongeveer een miljoen mensen gedwongen hun huizen te ontvluchten, schat de interim-premier van het land, Najib Mikati. Hij beweerde dat de omvang van de exodus ongekend is in de geschiedenis van het land.

    Israël en Hezbollah hebben sporadisch vuur uitgewisseld sinds de eerste een militaire operatie in Gaza startte als reactie op de dodelijke inval van Hamas op 7 oktober. Israël heeft zijn campagne tegen de sjiitische militante groep eerder deze maand ernstig opgevoerd, waarbij duizenden mensen gewond raakten bij een sabotageoperatie gericht op de draagbare communicatieapparaten van de groep. Dit werd gevolgd door een golf van luchtaanvallen als onderdeel van de ‘Operatie Northern Arrows’ van de Israel Defense Forces. Volgens de Libanese gezondheidsautoriteiten hebben de acties van Israël ten minste 1.300 levens geëist.

    Tijdens een persconferentie op zondag zei Mikati dat “Libanon de grootste golf van ontheemding in zijn geschiedenis ervaart”, zoals geciteerd door het Turkse persbureau Anadolu. Volgens de functionaris is de “prioriteit van Beiroet om de aanhoudende Israëlische agressie te stoppen door middel van voortdurende diplomatieke inspanningen.”

    De Libanese minister van Volksgezondheid Firass Abiad zei donderdag tegen RT dat het “hoofddoel van deze [Israëlische] willekeurige aanvallen is om een ​​sfeer van terreur te verspreiden en een massale exodus te veroorzaken.”

    Naar Europa, want dat is het plan.

    De Israëlische premier Benjamin Netanyahu beloofde eerder deze week om door te gaan met grootschalige militaire operaties tegen Hezbollah, ondanks een voorstel voor een staakt-het-vuren door de VS en Frankrijk.

    Ondertussen meldde ABC News, verwijzend naar een anonieme hoge Amerikaanse functionaris, op zaterdag dat de IDF van plan was om binnenkort Zuid-Libanon binnen te vallen.

    Zodat er nog meer moslims naar Europa gejaagd worden.

    Ja, we begrijpen het plan.

    En de EU steunt het, en Wilders ook, en daarom zit de PVV nu in de regering.

    Denk niet dat de immigratie gestopt gaat worden, want dat is niet deel van het plan.


    Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

    0 reacties :

    Een reactie posten