Honderden artsen in advertentie in De Telegraaf: geen prik meer

Datum:
  • dinsdag 3 september 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  • Er wordt weer opgeroepen voor een coronavaccinatie. De zoveelste. Het Artsen Collectief vindt dit onverantwoord. 



     Robin de Boer 3-9-2024


    Honderden artsen in advertentie in De Telegraaf: geen prik meer

    Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 02:30

    Vandaag staat onderstaande advertentie van het Artsen Collectief in De Telegraaf. Bij dit collectief zijn honderden artsen aangesloten.

    ‘Er wordt weer opgeroepen voor een coronavaccinatie. De zoveelste. Het Artsen Collectief vindt dit onverantwoord. De negatieve veiligheidssignalen stapelen zich op. Veilig en effectief was gebaseerd op drijfzand. In Nederland overheerst stilzwijgen hierover. Terwijl in Duitsland juist een verwoede discussie gaande is,’ klinkt het.

    De lezer wordt vervolgens doorverwezen naar de website nogeenprik.nl.

    der

    Pure marketing

    Daar valt te lezen dat uit documenten van het Duitse RIVM is gebleken dat het spreken over de ‘epidemie van de ongevaccineerden’ pure marketing was, zonder wetenschappelijke grondslag.

    Ook gaat het Artsen Collectief in op de ‘zeer matige bewijsvoering’ voor de veiligheid van de mRNA-coronavaccins voor zwangeren.

    De organisatie wijst er verder op dat de medische literatuur vol staat met artikelen over de ernstige bijwerkingen die de vaccins veroorzaken.

    Veiligheidssignalen

    Het collectief noemt een aantal veiligheidssignalen, te weten de aanhoudende, zorgelijke oversterfte, de onverklaarde geboortedaling vanaf negen maanden na de start van de coronavaccinaties bij mensen in de vruchtbare leeftijd, myocarditis en pericarditis, menstruatiestoringen, ongebruikelijke reacties van het immuunsysteem, heftige ontstekingsreacties en auto-immuunziekten, DNA-verontreiniging en het aantreffen van mRNA-vaccins in navelstrengbloed.

    De afgelopen jaren stuurde het Artsen Collectief regelmatig brieven naar overkoepelde artsenorganisaties over de gevaren van de coronavaccins. Hierop kreeg zij geen of inhoudsloze reacties.

    Laag in kwaliteit

    Er is verder nog een verwijzing naar het rapport van professor Ronald Meester en dr. Marc Jacobs. Zij schrijven: ‘veilig en effectief’ was zogenaamd ‘door de wetenschap bewezen’, maar de studies die dat ‘aantoonden’ waren laag in kwaliteit.

    Hun conclusie: ‘Het ‘follow the science’-beleid rondom covid-19 was dus eigenlijk voornamelijk gebaseerd op drijfzand’.

    Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

    1 reacties :

    Dekker zei

    Er is een spreekwoord dat luidt: "Als er 1 schaap over de dam is volgen er meer".
    De laatste jaren is gebleken dat er in Nederland "veel makke schapen in een hok gaan"
    Die spreekwoorden zijn er niet voor niets, "Nederlanders laten zich als makke schapen naar de slachtbank voeren", ook nu weer en zoals een vriendin van ons als excuus aanvoerde: "Ik weet het niet".
    Dus als je het niet meer weet laat je je volspuiten met allerlei rotzooi i.p.v. zelf eens nadenken en wat wetenschappelijke artikelen er op na slaan.

    Een reactie posten