FVD pleit voor invoering remigratie: 'De enige oplossing'

Datum:
  • dinsdag 10 september 2024
  • in
  • Categorie: , , ,
  •  Gideon van Meijeren (FVD) heeft zijn zorgen geuit over de snelle bevolkingsgroei in Nederland, die volgens hem volledig te wijten is aan massale immigratie.


    Redactie 10-9-2024


    FVD pleit voor invoering remigratie: 'De enige oplossing'

    Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) heeft tijdens een recente toespraak in de Tweede Kamer zijn zorgen geuit over de snelle bevolkingsgroei in Nederland, die volgens hem volledig te wijten is aan massale immigratie. Hij benadrukt dat deze groei een politieke keuze is, bedoeld om bij te dragen aan een globalistische agenda.


    Van Meijeren begon zijn toespraak met het schetsen van de bevolkingsontwikkeling in Nederland. In 1990 telde het land nog minder dan 15 miljoen inwoners, terwijl dat aantal inmiddels is gestegen tot meer dan 17,4 miljoen. Volgens prognoses van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zal dit aantal in de komende tien jaar met nog eens een miljoen toenemen. Tegen 2070 verwacht het CBS dat Nederland 23,8 miljoen inwoners zal tellen.

    "Dit is allemaal het gevolg van massale immigratie," stelde Van Meijeren. Hij benadrukte dat zonder immigratie er geen bevolkingsgroei zou zijn. "Immigratie is geen onvermijdelijk natuurverschijnsel, maar een bewuste politieke keuze."

    Van Meijeren stelt verder dat de immigratiepolitiek past binnen wat hij omschrijft als een "globalistische agenda". Hij waarschuwt dat deze 'agenda' uiteindelijk moet leiden tot een nieuwe politieke en maatschappelijke orde, waarin nationale staten hun beslissingsbevoegdheid verliezen en besluiten door een wereldregering worden genomen.

    "Een wereldregering kan alleen succesvol zijn als er geen nationale staten meer bestaan. Dus ook geen landsgrenzen en geen nationale volkeren," aldus het Kamerlid. Van Meijeren maakt duidelijk dat de gevolgen van deze immigratiepolitiek volgens hem verstrekkend zijn voor de Nederlandse samenleving. "Onze nationale cultuur, tradities, geschiedenis, taal en onderlinge solidariteit worden kapotgemaakt," verklaarde hij. Hij noemde dit onderdeel van een 'omvolkingsagenda', een term die verwijst naar het idee dat de oorspronkelijke bevolking van Nederland systematisch wordt vervangen door nieuwkomers.



    1 reacties :

    Anoniem zei

    De pvv en bbb hebben daar wel oren naar maar de rest van de coalitie partijen moeten door het getekende akkoord ja knikken.

    Een reactie posten