Bloedtransfusie is gevaarlijk geworden

Datum:
  • woensdag 25 september 2024
  • in
  • Categorie: ,
  • ....er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bloed van niet-gevaccineerden en gevaccineerden, laat Sanquin weten. 



    25-9-2024


    Bloedtransfusie is gevaarlijk geworden

    Bert Egberts

    Opnieuw is gestart met bangmakerij, nu voor de komende vogelgriep- en/of apenpokken-pandemie. Beide zullen een georkestreerde pandemie zijn, die opnieuw moet(en) gaan leiden tot massale inentingen tegen deze voor de mens ongevaarlijke virussen. Sinds de Covid-19-prikken heeft een steeds groter wordende groep mensen geen vertrouwen meer in de door de overheid geadviseerde injecties, en daardoor zullen veel burgers deze waarschijnlijk niet meer nemen. Desondanks zullen angst en onzekerheid gaan toenemen.

    Dit geldt ook voor het klakkeloos accepteren dat iemand bloed nodig heeft via een bloedtransfusie. Een vanzelfsprekend verzoek zou tegenwoordig moeten zijn: “Ik wil alleen bloed van iemand die geen mRNA-prik heeft gehad.” Tot op de dag van vandaag is dit niet mogelijk, want er wordt geen onderscheid gemaakt tussen bloed van niet-gevaccineerden en gevaccineerden, laat Sanquin weten.

    Sanquin

    Sanquin is een organisatie die de bloedvoorziening in Nederland verzorgt. Naast het afnemen, verwerken en uitgeven van bloedproducten zegt Sanquin zich bezig te houden met het verrichten van onderzoek en het verzorgen van onderwijs. Gedoneerd bloed wordt altijd in drie delen opgesplitst: rode bloedcellen, bloedplaatjes en plasma. Van elk van die delen worden aparte producten gemaakt en de arts beslist welk product voor een patiënt op dat moment nodig is.

    Op de vraag of Sanquin de gevolgen van de Covid-19-prikken op bloedtransfusie heeft onderzocht, luidt het antwoord: “Sanquin doet geen onderzoek naar vaccins. Sanquins verantwoordelijkheid ligt bij een veilige bloedvoorziening van Nederland. Ondanks de zorgen die leven bij sommigen, zijn die zorgen nooit concreet bevestigd in de medische praktijk of in wetenschappelijke peer-reviewed publicaties. Zonder een concrete aanleiding is er niets om te onderzoeken.”

    Dit standpunt van Sanquin is ronduit bizar te noemen. Door op deze manier stelling te nemen haal je de bestaande reële bezorgdheid bij mensen niet weg. Integendeel, die wordt groter, omdat de afgelopen vier jaar het vertrouwen in dit soort instanties, die het narratief van de overheid omarmen, enorm is afgenomen.

    Donorbloed kan schadelijk zijn

    De ingespoten Covid-19-mRNA-vloeistof blijft niet in de bovenarm zoals wordt beweerd, maar verspreidt zich door het hele lichaam, waardoor allerlei organen en systemen kunnen gaan disfunctioneren met als gevolg aantoonbare schade in het lichaam variërend van ontstekingen, bloedstolsels, auto-immuunziekten, onvruchtbaarheid, neurologische aandoeningen en tumoren, tot en met overlijden aan toe. Door dit alles moet daarom erkend worden dat donorbloed van een gevaccineerd persoon schadelijk kan zijn voor de ontvanger totdat het tegendeel bewezen is. Het willens en wetens totaal geen aandacht besteden hieraan moet als misdadig beschouwd worden.

    Het kan soms jaren duren (incubatietijd) voordat een bijwerking zichtbaar wordt, zoals het geval is met prionziekten. Prionen zijn verkeerd gevouwen ofwel infectieuze eiwitten die neuro-degeneratieve ziekten veroorzaken, zoals de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (gekkekoeienziekte) bij de mens. Stel dat het spike-eiwit met prionachtige structuren kan worden overgedragen via bloedtransfusie, dan bestaat het risico op het veroorzaken van een prionziekte bij de ontvanger.

    97 Bloedtransfusie is gevaarlijk geworden

    Prionziekten zijn in een vroeg stadium zeer moeilijk vast te stellen, kunnen niet worden genezen en zijn dodelijk, waardoor een mogelijke overdracht via bloedproducten een aanzienlijk veiligheidsrisico inhoudt.

    Gezien het grote aantal gerapporteerde gevallen van auto-immuunziekten na de Covid-19-prikken, is het noodzakelijk te achterhalen wat hiervan precies de oorzaak is. Een factor die hierbij een rol speelt is de productie van afwijkende eiwitten, die op hun beurt weer schadelijke immuunreacties opwekken. Verder blijken de lipidenanodeeltjes, een hoofdbestanddeel van de Covid-prikken, zeer ontstekingsbevorderend te zijn en dus een risico voor het ontstaan van auto-immuunziekten.

    mRNA

    Er wordt door kankerspecialisten in immunotherapie al tientallen jaren gewerkt met een vorm van mRNA, wat voor een vooruitgang in de geneeskunde zou kunnen zorgen. Helaas is het door sommige farmabedrijven en biolaboratoria misbruikt door het te modificeren om er een biowapen van te maken. Het tot biowapen gemodificeerde mRNA is zeer slecht afbreekbaar en kan daardoor maanden lang actief blijven in weefsels en organen. Snelle afbraak van mRNA is van levensbelang, anders worden er te veel eiwitten aangemaakt met alle gevolgen van dien. Het gemodificeerde mRNA is er dus de oorzaak van dat door de Covid-19-prikken het spike-eiwit overal in het lichaam langdurig aanwezig blijft en dat een afweer op gang komt tegen eigen weefsels.

    Ons afweersysteem is krachtig en kan getraind worden, maar het kan de ingespoten mRNA niet herkennen voor wat het is, en daarom gaat het proces maandenlang door met verkeerde biologische reacties, en als gevolg veel toxische werkingen. Dit najaar staat de gecombineerde griepprik met Covid-19-prik (dus met mRNA) op het programma, reden waarom Prof. dr. Pierre Capel deze injectie een ‘dubbelloopsgeweer’ noemt.

    Hoe verder?

    Gezien de verscheidenheid aan bloedgerelateerde afwijkingen die na de mRNA-injectie zijn waargenomen, stellen onafhankelijke onderzoekers dat rigoureuze voorzorgsmaatregelen in de omgang met bloed en transfusietoepassingen nu een noodzaak zijn geworden. Het is bijzonder belangrijk om testen en medische zorginstellingen op te zetten die op deze situatie anticiperen. Gestart moet worden met het opnemen van de vaccinatiestatus van de bloeddonor, waarbij gevraagd moet worden naar het aantal ontvangen prikken en van welke fabrikant, met liefst het batch-nummer. Tevens is van belang om te weten of de potentiële bloeddonor bijwerkingen of blijvende schade heeft ervaren ten gevolge van de Covid-injecties. Onafhankelijke onderzoekers stellen voor om een reeks testen te verrichten om de veiligheid van het verzamelde bloed te garanderen.

    Wat te doen met de huidige bloedproducten

    Het acute probleem is nu dat er geen betrouwbare methoden zijn om spike-eiwitten en mRNA uit bloedproducten te verwijderen. Daarnaast is het van groot belang dat de traceerbaarheid van bloedproducten gewaarborgd wordt en dat er een streng wettelijk en regelgevend kader wordt opgezet om de talloze problemen te beheren die voortkomen uit het gebruik van bloedproducten afkomstig van personen die de Covid-19-prikken hebben ontvangen.

    Zolang er van dit alles geen sprake is, is er slechts één veilige oplossing: alle bloedproducten die de beschreven verontreiniging blijken te bevatten, moeten worden vernietigd totdat er effectieve verwijderingstechnieken zijn vastgesteld.

    Stand van zaken

    Veel deskundigen roepen al jaren overheden op om te stoppen of in elk geval te pauzeren met het geven van de mRNA-injecties gezien de overweldigende hoeveelheid zeer ernstige bijwerkingen. Tevens kan dan nagegaan worden wat precies de impact van deze genetische injecties is op de bloedproducten, want dat ze schade veroorzaken staat vast.

    Dat dit nog steeds niet gebeurt, is schadelijk voor de algemene volksgezondheid en kan dus veel persoonlijk leed veroorzaken, of leiden tot de dood. Om het handelen van de overheid te beoordelen moet men ervan doordrongen zijn dat het haar niet te doen is om de gezondheid van de burgers te verbeteren. Integendeel, zij voert opdrachten uit van een supranationale macht in het kader van Agenda 2030. De hierbij betrokken extremistische activisten hebben het doel om de wereldbevolking aanzienlijk te verminderen. Deze voortrazende trein lijkt steeds sneller te zijn gaan rijden met het gebruik van op mRNA-LNP gebaseerde platforms om conventionele vaccins te vervangen of nieuwe ‘vaccins’ te maken.


    GEZOND VERSTAND



     vaccins te vervangen of nieuwe ‘vaccins’ te maken.– einde artikel –

    0 reacties :

    Een reactie posten