Oud-rechercheur wil onderzoek naar Bodegraven: ‘Dit zijn zaken die het daglicht niet kunnen verdragen’

Datum:
  • zaterdag 3 augustus 2024
  • in
  • Categorie: ,
  • De meest gruwelijke dingen



    Robin de boer 3-8-2024


    Help ons door dit met jouw vrienden op 

    00:00 / 02:17

    Er moet onafhankelijk en eerlijk onderzoek komen naar zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat vindt oud-politieagent en -rechercheur Alice Besselink.

    Besselink strijdt voor kinderen die naar eigen zeggen het slachtoffer zijn geworden van hooggeplaatste, criminele, uiterst gevaarlijke daders. Mensen die kinderen de meest gruwelijke dingen aandeden en aandoen, zeggen inmiddels vele slachtoffers.

    De oud-agent zet het werk voort van Joost Knevel, die stelt dat hij in zijn jeugd stelselmatig is misbruikt in Bodegraven. Justitie weigerde de misbruikclaims van Knevel te onderzoeken en de media rapporteerden zonder enige vorm van wederhoor of kritiek.


    Zie HIER interview


    De meest gruwelijke dingen

    Knevel heeft uitgebreide informatie gedeeld, op meerdere manieren, waar geen officiële aangifte van gedaan mocht worden. Wouter Raatgever en Micha Kat, die het Red Pill Journal maakten om grondig onderzoek te doen naar het verhaal van Knevel, werden gevangen gezet en kregen een spreekverbod wegens opruiing.

    Knevel zag naar eigen zeggen dat kinderen vermoord werden, kwam tot de ontdekking dat vroegere klasgenoten niet meer leefden en onderging zelf de meest gruwelijke dingen, waaronder MK Ultra-experimenten.

    Er zijn vele aanwijzingen en getuigenissen die op zijn minst onderzocht zouden moeten worden in plaats van gesaboteerd door hogere machten en krachten, stelt Besselink.

    ‘Mocht mij iets overkomen, ik ben niet bang’

    In plaats van gehoord te worden, krijgt ze geregeld politiebegeleiding en voelt zij zich ernstig in haar veiligheid aangetast. Vreemde gezichten in politiepakken op haar erf, in haar privéomgeving, intimidatie, enzovoorts.

    Er is sprake van een ‘vacuüm’ in Nederland wat betreft de aanpak van zeer belangrijke zaken, constateert de ex-agent. “De complete rechterlijke macht in Nederland is een criminele organisatie,” zegt Besselink onomwonden.

    “Mocht mij iets overkomen, ik ben niet bang,” benadrukt ze.

    Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

    1 reacties :

    Anoniem zei

    De waarheid zal nooit aan het licht komen want er zijn veel te veel hooggeplaatste personen bij betrokken, ook en misschien juist wel van de politiek en Justitie. Onderzoekers worden eenvoudigweg vermoord zoals ook in België is gebeurd tijdens de onderzoeken naar Marc Dutroux. Alleen hoorden we die berichten niet omdat het uit de pers werd gehouden.

    Een reactie posten