Duitse federale gezondheidsautoriteit COVID-protocollen uitgelekt,.......

Datum:
  • donderdag 1 augustus 2024
  • in
  • Categorie: , , , , ,
  •  Wie controleert de wereld echt?


    1-8-2024


    Duitse federale gezondheidsautoriteit COVID-protocollen uitgelekt, waaruit blijkt dat gevaccineerden “zwaarder lijden” dan ongevaccineerden – maskers veroorzaakten “ongewenste bijwerkingen


    Journaliste Aya Velazquez heeft een bom laten vallen over de menselijke genocide die plaatsvond door het loslaten van de COVID-19 “vaccins.”


    Een klokkenluider van het Robert Koch Instituut, de Duitse versie van het Centers for Disease Control and Prevention (CDC), verschafte Velazquez de ongecensureerde protocollen die werden toegepast tijdens de “pandemie” om in feite de wereld tot slaaf te maken met experimentele en extreem dodelijke chemische injecties.

    Het Robert Koch Instituut maakte de volgende verklaringen tijdens de “pandemie:”

    18 januari 2021: Geen professionele rechtvaardiging voor het maskermandaat. Maskers hebben ongewenste bijwerkingen.

    13 augustus 2021: Het “vaccin” faalt in 79% van de gevallen.

    17 aug. 2021: Kinderen zijn proefkonijnen, gevaccineerde individuen lijden ernstiger aan COVID dan ongevaccineerde individuen.

    26 okt. 2021: Het griepvaccin voorkomt infectie niet. Laten we het de mensen niet vertellen.

    7 december 2022: Ongevaccineerde personen zijn “in wezen immuun” na een COVID-infectie. Hoe kunnen we dit grafisch weergeven zodat niemand het merkt?

    Dit zijn exacte citaten zoals gedeeld door Dr. Simon Goddek (@goddeketal) op X. Ze onthullen dat gezondheidsfunctionarissen van de overheid vanaf het allereerste begin, voordat ze het wereldwijde medische fascisme implementeerden, wisten dat geen van de gedwongen COVID-protocollen mensen hielp, maar hen juist leed toebracht.

    Wie controleert de wereld echt?

    Alles werd nauw gecoördineerd door een onzichtbare hand tijdens de hele “pandemie”, een hand die alle politici, links en rechts, oost en west, onder de duim had. Wie controleert die hand?

    Iemand of iets heeft zoveel macht over wereldzaken dat het bijna elke belangrijke leider en beïnvloeder onder de duim had met betrekking tot zaken als lockdowns en maskers en prikmandaten. Waar komt het draaiboek vandaan?

    Efeziërs 2 stelt dat “de vorst van de macht van de lucht” op dit moment de aardse zaken in zijn macht heeft. En zijn boze geest werkt op dit moment in de kinderen van ongehoorzaamheid om zijn wil tot stand te brengen.

    Deze boze prins bespeelt zowel licht als donker, Satan en Lucifer, om zoveel mogelijk mensen in zijn val te lokken. De samenzwering zit diep, met andere woorden, en degenen die de COVID-oplichterij hebben doorgrond, stellen het soort vragen dat uiteindelijk de diepste, donkerste geheimen zal blootleggen.

    Op X reageerde Stefan Homburg (@SHomburg) op Dr. Goddek over het protocol van 25 maart 2020 waarin het Robert Koch Institute gunstige trends voor het publiek verborgen hield om de lockdown zo lang mogelijk te verlengen.

    Amerika’s eigen CDC gaat door met het verdubbelen van zijn versie van de COVID protocollen, die gebaseerd zijn op angst en paranoia over zwevende virussen die zogenaamd kunnen worden tegengehouden door je mond en neus te bedekken met doeken en voor de rest van je leven experimentele chemische injecties te nemen.

    Iemand anders op X merkte op dat het World Economic Forum (WEF) en zijn Young Global Leaders programma een trechter is om ’s werelds opkomende leiderschapsgeneratie een verenigde globalistische aanpak van “pandemieën” te leren, wat verklaart hoe en waarom ze allemaal in dezelfde pas lopen, ongeacht waar ze leiding aan geven.

    “Dit zijn de mensen die het CDC, FDA, WHO, DOD, NIH, FBI, CIA, DOJ en DHS controleren,” schreef een ander. “Bill Gates is één van de mensen die zijn macht, rijkdom en chantage gebruikt om Amerika en andere landen te controleren.”

    Het is nooit een goed idee om je door de overheid te laten prikken voor COVID (of een andere ziekte).


    https://frontnieuws.backme.org/


    Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.



    0 reacties :

    Een reactie posten