Biden en Newsom’s energie-dwaasheid is de echte existentiële bedreiging

Datum:
  • dinsdag 6 augustus 2024
  • in
  • Categorie:
  • Het wordt steeds duidelijker dat klimaatbeleid de echte existentiële bedreiging vormt voor miljarden mensen op onze planeet.

     


    6-8-2024


    Biden en Newsom’s energie-dwaasheid is de echte existentiële bedreiging


    Door 

    Als opfrisser voor Bidens en Newsoms passie voor het nastreven van netto-nuluitstoot: wind- en zonne-energie zijn niet alleen intermitterend en inefficiënt, ze doen ook andere dingen dan ruwe olie .

    • Windturbines en zonnepanelen genereren slechts af en toe elektriciteit, maar produceren absoluut GEEN PRODUCTEN voor de maatschappij.
    • Helaas zijn er anderen die ALLEEN op zoek zijn naar weersafhankelijk opgewekte elektriciteit, zoals niet-gouvernementele organisaties (NGO’s), de National Wildlife Federation, de Conservation Law Foundation en zelfs de Heinz Endowments, de ‘erfenis’ van voormalig senator en Heinz-ketchupbaron John Heinz.
    • Zelfs Bangladesh, waar dit Zuid-Aziatische land de dominante positie heeft in de kledingproductie, wordt bedreigd door  beleid dat gericht is op netto nul-uitstoot. Dit  vormt een bedreiging voor onze toekomstige kledingaankopen .

    Ruwe olie wordt vrijwel nooit gebruikt om elektriciteit op te wekken, maar wanneer het wordt verwerkt tot petrochemicaliën, is het de basis voor vrijwel alle producten in onze materialistische maatschappij die niet bestonden vóór de jaren 1800. Deze producten worden gebruikt in infrastructuren zoals transport, luchthavens, ziekenhuizen, medische apparatuur, apparaten, elektronica, telecommunicatie, communicatiesystemen, ruimteprogramma’s, verwarming en ventilatie, en strijdkrachten..

    Zowel Biden als Newsom begrijpen niet dat Tesla’s voor 100% uit ruwe olie bestaan!

    • EV-banden, elektronische componenten, bekleding en dergelijke worden voor 100% gemaakt van aardoliederivaten die uit ruwe olie worden geproduceerd.
    • Bovendien worden alle onderdelen en componenten van ELK elektriciteitsopwekkingssysteem (steenkool, aardgas, kernenergie, waterkracht, wind- en zonne-energie) ook gemaakt van oliederivaten die uit olie worden geproduceerd!
    • Vóór de 19e eeuw en vóór de ontdekking van olie hadden we GEEN ruwe olie en uiteraard GEEN producten, GEEN elektriciteit en GEEN Tesla’s!

    Het verplicht stellen van elektrische voertuigen en het opwekken van elektriciteit met behulp van windturbines en zonnepanelen leidt tot MEER GEBRUIK van ruwe olie.

    Simpel gezegd: om de wereld van het oliegebruik af te helpen, moet je STOPPEN met het gebruiken van producten die van olie zijn gemaakt.

    Er is geen behoefte aan een kruistocht om de “leveranciers van olie en gas” te overreguleren als er geen bekende vervanging is om te voldoen aan de “eisen” van onze materialistische wereld. Maar Democraten, gewapend met hun GEBREK aan energiegeletterdheid, zetten hun streven voort om de enige bekende bronnen van de producten die moderne levensstijlen en economieën ondersteunen, te elimineren:

    Biden en Newsom zijn zich er niet van bewust dat er zonder ruwe olie niets zou zijn dat elektriciteit nodig heeft! Alles, zoals iPhones, computers, datacenters en röntgenapparaten, dat elektriciteit nodig heeft om te functioneren, en alle onderdelen van elektrische voertuigen, toiletten, ruimtevaartuigen en meer dan 50.000 koopvaardijschepen, meer dan 20.000 commerciële vliegtuigen en meer dan 50.000 militaire vliegtuigen worden ook gemaakt van producten op basis van olie en gebruiken de brandstoffen die uit ruwe olie worden geproduceerd. 

    Zonder vervanging is de olifant in de kamer waar niemand het over wil hebben dat ruwe olie de basis is van onze materialistische maatschappij, net zoals het de basis is van alle producten en brandstoffen die de wereld vraagt, die nu 8 miljard mensen in leven houdt — tien keer de bevolking van vóór de Industriële Revolutie en gelukkig een recordoogst heeft gekend. Deze snelle toename van de landbouwproductie is gedeeltelijk toe te schrijven aan een toename van atmosferische CO2 sinds 1940. Deze stijging van CO2 -niveaus alleen al is gekoppeld aan grote opbrengststijgingen voor maïs, sojabonen en tarwe.

    Biden en Newsom hebben de illusie dat het einde van ruwe olie het einde van de beschaving zou betekenen, omdat ‘onbetrouwbare elektriciteit’ uit wind en zonneschijn niets kan produceren.

    De wereld heeft ook een aanzienlijke economische groei en welvaart doorgemaakt, profiterend van de meer dan 6.000 producten die zijn afgeleid van fossiele brandstoffen. Deze producten ondersteunen infrastructuren die er een paar eeuwen geleden nog niet waren, omdat ze allemaal componenten en onderdelen nodig hebben die zijn gemaakt van fossiele brandstoffen die NIET beschikbaar waren in de periode vóór 1800.

    Als Biden en Newsom het recente boek Clean Energy Exploitations” – Helping Citizens Understand the Environmental and Humanity Abuses That Support Clean Energy” hadden gelezen en begrepen , dat werd genomineerd voor de Pulitzerprijs, zouden ze China en Afrika NIET steunen in hun voortzetting van de uitbuiting van mensen en de aantasting van het milieu van “hun” land.

    Het boek bespreekt het gebrek aan transparantie naar de wereld van de impact van de groene beweging op de uitbuiting van de mensheid in de ontwikkelingslanden die de exotische mineralen en metalen delven die nodig zijn om de batterijen te maken die nodig zijn om “groene energie” op te slaan. In deze ontwikkelingslanden hebben deze mijnbouwactiviteiten een onevenredig grote impact op gemeenschappen met een laag inkomen en exploiteren ze kinderarbeid, en zijn ze verantwoordelijk voor de meest flagrante schendingen van de mensenrechten van kwetsbare minderheidsgroepen. Deze activiteiten vernietigen ook rechtstreeks de planeet door middel van milieudegradatie.

    Het verplicht stellen van “netto-nul”-emissies is frustrerend als die “hernieuwbare oplossingen” dezelfde ruwe olie nodig hebben om elektrische voertuigen, windturbines en zonnepanelen te maken. Beleidsmakers zijn zich er niet van bewust dat elektriciteit pas kwam nadat 200 jaar geleden olie werd ontdekt.


    Om het nog eens te herhalen, om de wereld van oliegebruik te ontdoen, STOP dan met het gebruiken van producten die van olie zijn gemaakt! Het is niet nodig om de “leveranciers van fossiele brandstoffen” te overreguleren als er geen vervangers zijn om aan de “eisen” van onze materialistische wereld te voldoen. Het wordt steeds duidelijker dat klimaatbeleid de echte existentiële bedreiging vormt voor miljarden mensen op onze planeet.

    Het is zowel onethisch, immoreel als hypocriet om China en Afrika financieel te blijven aanmoedigen om “hun” armen met een gele, bruine en zwarte huid uit te buiten en de aantasting van het milieu van “hun” landschappen financieel te ondersteunen, alleen maar om verplichte elektrische voertuigen, windturbines en zonnepanelen in “onze achtertuinen” te bevorderen.

    ***

    Bron hier.

    ***

    0 reacties :

    Een reactie posten