Top piloot getuigt: ‘Bill Gates is steden aan het besproeien met stemmingsveranderende chemtrails’

Datum:
  • maandag 22 juli 2024
  • in
  • Categorie: , , ,
  •  De chemtrails-agenda houdt zich al tientallen jaren verborgen in het volle zicht. 


    22-7-2024


    Top piloot getuigt: ‘Bill Gates is steden aan het besproeien met stemmingsveranderende chemtrails’


    De chemtrails-agenda houdt zich al tientallen jaren verborgen in het volle zicht. Iedereen die heeft opgelet heeft de vreemde en onnatuurlijke patronen in de lucht boven steden en regionale centra opgemerkt.

    Maar de mainstream media vertellen ons dat we onze eigen ogen niet moeten geloven. Ze gaslighten ons namens hun betaalmeesters, de mondiale elite, en demoniseren iedereen die vragen durft te stellen en zijn eigen onderzoek doet, schrijft Baxter Dmitry.

    Helaas voor de elite is in 2024 een reeks dappere klokkenluiders naar voren gekomen om te delen wat ze weten over de agenda om alles onder de zon te vergiftigen.

    Volgens de mainstream media zijn onnatuurlijke makreelwolkenpatronen bizarre rastervormen natuurlijk en heeft onze hemel er altijd zo uitgezien.

    Laat staan dat iemand een foto van een makreelwolk of een rasterpatroon kan vinden op foto’s uit de geschiedenis. Ook kunnen ze geen renaissance- of landschapsschilderij uit het verleden vinden waarop deze onnatuurlijke patronen in de lucht te zien zijn.

    De elite heeft ons tientallen jaren lang belazerd, maar wij hebben hun leugens vastgelegd, onderzocht en in de gaten gehouden.

    Nu, dankzij mensen zoals jij, mensen die de waarheid over chemtrails hebben verspreid, is de dam doorbroken en worden de leugens van de elite ontmaskerd.

    We leven in een gouden eeuw van chemtrails-klokkenluiders en piloten, militaire veteranen en luchtvaartprofessionals komen massaal naar voren om de bevolking te waarschuwen voor wat er echt gebeurt in ons luchtruim.

    Ondanks de pogingen van de mainstream media om het te bagatelliseren, lijken deze bizarre geometrische lijnen niet op condensatiesporen en lieten vliegtuigen in het verleden deze lijnen niet achter in de lucht.

    Spoel door naar 2024 en iedereen in Noord-Amerika, Europa en andere delen van de ontwikkelde wereld ademt giftige chemicaliën en mRNA in de lucht in, volgens klokkenluiderspiloten die onthullen dat overheden samenwerken met het leger en particuliere aannemers om het publiek zonder hun toestemming te medicineren.

    Volgens een gezagvoerder van een Amerikaanse commerciële luchtvaartmaatschappij die ook militair veteraan is, zit er een psychologisch element in het chemtrail-programma. Onder de mRNA en andere aerosolische medische stoffen die ze sproeien, bevindt zich iets dat diepe depressie en hopeloosheid veroorzaakt bij mensen.

    Sprekend met zijn stem gedigitaliseerd om zijn identiteit te beschermen, legt de piloot, die vroeg om Johnny genoemd te worden, uit dat veel mensen binnen het chemtrails-programma zelfmoord plegen omdat ze worden blootgesteld aan een kleine hoeveelheid van het materiaal dat ze sproeien:

    Ze zijn ECHT strikt om de piloot en de bemanning die aan het programma werken weg te houden van de chemicaliën die ze in het vliegtuig laden. Ze moeten persoonlijke beschermingsmiddelen tegen biologisch gevaarlijk materiaal dragen en in zuurkasten werken. Ze bewaren de opgeslagen chemicaliën in draagbare tanks van 660 gallon.

    Veel van de jongens die ik ken en die aan het programma werken, zijn echte gelovers. Ze geloven ECHT dat ze iets goeds doen voor de wereld. Een piloot vertelde me ooit dat “sommige gevaarlijke chemicaliën de gezondheid verbeteren in kleine doses, zelfs als blootstelling aan hogere doses dodelijk is”.

    Ik kon niet geloven wat ik hoorde. Hier was een man die de meest geavanceerde hi-tech beschermingsuitrusting ter wereld droeg en excuses maakte voor het sproeien van lage doses van een zenuwgas op een bevolkingscentrum in de VS.

    Hoewel het chemtrails-programma zijn ware gelovigen heeft die vanuit het corrupte systeem werken, hebben velen van hen de afgelopen jaren zelfmoord gepleegd.

    Niet omdat hun geweten hen in de steek liet, maar omdat ze blootgesteld werden aan de gevaarlijke cocktail van chemicaliën waarmee ze werkten en diep depressief raakten.

    Net als fluoride in onze watervoorziening is de vergiftigde lucht die we inademen ontworpen om een psychologisch effect te hebben op de bevolking.

    Het geheel is ontworpen om mensen ongemotiveerd, lui en hopeloos te houden. Daarom voelt iedereen zich depressiever sinds het chemtrails-programma van start is gegaan. Alles lijkt een beetje grijzer. Mensen kunnen niet helder denken en komen niet van hun luie reet om iets te doen.

    Steden worden besproeid met dit spul als de machthebbers er zeker van willen zijn dat er niets gebeurt. Mensen hebben me verteld dat ze iets anders voelen in de lucht. Je weet wel, normale mensen op de grond. Ze zeggen dat er op dit moment iets vreemds aan de hand is en dat mensen zich allemaal vreemd gedragen. Ik kan je dit vertellen: ze hebben geen ongelijk.

    Volgens de gezagvoerder is de belangrijkste reden dat serums in aerosolen worden verspreid, die ze vanaf 15.000 voet op de massa kunnen worden gespoten. Neem bijvoorbeeld Estradiol. Dat werd een paar jaar geleden verneveld. Waarom? Kijk eens naar de bijwerkingen. Kanker, bloedstolsels, hartziekten, beroertes, onvruchtbaarheid, vervrouwelijking van mannen, hersenmist en malaise of weinig energie.

    Maar het zijn niet alleen serums. Het zijn ook experimentele vaccins.

    Nu het voor de globalistische elite steeds moeilijker wordt om de mensheid te overtuigen zich te onderwerpen aan Covid mRNA-injecties en eindeloze boosters, moeten ze bedrieglijke nieuwe manieren vinden om hun mRNA aan ons op te dringen.

    Zoals Courtney Malo, redacteur bij Science Translational Medicine, in dit belangrijke artikel uitlegt, kunnen nieuw ontwikkelde vaccins vanuit de lucht worden gebruikt om mRNA wijd en snel te verspreiden zonder gebruik te maken van injecties – of de noodzaak om toestemming te vragen.

    We waarschuwen er al lang voor dat de elite van plan is om onze voedselvoorziening, waterbronnen en frisse lucht te vergiftigen, en nu is het zover. Fluoride zit al tientallen jaren in onze watervoorziening, ondanks het bewijs dat het desastreus is voor de volksgezondheid en het IQ verlaagt.

    Nu hebben we bewijs dat mRNA in de voedselvoorziening terecht is gekomen en van bovenaf op ons wordt gespoten.

    In de afgelopen 12 maanden zijn de mainstream media begonnen het publiek voor te bereiden op de onthulling dat de mondiale elite al tientallen jaren in het geheim chemtrails op bevolkingen spuit.

    Dappere klokkenluiders komen naar voren om te delen wat ze weten over de innerlijke werking van het chemtrails-programma en riskeren daarbij hun leven.

    Kristen Meghan was al negen jaar milieuspecialist bij de Amerikaanse luchtmacht toen ze besloot om de chemtrails-operaties te onthullen die door het leger onder dekking van de duisternis werden uitgevoerd.

    Zoals Meghan uitlegde, heeft de elite-agenda om de zon te blokkeren dit jaar een serieuze wending genomen toen Bill Gates en George Soros tientallen miljoenen dollars pompten in plannen om aërosolen in de atmosfeer te spuiten om de aarde af te schermen van de levengevende stralen van de zon.

    Plotseling waren chemtrails geen samenzweringstheorieën meer en werden ze het veronderstelde geneesmiddel voor klimaatverandering.

    Maar wie goed heeft opgelet, weet dat de propaganda die door de mainstream media wordt verspreid, volslagen onzin is.

    In 1972 publiceerde de Club van Rome het boek The Limits To Growth, waarin werd opgeroepen tot extreme ontvolking om de planeet te redden van de mensenplaag.

    Sinds de publicatie heeft dit boek gediend als een handleiding voor de mondiale elite.

    Ze proberen het niet eens meer te verbergen.
    Richard Vobes interviewde een commerciële piloot die diepgaand onderzoek heeft gedaan naar chemtrails en een verband heeft gevonden tussen het programma en de Gates Foundation. Om zijn anonimiteit te beschermen, hadden de piloten zijn stemmen gedigitaliseerd voor het interview.

    Nu meer piloten en professionals uit de luchtvaartindustrie naar voren komen om de agenda bloot te leggen om de zon te blokkeren en langzaam alles op aarde te vergiftigen, wat kunnen wij mensen doen om dit te stoppen?

    Nu meer piloten en professionals uit de luchtvaartindustrie naar voren komen om de agenda te onthullen om de zon te blokkeren en langzaam alles op aarde te vergiftigen, wat kunnen wij, de mensen, doen om hier een eind aan te maken?


    https://frontnieuws.backme.org/


    Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Zo lang de hopeloos domme massa blijft ontkennen dat de zogenaamde weldoener Bill Gates een gevaar voor alle mensen op aarde is, zal er niets veranderen, integendeel het zal gevaarlijker voor mens en dier worden.

    Een reactie posten