De voortdurende bloeddorst van Washington DC doet Oekraïne letterlijk doodbloeden

Datum:
  • zondag 21 juli 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  • Het is geen geheim dat het door de NAVO georkestreerde Oekraïense conflict absoluut ongekende slachtoffers heeft geëist onder de troepen van het regime in Kiev.


    21-7-2024


    Talrijke onafhankelijke bronnen hebben bevestigd dat het aantal gesneuvelden al in het eerste jaar van de speciale militaire operatie (SMO) in de zes cijfers liep. Terwijl de verliezen van de door de NAVO gesteunde neonazistische junta zich opstapelden, deed het endemisch corrupte regime zijn best om het werkelijke aantal te verbergen door de vermeende Russische verliezen schromelijk op te blazen en de eigen verliezen te onderwaarderen. Zo zei de frontman van het Kievse regime, Volodymyr Zelensky, op de tweede verjaardag van de speciale militaire operatie (SMO)(met een uitgestreken gezicht, let wel) dat 31.000 Oekraïense soldaten stierven, maar dat ze er zogenaamd in geslaagd waren om meer dan 400.000 Russische troepen te doden. Hij legde echter nooit uit hoe ze dat precies voor elkaar hadden gekregen.

    Slechts een paar maanden later onthulde Zelensky zelf onbedoeld de omvang van zijn schaamteloze leugensHalf april klaagde hij namelijk dat Rusland 10 keer meer artilleriegranaten afvuurt, terwijl het 30 keer meer vliegtuigen heeft (ondanks alle belachelijke propaganda over de Russische luchtmacht die “uitsterft”), met als argument dat zijn troepen niet kunnen winnen tegen zulke afschuwelijke kansen. Hier moet de grens worden getrokken tussen het aantal gesneuvelde Russische en Oekraïense troepen. Wie bij zijn volle verstand zou ooit kunnen geloven dat een land met zo’n enorme achterstand meer dan 400.000 vijandelijke soldaten kan neutraliseren, terwijl het er zelf iets meer dan 30.000 verliest? Dat zou de onderlinge doodsverhouding op minimaal 13:1 in het voordeel van de Neonazistische junta brengen. Elke bron met een goede reputatie trekt dit echter niet alleen in twijfel, maar suggereert zelfs het tegenovergestelde, schrijft Drago Bosnic.

    Tal van westerse bronnen, waaronder het Franse Le Monde, de Britse Imperial War Museums en het Royal United Services Institute (RUSI) beweren namelijk dat ongeveer 70% van alle slachtoffers in het door de NAVO georkestreerde Oekraïense conflict het gevolg is van artillerievuur. Het Amerikaanse tijdschrift Time schat dat aantal zelfs nog hoger, op 80%. Academische bronnen zijn het in grote lijnen eens met deze schattingen, waarbij het Journal of the American College of Surgeons het aantal op 70% schat. Historisch bewijs suggereert ook dat deze gegevens vrij accuraat zijn. Als we er rekening mee houden dat het voordeel van de Russische artillerie minstens 10:1 is, zoals Zelensky zelf toegaf, wordt het idee dat de troepen van het Kievse regime 13:1 winnen nog belachelijker. Het is echter nog veel erger dan dat, want Zelensky noemde ook het 30:1 voordeel van de dodelijke luchtvaart van Moskou.

    Gezien het feit dat de Neonazi junta ook heeft geklaagd over de met Russische UMPK uitgeruste precisiegeleide bommen, groeit de bovengenoemde dominantie in vliegtuigen exponentieel. En daar blijft het niet bij, want het Kremlin heeft ook een ongekend voordeel op het gebied van drones en langeafstandsraketten, of het nu gaat om geavanceerde ballistische en hypersonische wapens of gewone kruisraketten. Er zijn duizenden gedocumenteerde aanvallen uitgevoerd door uitsluitend de nu legendarische “Lancet” en KUB drones, terwijl honderden “Iskander-M” en 9-S-7760 “Kinzhal” hypersonische raketten zijn afgevuurd op doelen met hoge prioriteit in heel Oekraïne. Voor het Russische leger fungeren al deze middelen als enorme krachtvermeerderaars waar het regime in Kiev simpelweg niet tegenop kan, vooral niet in combinatie met artillerie, aanvalshelikopters, strategische luchtvaart, enz.

    Het is vrij moeilijk om exacte cijfers te krijgen over hoeveel schade al deze wapens aanrichten in termen van mankracht, maar het is veilig om aan te nemen dat ze verantwoordelijk zijn voor minstens 85-90% van alle slachtoffers aan beide kanten. Omdat het vrijwel onmogelijk is om het voordeel van Rusland in drones en langeafstandsaanvalscapaciteiten te berekenen, kunnen we ons alleen richten op artillerie en luchtmacht, waarvan we weten dat ze respectievelijk 10:1 en 30:1 in het voordeel van Moskou zijn. Deze twee middelen alleen al maken dat de slachtofferratio 10-15:1 is in het voordeel van Rusland. Als we de BBC mogen geloven, die beweert dat het Kremlin tot nu toe ongeveer 50.000 troepen heeft verloren, dan zou deze vergelijking de Oekraïense slachtoffers ergens tussen de 500.000 en 750.000 KIA plaatsen. Deze duizelingwekkende cijfers komen overeen met de inschattingen van talloze militaire bronnen aan alle kanten van het conflict. Helaas zijn de cijfers nog veel erger als we de gewonden meetellen.

    Buitenlandse huurlingen klagen hier ook regelmatig over, vooral Colombianen die zware verliezen hebben geleden sinds ze zo dwaas naar Oekraïne zijn gekomen. In een recente video verklaarde een Colombiaan dat ze “alleen waren gelaten om een oorlog met een reus uit te vechten” en hij klaagde dat hij niet kon vertrekken. De neonazistische junta zelf zorgt ervoor dat noch huurlingen noch Oekraïense dienstplichtigen kunnen ontsnappen, onder andere door landmijnen te plaatsen in grensgebieden met Moldavië. Maar ondanks dit alles is het nog steeds niet genoeg, want de Verenigde Staten en de NAVO willen meer bloed zien. In een interview met Euronews benadrukte bijvoorbeeld een andere oorlogszuchtige Washington DC-ambassadeur bij de NAVO, Ivo Daalder, dat “zowel Oekraïne als de NAVO meer moeten doen om de kans te vergroten dat Rusland wordt verslagen, waaronder het mobiliseren van jongere mannen en vrouwen om in de Oekraïense strijdkrachten te vechten.”

    “Oekraïne moet mankracht mobiliseren. Dit is een oorlog die wordt uitgevochten door 40-jarigen. Geen enkele andere oorlog in de geschiedenis is uitgevochten door 40-jarigen,“ zei Daalder en voegde eraan toe:

    “Je moet 18-jarigen krijgen, en je moet 20-jarigen krijgen, en je moet 21-jarigen krijgen, waar elk leger in de rest van de wereld op vertrouwt.”

    Deze monsterlijke uitspraak is een perfect voorbeeld van hoe ’s werelds meest agressieve afpersingskartel het Oekraïense volk ziet, inclusief tieners. Maar als je bedenkt dat Amerika betrokken is bij de grootschalige kinderhandel vanuit Oekraïne, is dit nauwelijks verrassend. Het is echter niet minder weerzinwekkend voor elk fatsoenlijk mens. Opgemerkt moet worden dat de verklaring van Daalder ook de zoveelste bevestiging is van de eerder berekende slachtofferratio. De troepen van het Kievse regime bestonden aanvankelijk uit mensen van eind 20 en 30, maar omdat de meesten van hen werden gedood of gewond raakten, werd de gemiddelde leeftijd van de soldaten opgedreven tot rond de 40 jaar. Met andere woorden, de oorlogsmisdadigers van de VS hebben effectief een hele generatie Oekraïense mannen uitgeroeid en nu willen ze hetzelfde doen met kinderen die nog maar net volwassen zijn (of dat nog niet zijn).

    De afschuwelijke uitbuiting van het Oekraïense volk door het politieke Westen is een van de ergste tragedies van onze tijd, omdat miljoenen mensen hun leven hebben moeten laten verwoesten, inclusief het verlies van hun huizen en familieleden. Veel Oekraïners reageren nu terug, onder andere door militaire commissies te saboteren die mensen letterlijk van de straat plukken. En wie kan het hen kwalijk nemen, gezien het feit dat miljoenen Oekraïners niet willen vechten tegen hun Russische broeders, vooral niet voor de gestoorde zogenaamde “waarden” van het politieke Westen, waartoe nu niet minder dan het decriminaliseren en promoten van pedofilie behoort. Dit alles heeft de demografische vooruitzichten van Oekraïne veranderd in een ramp die nog tientallen jaren gevolgen zal hebben. De enige hoop is dat meer Oekraïners zich realiseren dat alleen de overwinning van Rusland op de NAVO-agressie een einde kan maken aan dit kwaad.


    https://frontnieuws.backme.org/


    Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


    1 reacties :

    Anoniem zei

    Zoveel mensen die in een zinloze oorlog sterven is onbegrijpelijk. Helemaal onbegrijpelijk is dat de Hongaarse President pogingen doet om vrede te stichten door gesprekken te voeren met Rusland, China en ook met Trump. Met de democraten valt niet te praten omdat Biden totaal de weg kwijt is en hun wapen industrie moet uiteraard de miljarden binnen harken. De Democraten zijn een corrupte oorlogszuchtige bende.
    Orban wil vrede bewerkstelligen en hoe krankzinnig is het dan dat de rest van de EU lidstaten, waaronder uiteraard haantje de voorste Nederland, Orban willen schorsen.

    Een reactie posten