Anarchie in Amsterdam. Dit land snakt naar een regering #DDDF

Datum:
  • zondag 12 mei 2024
  • in
  • Categorie: ,
  •  Het land staat in brand, rellende activisten vermomd als studenten namen de regie over.


    12-5-2024


    Het land staat in brand, rellende activisten vermomd als studenten namen de regie over. En we hebben nog altijd geen regering, terwijl de formatie-deadline nadert. Marianne Zwagerman en Maurice de Hond nemen je mee, Dwars door de Formatie. Zondagochtend om 11.00 uur live op YouTube, je wekelijkse subsidievrije lichtpuntje tussen #WNLopZondag en #Buitenhof

    2 reacties :

    Anoniem zei

    Dit land krijgt gewoon een extreem linkse regering. Omtzigt van NSC weet het net zolang te rekken totdat het formeren stuk loopt zodat ze opnieuw kunnen formeren met VVD, GL/PvdA en nog minimaal 1 partij. De wil van het volk wordt gewoon genegeerd door de zichzelf democraat noemende extreem linkse, of moeten we zeggen extreem Globalistische smeerlappen? Het songfestival heeft ons geleerd dat de boven ons geselden de dienst uit maken, het volk mag zijn stem dan uitbrengen voor de fun.

    Anoniem zei

    extreem links?laat me niet lachen! pvda en gl zijn nauwelijks nog links te noemen. gl heeft zelfs nog nooit geregeerd. rechts heeft het in dit land al decennia lang voor het zeggen en geeft de grote bedrijven vrij baan om hun winst en ons belastinggeld het land uit te sluizen.

    Een reactie posten