Wouter de Winther: 'Dit heeft veel weg van amateurtoneel'

Datum:
  • woensdag 7 februari 2024
  • in
  • Categorie: ,
  • NSC-leider Pieter Omtzigt heeft de formatiegesprekken gestaakt.



    6-2-2024



     NSC-leider Pieter Omtzigt heeft de formatiegesprekken gestaakt. Hij zegt geschrokken te zijn van de financiële situatie waar het nieuwe kabinet mee moet dealen. Hierom wil hij nu niet verder praten. In een verklaring op X noemt Omtzigt wel andere mogelijke kabinetsvormen, zoals een minderheidskabinet of extraparlementair kabinet. Politiek commentator Wouter de Winther maakt, na een dag vol Haags overleg, de balans op.

    Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video's die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video's? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate Bekijk voor al het laatste sportnieuws het kanaal van Telesport: https://www.youtube.com/channel/UCURS... Meer van De Telegraaf? Volg ons op: Website: https://www.telegraaf.nl/ Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/ Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/ Twitter: https://twitter.com/telegraaf

    1 reacties :

    Dekker zei

    Vanaf dag 1 van de formatie gesprekken heb ik geopperd dat Omtzigt een gluiperd is en geen enkele intentie heeft, evenals zijn fractiegenoten, om met de PVV te willen regeren. Als de broer en vrouw van Omtzigt betrokken zijn bij het WEF van Klaus Swab dan is het te verwachten dat Omtzigt die voor Nederland desastreuze agenda wil uitvoeren, alle tekenen wijzen daar op. Timmermans wordt Premier en dat hele zooitje van NSC, VVD, GL/PvdA en D'66 lachen zich een stuip, ze hebben de Nederlandse bevolking weer tuk gehad. We gaan 4 jaren van ellende en armoede tegemoet en daar is niets meer aan te veranderen, grenzen wagenwijd open en over 4 jaar hebben ze zoveel kiezers geïmporteerd dat er geen houden meer aan is. Het is te hopen dat Trump en nog beter Kennedy, gekozen wordt en dat ook in Duitsland en Frankrijk het roer om gaat. Je hoeft geen helderziende te zijn om dit scenario te voorspellen.

    Een reactie posten