‘Het tij is aan het keren’: Politiebonden spreken steun uit voor de boeren en vergezellen hen in de strijd

Datum:
  • zaterdag 3 februari 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  • Als vakorganisatie van de politie herkennen wij dit maar al te goed en delen we jullie woede.


    Robin de Boer 3-2-2024


    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 02:03

    De Belgische politievakbond VSOA betuigt middels een open brief haar steun aan alle boeren ‘tijdens deze moeilijke tijden’.

    Jullie kregen de afgelopen jaren te maken met steeds strengere regelgeving en sterk stijgende kosten, opgelegd door de politieke overheden, merkt de vakorganisatie van de politie op.

    “Wij begrijpen jullie boosheid ten aanzien van een overheid die zich niet houdt aan afspraken, en apathisch blijft bij jullie roep om de toekomst van landbouw in België te verankeren en te garanderen.”

    Vergezellen jullie in de strijd

    Deze overheid pleegt niks meer of minder dan ‘woordbreuk’, en dit terwijl het vertrouwen in de politiek al op een dieptepunt zit, benadrukt de politievakbond.

    “Als vakorganisatie van de politie herkennen wij dit maar al te goed en delen we jullie woede. Voeg daar nog een sausje van arrogantie en een wereldvreemde kijk op de realiteit aan toe, en het mag niemand verbazen waarom de mensen een afkeer hebben van de klassieke partijen die het land al decennialang besturen,” schrijft de VSOA.

    De vakbond geeft aan dat de politiediensten zich maximaal blijven inzetten om de boerenacties te begeleiden zodat de boodschap gehoord wordt. “Wij begrijpen en delen jullie gevoel van frustratie ten aanzien van deze politici, meer nog vergezellen we jullie in de strijd om dit aan de kaak te stellen.”

    Het tij is aan het keren

    De politievakbond kondigt alvast aan dat binnenkort ook de politieagenten hun acties starten.

    “Kom op Nederlandse dienders, beken ook kleur en sluit u aan bij het groeiend verzet tegen de mensvijandige globalistische politieke elites en kom ook in verzet!” reageert schrijver en oud-topambtenaar Hans Siepel.

    “Het tij is aan het keren. De geschiedenis maakt nu de balans op aan welke kant u staat,” voegt hij toe.

    Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

    NineForNews.nl




     

    0 reacties :

    Een reactie posten