De Verkenners #20: Europese verkiezingen cruciaal – Onrust bij formatie

Datum:
  • donderdag 1 februari 2024
  • in
  • Categorie: , ,
  • "De boeren zijn onderweg naar Brussel"


    1-2-2024



    Bekijk de aflevering ook via: https://www.blckbx.tv/binnenland/de-v... In de aflevering van vandaag onder andere:

    - Eerste barstjes zichtbaar bij de formatiegesprekken. - Dilan Yeşilgöz gaat door het stof tijdens VVD-congres. - Cruciale Europese verkiezingen staan voor de deur. - NLP-deskundige Igor van Kaam over sturende politieke berichtgeving. Let op: van 53:03 t/m 53:32 gaat het geluid van een viool dwars door Bert heen. Excuses hiervoor. Wil je NLP leren van Igor van Kaam? Dan is er goed nieuws! Igor zal in maart 2024 zijn NLP-opleiding 'De Week van je Leven' geven. De opleiding is van 9 tot 15 maart te volgen bij University of Me in Eindhoven. Klik hier voor meer informatie: https://landing.universityofme.nl/de-... Waardeer je deze video('s)? Like deze video, abonneer je op ons kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren Wil je op de hoogte blijven? Telegram - https://t.me/blckbxtv Twitter - https://twitter.com/blckbxnews Facebook - https://www.facebook.com/blckbx.tv Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/blck... TikTok - https://www.tiktok.com/@blckbx.tv

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Laat de eu verkiezingen maar zitten en veeg eerst alle corrupte EU parlementariërs uit de regerings top.
    Het wordt tijd dat meer lidstaten in verzet komen tegen de eu dictatuur.
    Ursula vd L is volslagen frauduleus bezig.
    Ook de geinfiltreerde regeringen door het wef met de huichelarij van de young global leaders. Ze zitten overal en zijn zwaar ongrondwettelijk bezig.zij vernielen de cultuur, de maatschappij en de industrie en staan in dienst van buitenlandse elitaire rijke stinkerds.
    Zwaar crimineel dus oppakken en arresteren, verhoren en berechten.
    Vernietig het kwaad van de controle slaaf staat. De politiek ,de multinationals en dus ook de media spelen onder een hoedje om alles in te nemen van het volk. Wij zijn hier tijdelijke op deze aarde en bezit niets. Want naakt zijt gij gekomen en naakt zul je weer gaan.
    Zij bepalen ons leven ,zolang wij gehoorzamen krijgen we een bot om op te kluiven.
    Dddooooeeeeiiii

    Een reactie posten