Thierry Baudet (FVD) onthult wat er schuilgaat achter de globalistische SDG's

Datum:
  • dinsdag 30 januari 2024
  • in
  • Categorie:
  • wat er schuilgaat achter de globalistische SDG's



    30-1-2024


    Word lid: https://fvd.nl/wordlid ► NIEUWSBRIEF: https://www.fvd.nl/nu ► TELEGRAM: https://t.me/FVDNL ► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie ► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl/ ► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie ► TIKTOK: https://www.tiktok.com/@forumvdemocra... ► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/fvdnl ► GAB: https://gab.com/fvdnl ► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​ ☻ SUBSCRIBE NU:    / @forumdemocratie  

    2 reacties :

    Anoniem zei

    Naar het zich nu laat aanzien is FvD de enige partij die zegt waar het op staat. Wilders niet, VVD niet BBB niet en NSC helemaal niet, over de rest maar helemaal niet te spreken.

    Anoniem zei

    Realistische benadering van de sdg's, maar dat gaat de kaderdenkers boven de pet. Het zijn naïeve politici die beter een baantje kunnen nemen op school als leraar. Eerlijk gezegd zijn de meeste politici bekrompen in hun denkwerk en anderzijds afgestompt.
    Zij volgen als blinden de nobele vooroordelen die de werkelijkheid niet zien of simpelweg niet willen zien omdat je dan buiten de kaders moeten denken.
    Nederland is gedoemd met vreselijke politici.
    Wilders , baudet en van haga zijn realisten die opkomen voor de Nederlanders. De rest van de politieke kliek afvoeren in de kliko svp.

    Een reactie posten