Over de Grondwet gesproken . . .

Datum:
  • donderdag 4 januari 2024
  • in
  • Categorie:
  •  De Grondwet; daar hebben de kartelpartijen nu al heel lang hun reet mee afgeveegd



    Over de Grondwet gesproken . . .

    (Door: “Kafir”)

    De Grondwet; daar hebben de kartelpartijen nu al heel lang hun reet mee afgeveegd

    Dat bleek toen Wilders een politiek showproces aan zijn broek kreeg vanwege zijn “minder, minder” uitspraak. Hiervoor werden de Marokkanen tot “ras” verheven. De minister heeft toen rechtstreeks ingegrepen in dit proces om Wilders veroordeeld te krijgen. De “trias politica” werd daarmee afgeschaft en zodoende werd alle huidige gezeur over “rechtsstatelijkheid” tot een farce.

    Toen kregen we het tijdperk corona. Niet alleen waren de meeste maatregelen van de overheid om deze ziekte (?) in te dammen overbodig en contraproductief, ook waren er sommige beslist ongrondwettelijk. Vaccinatie onder dwang? Avondklok? ONGRONDWETTELIJK. Toen een Bossche rechter aldus oordeelde, werd hij binnen een paar uur overruled door een hogere (?) rechter en werd er een noodwet door de Kamer gejast in een nog nooit geziene snelheid waarmee de overheid zich zo ongeveer alle “rechten” kon toe-eigenen. De hele rechterlijke macht in Nederland is afhankelijk van de overheid. De overheid stelt de rechters aan, betaalt hun gebouwen en bepaalt dus ook wat de rechters uit moeten spreken. Zo staat het NIET in de Grondwet.

    Mensen die het niet eens waren met de corona-maatregelen en gebruik dachten te kunnen maken van hun demonstratierecht (zie Grondwet) kwamen van een koude kermis thuis. Er waren politie-provocaties (Romeo’s) en de vreedzame, (meest) oudere, demonstranten werden genadeloos het ziekenhuis ingeslagen. Zeer tot tevredenheid van onze overheid. Ik herinner me beelden van het meisje dat met haar hoofd tegen een betonnen muur werd gespoten door een waterkanon. Orde bewaren? Of politieterreur!

    Ik herinner me Edwin Wagensveld, die door een half bataljon politieagenten werd opgebracht wegens het dragen van een varkensmutsje. Ik herinner me hoe Willem Engel op klaarlichte dag door twee gemaskerde agenten in de boeien werd geslagen en in een politieauto werd afgevoerd. Wegens “opruiing” aldus de politie. Opruiing kan voor van alles gebruikt worden. Waar was hier de Grondwet?

    Tijdens de boerenprotesten werd de staatsterreur op de spits gedreven toen een politieagent op het achterhoofd van een boerenzoon mikte en hem op een haar na miste. De helemaal NIET onafhankelijke rechter sprak de politieagent uiteraard vrij. En dan heeft die boerenzoon nog geluk gehad dat er tegenwoordig overal video’s van worden gemaakt met mobieltjes, zodat de hele wereld kon zien wat er echt gebeurd was, want de politie loog dat de boerenzoon bezig was een soort moordaanslag uit te voeren op die arme politie.

    Nu proberen de kartelpartijen de vrijheid van meningsuiting te beperken door steeds meer censuur toe te passen op bijv. X (voorheen Twitter) en Facebook en omroepje ON. Ze denken er zelfs over om politieke partijen monddood te maken. Grondwet??? Laat me niet lachen.

    Er is veel meer te melden, maar ik stop er mee. De Grondwet wordt er nu bijgesleept door lieden die vele jaren lang SCHIJT aan de grondwet hadden. Waarom? De laatste verkiezingen hebben de grootste klap sinds WOII veroorzaakt. Het volk wil blijkbaar van de EU-dictatuur af en van de onbegrensde massa-immigratie en van die krankzinnige en krankzinnig kostbare “klimaatmaatregelen”. Het begint over te raken voor die linkse kanker die inmiddels door onze hele maatschappij is uitgezaaid. Dus begint links wild om zich heen te slaan. Dat ze daar ook de Grondwet voor misbruiken, is wel de giller van de eeuw.

     
    Door:
    “Kafir”
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Daarom de show must GO on in den haag ,nothing realy changed.
    Het volk wordt besodemieterd tot en met en kkkeihard door de media afgeleid of opgehitst.
    Zolang de media is ingekocht krijgen wij de waarheid niet te horen , ze hoeven alleen maar objectief kritisch te zijn , maar zelfs dat is teveel gevraagd aan de downie journalisten.

    Een reactie posten