In Canada zijn vorig jaar 16.043 mensen gestorven door onbekende oorzaak.

Datum:
  • dinsdag 9 januari 2024
  • in
  • Categorie: ,
  •  Terwijl de aandacht van de wereld gericht blijft op het Midden-Oosten, heeft de door de overheid gefinancierde BBC News per ongeluk toegegeven dat de historische sterftepiek in 2022 veroorzaakt werd door de COVID-19 “vaccins”.


    8-1-2024

    De BBC publiceerde een stuk met de titel ” Overtollige sterfgevallen in 2022 behoren tot de ergste in 50 jaar” waarin heel, heel hard wordt geprobeerd om te vermijden dat COVID-vaccins de historische sterftepiek veroorzaken. In feite beweren de verslaggevers ten onrechte dat de gegevens op de een of andere manier aantonen dat COVID-prikken niet de oorzaak zijn van de sterftepiek, schrijft Ethan Huff.

    “Cijfers tot juni 2022 die kijken naar sterfgevallen door alle oorzaken laten zien dat ongevaccineerde mensen meer kans hadden om te sterven dan gevaccineerde mensen,” beweert de BBC. “Als vaccins de oorzaak zouden zijn van een overschot aan sterfgevallen, zouden we verwachten dat dit andersom zou zijn.”

    De BBC wees op gegevens van het Britse overheidsinstituut dat bekend staat als het Office for National Statistics (ONS), dat op zichzelf al met de gegevens knoeit op zo’n manier dat onderzoekende ogen geen verband kunnen leggen tussen COVID-injecties en de historische sterftepiek van 2022.

    Zoals de Exposé sinds de “pandemie” uitgebreid heeft beschreven, laten de ONS-gegevens in werkelijkheid zien dat ongevaccineerde mensen het statistisch gezien het beste doen, terwijl de volledig geprikte mensen massaal sterven, en met veel hogere percentages dan de cijfers van voor de pandemie.

    “En we kunnen onthullen dat de sterftecijfers per 100.000 in elke afzonderlijke leeftijdsgroep, zelfs kinderen, in Engeland en Wales al in 2021 het laagst waren onder de ongevaccineerden in sommige leeftijdsgroepen, en uiterlijk in mei 2022 het laagst onder de niet-gevaccineerden in alle leeftijdsgroepen,” meldt de Exposé.

    “BBC News heeft dus niet alleen gelogen tegen het publiek, maar ze hebben ook zwart op wit toegegeven dat de Covid-19 injecties de schuld zijn van het feit dat 2022 het slechtste sterftejaar in een halve eeuw is, door te bevestigen dat “als vaccins excessen van sterfgevallen zouden veroorzaken, we zouden verwachten dat dit andersom zou zijn (hoogste sterftecijfers onder de gevaccineerden).'”

    BBC is niet te vertrouwen

    Dit is niet de eerste keer dat de BBC met de cijfers knoeit om zich in te dekken voor haar corporate overlords – en het zal waarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn. Iedereen die goed oplet kan zien dat de BBC Big Pharma dekt om te proberen de aandacht af te leiden van de COVID prikken als de oorzaak van de voortdurende COVID genocide.

    Het COVID prikschandaal blijft zich ontrafelen en het enige wat BBC en andere nepnieuws media zoals BBC kunnen doen is proberen af te leiden, projecteren en als al het andere faalt, ontkennen en de “anti-wetenschap” kaart trekken naar iedereen die het pro-prik verhaal verwerpt.

    De Britse regering heeft al ondubbelzinnig bevestigd dat het sterftecijfer per 100.000 mensen het hoogst is onder degenen die een prik hebben gekregen – en in elke leeftijdsgroep.

    “Dit betekent dat mensen die het Covid-19 vaccin hebben genomen een grotere kans hebben om te sterven dan de rest van de bevolking vanwege de intense schade die het kan toebrengen aan het meest vitale orgaan in het menselijk lichaam, het hart, en de verwoestende decimering die het toebrengt aan het natuurlijke immuunsysteem,” waarschuwt de Exposé.

    “Officiële cijfers tonen aan dat er in de ‘Five Eyes’ landen en het grootste deel van Europa tot november 2022 bijna 2 miljoen extra sterfgevallen zijn geregistreerd sinds de introductie van de Covid-19 injecties … En in de VS zijn er een half miljoen sterfgevallen geweest onder jonge volwassenen en kinderen, resulterend in 118.000 extra sterfgevallen sinds de Covid-19 injecties voor het eerst werden toegediend aan de bredere bevolking.”


    Copyright © 2024 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    COVID-19 VACCIN DOSSIER

    1 reacties :

    Max Q zei

    Onbekende oorzaak is gewoon synoniem voor de gifprik

    Een reactie posten