Anneke Lucas interviewt Yvonne van Riemsdijk over satanisch ritueel misbruik door elite, dit maakte ze mee

Datum:
  • dinsdag 2 januari 2024
  • in
  • Categorie:
  •  Wie zijn deze mensen? 


    Robin de Boer 2-1-2024

    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 02:57

    Vanaf haar zesde tot aan haar dertiende jaar werd Yvonne van Riemsdijk slachtoffer van satanisch ritueel misbruik.

    Dat heeft verstrekkende gevolgen gehad. Op haar dertiende belandde ze door een acute nierziekte in een diep coma. Dat was doelbewust gecreëerd door de daders. Van Riemsdijk was nog jarenlang lichamelijk ernstig en chronisch ziek. Het heeft haar leven ernstig ontwricht.

    Een groot deel van haar leven leed ze als gevolg van het misbruik aan depressies, eetstoornissen en ook verlangde ze ernaar haar leven te beëindigen. Na een lange weg is ze nu hersteld en gelukkig. Nu helpt ze het lijden van anderen te verlichten door te spreken.

    Anneke Lucas interviewt Yvonne van Riemsdijk:

    Uit de weg geruimd

    Wat heeft ze zoal meegemaakt? Ze werd meegenomen naar samenkomsten en seksfeesten waar de elite hun bizarre fantasieën uitleefden op weerloze kinderen. “Ik ben verkracht, vaak in groepsverband, onder stroom gezet, gepijnigd, werd langdurig naakt opgehangen met kettingen aan een haak in het plafond, waarna ik geslagen werd, en ik werd gedwongen tot seks met honden,” zei ze eerder in een uitgebreid interview met EMDR Magazine.

    Ook pisten mannen uit pure machtswellust geregeld over haar heen als ze naakt en weerloos op de grond lag. Meestal waren er ook andere kinderen, aldus Van Riemsdijk.

    Ze vonden het geweldig om te zien dat ze stikte en bewusteloos raakte. Zwakke kinderen of kinderen die een gevaar waren voor de elite, werden uit de weg geruimd. Denk aan een snuff movie of uitgekozen worden om te worden doodgemarteld en geofferd.

    Het karwei afmaken

    Het is de bedoeling dat kinderen zelf van slachtoffer naar dader gaan. Het allerergste wat Van Riemsdijk ooit heeft moeten doen, was iemand uitkiezen die vervolgens werd verkracht en doodgemarteld. Ze moest zelf het karwei afmaken.

    Ze is er ook getuige van geweest dat er een baby werd gedood en geofferd. Het meisje werd met een groot mes opengesneden en het hart werd er met kracht uitgerukt. Daarna moest ze het bloed drinken en het vlees eten.

    Indringend en mooi gesprek

    Wie zijn deze mensen? “De leden zijn hooggeplaatsten die de macht willen overnemen. Het zijn mensen die werkzaam zijn in de politiek, bij justitie, politie, medische wereld, het bedrijfsleven en de geheime diensten.”

    Onlangs is Van Riemsdijk in de Verenigde Staten lang geïnterviewd door Anneke Lucas, eveneens slachtoffer van satanisch ritueel misbruik. “Het was een indringend en tevens mooi gesprek waarin vele kanten belicht zijn.”


    Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


    NineForNews.nl




    1 reacties :

    Anoniem zei

    "Wie zijn deze mensen?"

    De uiterlijke gelijkenis met mensen is inderdaad treffend, maar ze zijn minder dan stukken stront.

    Een reactie posten