KWAADAARDIGE NAALD: Studies bevestigen dat vaccinatie daadwerkelijk de grootste misdaad tegen de mensheid is

Datum:
  • zaterdag 16 december 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  •  “een wereldwijde holocaust”,


    16-12-2023


    KWAADAARDIGE NAALD: Studies bevestigen dat vaccinatie daadwerkelijk de grootste misdaad tegen de mensheid is

    Voor Mark Crispin Miller, professor in Media, Cultuur en Communicatie aan de Universiteit van New York, valt niet te ontkennen dat vaccinatie de kwaadaardigste “innovatie” in de geschiedenis van de mensheid is en de belangrijkste reden voor het enorme sterftecijfer wereldwijd, de dalende levensverwachting in de VS en de “wereldwijde ineenstorting van de vruchtbaarheid”. In zijn Substack nieuwsbrief van 2 december heeft hij zorgvuldig het overweldigende bewijs verzameld en gepresenteerd dat wat er gebeurt, beschouwd kan worden als “een wereldwijde holocaust”, schrijft Belle Carter.

    De auteur zei ook dat de mainstream media en de regeringen de waarheid niet langer kunnen negeren, bagatelliseren of verdraaien.

    In de onderstaande YouTube-video van Dr. John Campbell, een in Engeland woonachtige gepensioneerde ambulanceverpleegkundige, presenteert hij enkele openbare gegevens waaruit blijkt dat het oversterftecijfer in landen als Australiƫ, Canada, Denemarken, Duitsland, Ierland, Japan, Nieuw-Zeeland, Singapore en Nederland op elk moment van het jaar rond de 12 tot 20 procent ligt. Campbell wees erop dat het sterftecijfer de pan uit rijst, zelfs tijdens het zomerseizoen wanneer griep niet vaak voorkomt.

    Hij onthult ook dat het gebruik van het Moderna-vaccin in IJsland is opgeschort nadat de autoriteiten gegevens uit de Scandinavische landen hadden bekeken, die een verhoogde incidentie van myocarditis en pericarditis lieten zien. In Zweden mag het genoemde merk niet meer worden toegediend aan personen die geboren zijn na 1991. Ook Noorwegen en Denemarken raden Moderna af voor kinderen van 12 tot 17 jaar.

    Uit officiƫle openbare gegevens van Ierland blijkt dat er ook een alarmerende stijging is van het aantal oversterftegevallen. Een diepe duik toonde aan dat de stijging van het aantal sterfgevallen/doden in een bepaalde periode het gemiddelde van de pre-pandemische jaren 2015-2019 overtrof. Volgens gegevens van het General Register Office (GRO) en RIP.ie heeft Ierland een stijging van 14,8 procent doorgemaakt, wat zich vertaalde in 4.600 overlijdensoverschrijdingen in 2021. Het jaar daarop was er een piek van 18,4 procent bij 5.700 overlijdensoverschrijdingen. In 2023 was er tot eind juli een stijging van 19,7 procent, oftewel 4.100 overlijdensoverschrijdingen, en de aantallen blijven stijgen.

    Een 180 pagina’s tellende studie over de COVID-19 vaccin-gerelateerde sterfte op het zuidelijk halfrond en in de equatoriale regio kwam in september ook naar buiten en stelde dat er een duidelijk oorzakelijk verband was aangetoond tussen veel pieken in sterfte door alle oorzaken en de snelle uitrol van vaccins. De auteurs kwantificeren het risico op dodelijke toxiciteit per injectie, dat buitengewoon groot is bij de alleroudsten. De auteurs concluderen dat overheden onmiddellijk een einde moeten maken aan het beleid om ouderen voorrang te geven voor COVID-19 injectie.

    Ondertussen onthulde onderzoek in de Verenigde Staten, gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association (JAMA), dat in 2021 de levensverwachting voor zowel mannen als vrouwen voor het tweede achtereenvolgende jaar daalde tot slechts 76 jaar. De gemiddelde vrouw verwacht 79 jaar te worden, terwijl mannen slechts 73 jaar verwachten te worden. Volgens onderzoekers van de University of California en de Harvard T.H. Chan School of Public Health is het verschil in levensverwachting tussen mannen en vrouwen het grootst sinds 1997. De studie gaf aan dat het Wuhan coronavirus (COVID-19) gedeeltelijk verantwoordelijk is voor dit verschil in levensverwachting in de afgelopen jaren, vooral bij mannen die gevoeliger waren voor het virus, maar het verklaart niet volledig de leeftijds-gender kloof. Voor de onderzoekers ligt de schuld bij het falen van de gezondheidszorg om prioriteit te geven aan preventie boven het behandelen van ziekten.

    Miller haalde ook OpenVAET’s Substack aan, dat een analyse van geboortegegevens en neonatale sterfte presenteerde, waaruit bleek dat er een groot vruchtbaarheidsprobleem bestaat, tenminste in Europa. De nieuwsbrief onthulde dat de “klinische proef” met prikken van Pfizer, waarbij Process 2 injecties worden gebruikt die beladen zijn met endotoxine, deel uitmaakt van de tragische gevolgen voor vrouwen en hun partners die hopen kinderen te krijgen.

    Bevolkingscrash en toename van ziekten als gevolg van “vaccins”

    De auteur besprak verder papers die aantoonden dat de bevolkingscrash en de recente piek in verschillende ziektes voornamelijk te wijten zijn aan vaccinatie. In Zuid-Korea stond een artikel op NewsBreak waarin werd gezegd dat vaccinatie het risico verhoogde op alle niet-fatale immuungerelateerde bijwerkingen (irAE’s), behalve slechtziendheid. Het genoemde bericht werd nog geen vijf uur later verwijderd, maar sommige critici waren er snel bij om onderstaande screenshot te maken.

    Miller ging verder in op interne gegevens van de gezondheidsdienst. Het sterftecijfer is al meer dan een jaar ongekend hoog, ziekenhuisopnames zijn ook recordhoog en de gezondheidszorg is overweldigd. “We vragen al maanden om gegevens per ziektecategorie en vaccinatiestatus. Uit de gegevens die we hebben, blijkt dat gevaccineerden onevenredig zwaar worden getroffen,” zei hij.

    De autoriteiten en hun deskundigen houden echter vol dat het eerder aan de coronavirusinfectie ligt dan aan de vaccinaties en daarom roepen ze op tot meer mRNA-injecties. Maar uitgelekte cijfers van de regio Wellington, waar ongeveer 10 procent van de bevolking van Nieuw-Zeeland woont, laten ziekenhuisopnamecijfers zien die aantonen dat de gezondheid van de bevolking steeds slechter wordt.

    Zuid-Koreaanse studies toonden ook aan dat de pandemie nu de gevaccineerde bevolking treft, aangezien deze mensen ook meer kans hebben op bloedaandoeningen en ooraandoeningen. Epoch Times meldde ook dat urinaire symptomen van incontinentie, aandoeningen aan de urinewegen, moeilijk urineren en frequent urineren zijn waargenomen bij mannen die de prik hebben gekregen, volgens een Hong Kong studie.


    Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    COVID-19 VACCIN DOSSIER

    0 reacties :

    Een reactie posten