Er heeft zojuist wereldwijd een ‘nucleaire waarheidsexplosie’ plaatsgevonden die alles zal veranderen

Datum:
  • woensdag 13 december 2023
  • in
  • Categorie:
  • Elon Musk, Tucker Carlson en Joe Rogan


    13-12-2023


    Er heeft zojuist wereldwijd een ‘nucleaire waarheidsexplosie’ plaatsgevonden die alles zal veranderen

    In de Verenigde Staten heeft zich een ongekende ‘nucleaire waarheidsexplosie’ voorgedaan, met een wereldwijde impact die het aanzicht van de aarde voorgoed heeft veranderd. Het is echter niet het soort explosie dat we allemaal verwachten bij het woord ‘nucleair’, maar de wereldwijde impact is nog groter dan die van een doorsnee A-bom. Laat me uitleggen wat er is gebeurd…

    Er zijn drie mannen in onze wereld die een impact hebben op de mensheid zoals niemand anders in de geschiedenis. Zij hebben de macht om een groot deel van de mensheid in een goede of slechte richting te sturen. En nee, het zijn geen presidenten van welk land dan ook. Hun invloed is veel groter dan de politiek, schrijft Stopworldcontrol.

    Ik heb het over Elon Musk, Tucker Carlson en Joe Rogan. Niemand op aarde heeft een grotere invloed op de mensheid dan deze drie samen. Elk van hen heeft een wereldwijd publiek van honderden miljoenen mensen, waardoor ze meer macht hebben dan de reguliere media. Om je een idee te geven van hun atomaire mediakracht:

    ✔︎ Een recente uitzending van Tucker Carlson bereikte 427 miljoen mensen, wat betekent dat een op de 14 mensen ter wereld het heeft gezien!

    ✔︎ Joe Rogan heeft alleen al op YouTube 3 miljard views, zijn Spotify-, Rumble- en X-accounts niet meegerekend.

    ✔︎ Elon Musk heeft 166 miljoen volgers op X, waarmee hij een van de grootste social media profielen ter wereld heeft.

    Samen bereiken deze drie mannen voortdurend een groot deel van de hele wereldbevolking.

    En ze hebben net iets gelanceerd dat de koers van de mensheid voor altijd zal veranderen…

    Alle drie deze wereldbeïnvloeders brachten de beruchte ALEX JONES op hun platform en richtten de ogen van de hele wereld op hem.

    Joe Rogan interviewde Alex Jones. Tucker Carlson interviewde Alex Jones. Elon Musk plaatste Alex Jones opnieuw op X. Waarom is dat een ‘nucleaire waarheidsexplosie’ van ongekende proporties? Alex Jones is de ‘vader van de complottheorieën’. Wie complottheorie zegt, zegt Alex Jones. Decennialang werd hij bespot. Niemand geloofde hem, bij wijze van spreken. Hij werd aan alle kanten gecensureerd. De massa deed zijn idiote berichtgeving af als belachelijke onzin, geschikt voor gekken en idioten.

    In de afgelopen jaren bleken al die zogenaamde samenzweringstheorieën echter één voor één waar te zijn. Of het nu gaat over vaccins, een globalistische elite, manipulatie van het weer, kinderhandel, media mind control … noem maar op.

    Elke samenzweringstheorie die de afgelopen decennia is geformuleerd, is waar gebleken.

    Deze wereldwijde onthulling van ongekende waarheid wordt het ‘Grote Ontwaken’ genoemd. De mensheid begint eindelijk de ogen te openen voor de realiteit, tot grote schrik van de criminele elites, die wanhopig proberen te voorkomen dat de waarheid meer mensen bereikt. Maar ze hebben dodelijk gefaald. Want wat is er zojuist gebeurd? De vader van alle samenzweringen, Alex Jones, wordt in het gelijk gesteld en wereldwijd gepromoot door enkele van ’s werelds meest invloedrijke persoonlijkheden, Carlson, Rogan en Musk. Door dit te doen, vertellen ze de wereld:

    LUISTER NAAR DEZE MAN!
    HIJ HAD AL DIE TIJD GELIJK!
    DE SAMENZWERINGSTHEORIEËN ZIJN WAAR!
    WORDT WAKKER!

    De nucleaire ontploffing van ontwaken die dit over de hele aarde stuurt is ongekend. Miljoenen mensen zullen voor het eerst in hun leven aandacht beginnen te schenken aan de waarheid. Het rimpeleffect zal niet te overzien zijn.

    En dat is niet alles wat ze hebben gedaan. Elon Musk heeft ’s werelds krachtigste sociale mediaplatform gebruikt om de mensheid wakker te schudden als nooit tevoren. Hier zijn enkele van de diepgaande waarheden die Elon Musk heeft onthuld aan honderden miljoenen mensen, op X:

    ✔︎ De pandemie was een criminele operatie, georkestreerd door een crimineel netwerk van zogenaamde ‘elites’.

    ✔︎ De Amerikaanse regering, CIA en FBI zijn medeplichtig aan het censureren van de waarheid over de pandemische vaccins.

    ✔︎ Er is een wereldwijd netwerk van multimiljardairs die een agenda hebben om de wereld te beheersen.

    ✔︎ De Wereldgezondheidsorganisatie wil een wereldwijde tirannie vestigen onder het mom van gezondheidsnood.

    ✔︎ Het World Economic Forum is een criminele organisatie met een agenda om de wereld te beheersen.

    ✔︎ De reguliere nieuwsmedia liegen tegen het publiek om de agenda van de miljardairs die eigenaar zijn van deze nieuwsagentschappen door te drukken.

    ✔︎ Er is een wereldwijd netwerk van kinderhandel genaamd PizzaGate, waar miljoenen kinderen worden verkocht aan politici etc. voor seksueel misbruik.

    ✔︎ Klimaatverandering is een hoax, gecreëerd om een excuus te hebben om de wereld te onderwerpen aan wereldwijde tirannie.

    En nog veel meer…

    Elon Musk heeft Twitter gekocht en er X van gemaakt, met als enige doel de duivelse agenda van de wereldwijde tirannie bloot te leggen, waardoor de controle van de elite over honderden miljoenen mensen wordt verbrijzeld.

    Tucker Carlson en Joe Rogan hebben hetzelfde gedaan. Stap voor stap verwijderen ze de blinddoek van de mensheid en bevestigen ze dat alles wat onthuld is door miljoenen waarheidsvertellers, onafhankelijke journalisten, moedige onderzoekers en allerlei helden van de mensheid, waar is.

    Wat er in onze wereld gebeurt, gaat onze stoutste dromen te boven en we hebben het ergste er nog niet van gezien.

    De wereld zal de waarheid zien. De mensheid zal wakker worden. De dikke donkere sluier van misleiding die de wereldbevolking eeuwenlang heeft bedekt, wordt opgelicht. We zijn getuige van de grootste transformatie in de hele menselijke geschiedenis. Het duistere tijdperk van misleiding zal eindigen en aan de horizon gloort een stralende toekomst met glorieuze hoop.

    Ik moedig iedereen aan om de waarheid te blijven delen, onze documentaires te verspreiden, de goede strijders van deze wereld te steunen, alles te doen wat in je vermogen ligt om dit ongelooflijke ontwaken van de mensheid voor de waarheid en een betere wereld te ondersteunen.

    Er zullen nog steeds donkere tijden zijn, want de krachten van het kwaad zullen wanhopig proberen zichzelf te redden en proberen te slagen met hun duivelse agenda’s, maar het zal allemaal dienen om hen nog harder te verslaan.

    Maar de pogingen zullen echt zijn en we moeten ons schrap zetten voor de impact van de laatste gevechten die voor ons liggen. Te midden van de donkerste stormen die over deze wereld zullen razen, moeten we vasthouden aan de zekere hoop van een nieuwe dag die aanbreekt en het licht dat zich steeds meer over de mensheid verspreidt.

    Geef nooit op. Stap nooit terug. Hef je hoofd op en verwelkom de glorieuze dageraad van een betere wereld.

    We maken allemaal deel uit van deze epische transformatie. We spelen allemaal een rol. Al onze stemmen samen creëren dit wereldwijde gebrul van de waarheid, dat door de ether dendert, op de dove trommelvliezen van een gehypnotiseerd menselijk ras beukt en langzaam maar zeker zelfs de meest onwillige geesten binnendringt.

    We breken er doorheen en het geluid van de waarheid zal een clash worden die de muren van de duisternis zal verbrijzelen en de weg vrij zal maken voor de mensheid om een toekomst binnen te gaan waarvan we nooit geweten hebben dat die kon bestaan.


    Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    GREAT RESET DOSSIER

     

    0 reacties :

    Een reactie posten