Dr. Joseph Ladapo: Pfizer zal OPHOUDEN TE BESTAAN als de volledige waarheid over COVID-19 vaccins aan het licht komt

Datum:
  • zaterdag 30 december 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  • De misdaden tegen de mensheid die de farmaceutische gigant Pfizer heeft begaan tijdens de hele coronavirus “pandemie” zou wel eens de ondergang van het corrupte bedrijf tot gevolg kunnen hebben.


    30-12-2023


    Dit is de mening van Dr. Joseph Ladapo, gezondheidsminister in Florida, die verklaarde dat zodra de volledige waarheid over wat Pfizer heeft gedaan bekend wordt, dit een ramp voor het bedrijf zal betekenen, schrijft Ethan Huff.

    “Ik denk dat wanneer de echte schade volledig in kaart is gebracht, ik eerlijk gezegd niet zeker weet of we nog wel een Pfizer zullen hebben,” verklaarde Ladapo. “Ik denk niet dat het er nog hetzelfde uit zal zien. De schade die deze vaccins hebben aangericht … Dit zal helaas de geschiedenis ingaan als een zeer triest punt in de geschiedenis.”

    Het publieke imago van Pfizer is dramatisch verslechterd sinds het begin van 2020, toen waarschijnlijk maar weinig Amerikanen de naam Pfizer kenden als iets meer dan het zoveelste radertje in het wiel van Big Pharma. Nu zijn Amerikanen woedend nu hun vrienden en familieleden lijden, en in sommige gevallen sterven, als gevolg van de mRNA (modRNA) “vaccin” serie van het bedrijf.

    Vaccin- en pandemiemoeheid of massale afwijzing van farmaceutisch vergif?

    Het excuus van de mainstream media waarom Amerikanen in toenemende mate verdere Pfizer “boosters” voor COVID afwijzen, is dat mensen lijden aan “vaccin- en pandemiemoeheid”. De waarheid is dat mensen het zat zijn om voorgelogen te worden door de farmaceutische en vaccinindustrie.

    “De mainstream media bestempelen dit als ‘vaccin- en pandemievermoeidheid’, maar het gaat er waarschijnlijk meer om dat mensen bang worden,” meldt Revolver over de kwestie.

    “Met al deze meldingen van plotselinge sterfgevallen onder gezonde, waarschijnlijk gevaccineerde mensen wereldwijd, wie kan het ze kwalijk nemen? Het is dan ook geen verrassing dat het aantal Amerikanen dat in de rij staat voor vaccins en boosters is gekelderd.”

    De kwestie komt tot een hoogtepunt nu de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) weer een nieuwe Pfizer COVID-19 “booster” injectie promoot. Op 12 september drong de CDC er bij iedereen in Amerika van zes maanden en ouder op aan om de prik te halen, maar sindsdien hebben nog maar weinig mensen hem gehaald.

    Het lijkt erop dat het Amerikaanse publiek niet langer geïnteresseerd is in wat dan ook dat te maken heeft met COVID, inclusief velen die aanvankelijk in de leugen trapten maar sindsdien wakker zijn geworden en hebben ingezien dat de zogenaamde “pandemie” een wereldwijde genocide-operatie was in een zeer dunne vermomming.

    Om terug te komen op Florida’s topdokter, Ladapo gelooft dat Pfizer nu in feite in “bedrijfseindigende” problemen kan komen door alle beweringen over DNA-vervuiling in de mRNA-flacons van het bedrijf. Een andere toenemende zorg is het groeiende aantal “turbokankers” onder de “volledig gevaccineerden”.

    Oncoloog en kankeronderzoeker Dr. William Makis behoort tot het groeiende aantal artsen dat zegt dat hij persoonlijk getuige is van een toename van turbokankers onder zijn patiënten.

    “Hoe je het ook bekijkt, het wordt steeds duidelijker dat het Amerikaanse publiek, samen met de rest van de wereld, misleid werd over deze ‘pandemie’ en het vaccin,” berichtte Revolver verder over de zaak.

    “Er lijkt een groeiend gevoel te zijn dat mensen als [Tony] Fauci en anderen ter verantwoording moeten worden geroepen voor wat velen zien als een schaamteloze oplichterij en een grove vorm van machtsmisbruik. Het zou niet verrassend zijn als sommige hoge pieten bij Pfizer voor de rechter zouden staan. Hoewel de moderne geneeskunde in zoveel opzichten een wonder is geweest, is het ook duidelijk dat sommige mensen in de Big Pharma-scene hun morele kompas zijn kwijtgeraakt aan hebzucht.”

    Wat zal er van Pfizer worden in 2024 en daarna?


    Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

     

    0 reacties :

    Een reactie posten