Werkzaamheden aan de Kooybrug zijn uitgesteld

Datum:
  • zondag 22 oktober 2023
  • in
  • Categorie: ,
  •  DEN HELDER De werkzaamheden aan de Kooybrug in Den Helder, die maandagnacht zouden beginnen, gaan niet van start. 


    Maite Perez y Perez


    Dit liet Rijkswaterstaat zondagavond weten.

    De uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaatwil eerst nogmaals met de regio kijken hoe zij de gevolgen van de werkzaamheden kunnen minimaliseren.


    Lees ook: Gaat er straks toch één rijstrook van de Kooybrug open voor verkeer? Renovatie start definitief maandag, zo is uitkomst kort geding


    „We begrijpen de zorgen die zijn geuit over de impact van de werkzaamheden op de bereikbaarheid en de economie van de regio, en komen snel met duidelijkheid over de start van de werkzaamheden", aldus woordvoerder Pieter Zoon.


    Lees ook: Friese metselaars dreigen met afbericht, silobouwer schat schade boven het miljoen. Pijn van afsluiting Kooybrug is op veel plekken tastbaar



    Noordhollands Dagblad

    1 reacties :

    Dekker zei

    Een deel van de huidige overbetaalde beleidsambtenaren leven in hun eigen werkelijkheid. Het is voor dat soort lieden geen enkel probleem om een hele regio te duperen door de middenstand om zeep te helpen en burgers en werkenden te dwingen om fors om te rijden in tijden waarin de Overheid het autorijden bijna onbetaalbaar heeft gemaakt. Ziedaar het huidige Nederland waar de meest bizarre maatregelen van Overheden meer regel dan uitzondering zijn.

    Een reactie posten