Sophie in ’t Veld met de grond gelijk gemaakt: ‘U zou een prima NSB’er geweest zijn’

Datum:
  • donderdag 5 oktober 2023
  • in
  • Categorie: ,
  • Ze willen jaarlijks miljoenen Afrikanen naar Europa halen. 



    Robin de Boer 5-10-2023


    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 01:54

    Ze willen ons vervangen, waarschuwt Europarlementariër Tom Vandendriessche (Vlaams Belang).

    Ze willen jaarlijks miljoenen Afrikanen naar Europa halen. Want we hebben migratie nodig, beweert Eurocommissaris Johansson. Omdat er te weinig Europese geboortes zijn, beweert Eurocommissaris Jourova.

    Vandendriessche spreekt van ‘doelbewust georganiseerde omvolking’. “De kolonisering van Europa. De onderwerping van de Europeanen. De zelfmoord van onze unieke Europese beschaving.”

    (Video verwijderd? Klik hier...)

    ‘Nazi-term’

    Europarlementslid Sophie in ’t Veld (Volt) beschuldigde hem ervan een ‘nazi-term’ te bezigen. “Gaan we dat accepteren op dit halfrond?” vroeg ze aan de voorzitter. Die heeft hier een melding van gemaakt.

    Omvolking is een migratiepolitiek die de nazi’s gebruikten om de oorspronkelijke bevolking te vervangen door migratie, reageert Vandendriessche op X, voorheen Twitter.

    “Exact wat ze met het EU-migratiepact van plan zijn. Miljoenen willen ze per jaar importeren. Doelbewust en georganiseerd. Ik verzet mij tegen deze omvolking.”

    Kleine dictators

    Vandendriessche trekt fel van leer tegen In ’t Veld: “U verdraagt geen andere meningen. U wilt niet tegengesproken worden. U probeert andersdenkenden te intimideren en te bedreigen. U zou een prima NSB’er geweest zijn.”

    “Gelukkig verdedigen de burgerlijke rechten en vrijheden ons tegen kleine dictators. De kiezer zal over u oordelen.” 

    NineForNews.nl





    0 reacties :

    Een reactie posten