Gelekte Pfizer-contracten onthullen schokkende details

Datum:
  • maandag 30 oktober 2023
  • in
  • Categorie: , , , ,
  •  Eerst worden de contracten geheimgehouden. Daarna worden alle pagina´s zwart gemaakt.



    Gelekte Pfizer-contracten onthullen schokkende details


    (Vertaling: E.J. Bron)

    Eerst worden de contracten geheimgehouden. Daarna worden alle pagina´s zwart gemaakt. Het beruchte contract tussen de farmaceutische reus Pfizer en de EU heeft het in zich. “Het niet zwart gelakte contract – overigens per sms in het geheim door de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen (foto) en de baas van Pfizer, Albert Bourla, uit onderhandeld – openbaart ware afgronden”, zegt de hoofdredacteur van “auf1.info”, Stefan Magnet. In de eerste plaats zou nu duidelijk worden dat de EU-bonzen opzettelijk gelogen hebben wat betreft de werkzaamheid en de veiligheid.

    Ook wat betreft aansprakelijkheden zou te zien zijn: “Pfizer en de EU hebben zich vanaf het begin ijskoud ingedekt waar mogelijk”, zegt Magnet. “Op de pagina´s 24 en 25 van het contract werd overeengekomen dat de EU-lidstaten de kosten moeten dragen voor de vaccinatiegevolgen.”

    In duidelijke taal zouden de EU-burgers gewoon als proefkonijnen zijn ingezet voor vaccinaties met onduidelijke veiligheid en werkzaamheid, zegt Magnet over het perfide optreden van Pfizer en Von der Leyen: “De nu gelekte documenten tonen aan dat alles wat ze verteld hebben bewust leugens waren. Om de leugen in stand te houden en door te kunnen vaccineren, om nog eens miljarden binnen te kunnen schrapen, moesten de contracten zwart gelakt blijven.”

    EU probeert schandaal uit te zitten

    Van de kant van de EU probeert men het schandaal blijkbaar uit te zitten door noch de gelekte versie van het contract en de beschuldigingen te becommentariëren noch de contracten open te willen leggen.

    Stefan Magnet mist consequenties: “Deze gewetenloze kliek EU-politici heeft ons allemaal belogen en bewust schade toegebracht aan 400 miljoen EU-burgers – inclusief tig duizenden dode vaccinatieslachtoffers. Dat kan niet zonder gevolgen geaccepteerd worden!”

    (Lees ook: “Pfizer-contracten – het grootste schandaal van de medische geschiedenis”)

    Bron:
    pi-news.net

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    0 reacties :

    Een reactie posten