“Corona” en “politici”

Datum:
  • zaterdag 7 oktober 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  •  Toentertijd viel het kwartje niet meteen en ......




    “Corona” en “politici”


    (Door: Drs. E.N. Schilder)

    Ik sprak de afgelopen tijd verschillende mensen die er van overtuigd zijn dat het hartinfarct of herseninfarct dat zíj binnen twee weken na het eerste ‘veilige’ en zogenaamd door-en-door geteste prikje kregen, te wijten waren aan die betreffende mRNA-injectie. Toentertijd viel het kwartje niet meteen en heeft men zich nogmaals laten injecteren om netjes te voldoen aan het  ‘volledig gevaccineerd’ zijn.

    Eén keer geïnjecteerd was namelijk NIET ‘gevaccineerd’ en derhalve werden dergelijke infarcten en door de injecties gedode mensen middels een stokje in de neus aan het vreselijke corona toegeschreven. Deze mensen durven zich tot op de dag van vandaag echter NIET in het openbaar te uiten of dit bij hun huisarts te melden. Van artsen is bekend dat zij dit naar het land der fabelen verwijzen en er sowieso geen melding van willen doen bij de EMA. Hùn baan staat daar na de openlijke bedreigingen van De Jonge en andere beroeps‘politici’ als Attje (Uils)Kuiken en Yasser Klaver namelijk nog altijd mee op het spel. Artsen die bedreigd worden door werkelijk de domste mensen binnen de politiek, waarvan met name van beroepspolitici in het algemeen bekend is dat dit werkelijk de domste figuren zijn die in de normale maatschappij nooit zouden kunnen functioneren. Dan is een baantje in de Tweede Kamer met bescherming van een riante wachtgeldregeling natuurlijk de beste optie. Het goede hieraan is in ieder geval WÈL dat zij geen injecties meer laten zetten.

    Nu Vera Bergkamp (in opdracht van VWS en NSDAP66, ofwel ‘meneer’ Kuipers? ) voor de zoveelste maal probeert om onderzoeken aangaande het zogenaamde virus, zowel naar de injecties als de maatregelen, tegen te werken, is het over-evident dat er iets in het duister verborgen moet blijven om bepaalde mensen te beschermen. Prikdoden? Prikschade? In andere landen misschien, maar in Nederland hebben we uitsluitend mensenlevens gered… 

    Moeten uitsluitend de WHO gestuurde misdaden tegen de mensheid verborgen blijven of is men bang dat als dit bekend wordt zelfs – door de NOS en NPO in coma gehouden – Nederland wakker schiet…?

    Door:
    Drs. E.N. Schilder
    (voor www.ejbron.wordpress.com)

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Nederland zal niet meer wakker schrikken, de prikken hebben al teveel hersenschade aangericht. We hoeven maar om ons heen te kijken en het bewijs is overduidelijk.

    Een reactie posten