Vlog van Sieta: "WOO-FDF 29/6 onthult: SAMENZWERING en ophitsing tegen FDF strijders!"

Datum:
  • zondag 24 september 2023
  • in
  • Categorie: ,
  • Hoor in deze vlog hoe verrot en verziekt ons rechtssysteem is.



    24-9-2023


    Hoe men de wet heeft overtreden in een poging om FDF monddood te maken! Deze aanval op de democratie kan maar tot één actie leiden: ontslag op staande voet van alle bovenstaande kopstukken! Zij zijn de rotte plek die van onze rechtsstaat een politiestaat maken.

    Het Verraad, de Ophitsing en de Samenzwering door de Driehoek van Den Haag, het OM, NCTV, D66-Vera Bergkamp en VVD Minister van Justitie Dilan Yeşilgöz in aanloop naar onze FDF demo van 29 juni j.l., werd vastgelegd in een gespreksverslag. Wat openbaar is geworden door ons beroep op de WOO. Zwart op wit staat hier de georganiseerde misdaad van een verrot rechtssysteem. De bezem er door!!! Vergeet niet om je te Abonneren op dit kanaal! Daarnaast wordt het op prijs gesteld om te delen in je eigen netwerk. Website: https://farmersdefenceforce.nl/ Facebookpagina: https://www.facebook.com/FarmersDefen... Facebookgroep: https://www.facebook.com/groups/33065... Wordt LID en steun jezelf, en de sector! https://farmersdefenceforce.nl/leden/... Instagram: https://www.instagram.com/farmersdefe...

     

    1 reacties :

    Dekker zei

    Het OM moet o.a. oordelen of er in veel geval sprake is van een Criminele Organisatie. Welnu nu blijkt dat het OM zelf een Criminele Organisatie is. Gekker kan het niet zou je denken, ja hoor, in Nederland kan het wel.

    Een reactie posten