Officiële waarschuwing van de gezondheidsinstantie van Florida tegen booster-vaccinatie

Datum:
  • zaterdag 30 september 2023
  • in
  • Categorie: ,
  • Moedige stap of keerpunt?




    Officiële waarschuwing van de gezondheidsinstantie van Florida tegen booster-vaccinatie


    (Vertaling: E.J. Bron)

    Het “Florida Department of Health”(FDOH) heeft per 13 september een officiële waarschuwing uitgegeven, waarin nadrukkelijk voor verdere booster-vaccinaties voor mensen jonger dan 65 jaar indringend gewaarschuwd wordt.

    Moedige stap of keerpunt?

    “De directeur van de openbare gezondheidsdienst van de staat Florida raadt mensen onder de 65 jaar een opfrissings-vaccinatie tegen Covid-19 af”, staat er nadrukkelijk in in de onlangs gepubliceerde “Leidraad voor Covid-19-boosters” van de Amerikaanse staat Florida.

    Het FDOH spreekt daarin duidelijke twijfel aan de veiligheid en werkzaamheid van de nieuwe vaccins uit.

    Als motivering zegt men daar over dat de laatste “toelatingen zonder bewijskrachtige klinische booster-onderzoeken” en zonder testen op het menselijke organisme verstrekt zouden zijn.

    Waarschuwing gaat ook naar “vaccinatieartsen”

    Het FDOH waarschuwt dat aanbieders en patiënten zich bewust zouden moeten zijn van de buitengewone veiligheidsbedenkingen en contractuele bedenkingen.

    Zo zou tijdens de pandemie zijn gebleken dat mRNA-vaccins tegen Covid-19 tot zes maanden na de toediening van het vaccin bijwerkingen veroorzaken. Bovendien, aldus de FDOH, zou “uit studies zijn gebleken dat tegen Covid-19 gevaccineerde personen een verhoogd risico ontwikkelen om besmet te raken.”

    Nog veel drastische laat het FDOH zich uit in het volgende punt. “De mRNA-vaccins tegen Covid-19 vertonen het risico op subklinische en klinische myocarditis of andere het hart en de bloedvaten betreffende ziektes bij gezonde personen.”

    Daarmee beroept de instantie zich op enkele studies, die hart- en vaatziekten vaker bij gevaccineerde personen vastgesteld hadden.

    Beroep op “niet door de staat in opdracht gegeven” onderzoeken

    Bovendien waarschuwt het FDOH voor ongewenste bijwerkingen, waarvan het risico na iedere verdere booster-vaccinatie groter zou worden. Er wordt ook genoemd dat mogelijk door Covid-vaccins geproduceerde spike proteïne een langere periode in het menselijk lichaam blijven en daardoor eventuele gezondheidsrisico´s groter zouden worden.

    Daarmee is Florida, wiens gezondheidsmotto “To be the Healthiest State in the Nation” luidt, de eerst Amerikaanse staat die officieel voor de vaccinatie waarschuwt.

    In het officiële schrijven zijn behalve uitvoerige waarschuwingen ook talrijke bijgevoegde onderzoeken te vinden, die de waarschuwingssignalen van de “moedige” Amerikaanse staat onderbouwen.

    Bron:
    unser-mitteleuropa.com

    Vertaald uit het Duits door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    0 reacties :

    Een reactie posten