Europarlementariërs willen onderste steen boven over aanhoudende oversterfte

Datum:
  • donderdag 28 september 2023
  • in
  • Categorie: ,
  •  Denk aan Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland en Denemarken.



    Robin de Boer 27-9-2023


    Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
    Luister naar dit artikel
    NineForNews.nl
    00:00 / 02:11

    In een recente video concludeert dr. John Campbell dat in 2023 met name landen met een hoge vaccinatiegraad kampten met oversterfte. Denk aan Nederland, Australië, Nieuw-Zeeland en Denemarken.

    In landen als Polen, Hongarije en Zweden ligt de sterfte beduidend lager.

    Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD) hebben de Europese Commissie hier vragen over gesteld.

    Hoeveel mensen moeten er nog sterven?

    Ze vragen hoeveel mensen er nog moeten sterven voordat de Commissie eindelijk eens verduidelijkt waarom landen met een hoge vaccinatiegraad een extreem hoge oversterfte hebben.

    De Europarlementsleden willen ook weten waarom de Commissie geen onderzoek doet naar de meest voor de hand liggende mogelijkheid, namelijk dat de coronavaccins de oorzaak zijn van de aanhoudende oversterfte.

    De Graaff en Kuhs vragen bovendien waarom de Commissie weigert volledig transparant te zijn over coronavaccins.

    Zo zijn de sms’jes die EU-baas Ursula van der Leyen en Pfizer-baas Albert Bourla uitwisselden nog altijd geheim. Ook heeft de Commissie vragen die de Europarlementariërs eerder stelden over de coronaprikken nog steeds niet volledig beantwoord.

    Debat heeft nog steeds niet plaatsgevonden

    In Nederland heeft het debat over de oversterfte nog steeds niet plaatsgevonden. Op 17 januari is het door Pieter Omtzigt aangevraagd, en inmiddels zijn we ruim acht maanden verder en is er tweemaal verlenging van de aanvraag geweest.

    Er is verzocht dit debat nog voor het zomerreces te agenderen, maar dat is niet gebeurd.

    Het onderzoek naar de oversterfte duurt lang en moet met ontoereikende data worden uitgevoerd. Uit vrijgekomen Wob-documenten blijkt dat het kabinet cruciale data heeft achtergehouden, dat het RIVM heeft gewerkt met gebrekkige modellen en dat de transparantie te wensen overliet.

    NineForNews.nl



    1 reacties :

    Anoniem zei

    We mogen zo langzamerhand spreken van het failliet van de Nederlandse Rechtstaat. Als een Overheid met behulp van de Rechterlijke macht alles geheim hout over oversterfte en de eventuele gevolgen van de prikken en als een Overheid een terroristen toestaat dat ze dag in dag uit snelwegen blokkeren en er plannen zijn om de Rabo Bank aan te pakken dan is er geen Rechtstaat meer. De Overheid kan wel vredelievende ouderen die protesteren op het Malieveld met honden toetakelen, een krachtig waterkanon gebruiken, Romeo's de vreedzame demonstratie laten escaleren, ouderen met knuppels in elkaar slaan dan is het op het ogenblik minstens zo erg als in de voormalige Sovjet Unie.
    Een ongekozen NAZI in Den Haag een vorstelijke ontvangst geeft dan is ons lot bezegeld. Ongetwijfeld zijn er hele Volksstammen die dit allemaal onzin vinden, maar die onnozelen komen zichzelf nog tegen.

    Een reactie posten