Eindelijk wordt het grote stilzwijgen en wegkijken verbroken

Datum:
  • woensdag 20 september 2023
  • in
  • Categorie: ,
  •  In Duitsland is eindelijk een lichtpuntje aan het eind van de globalistische tunnelvisie in zicht. 



    Eindelijk wordt het grote stilzwijgen en wegkijken verbroken


    (Door: Drs. E.N. Schilder)

    In Duitsland is eindelijk een lichtpuntje aan het eind van de globalistische tunnelvisie in zicht. Op ‘das Deutsche Fernsehen’/mainstream media wordt zomaar het door Schwab/Merkel opgelegde zwijgen, ontkennen en wegkijken verbroken. Niet dat dit een nieuw (maar WÈL jarenlang verzwegen!) fenomeen is, maar: “Een dertien jarig meisje is in een zwembad in Keulen door acht volwassen mannen seksueel betast”, meldt men en tevens wordt zomaar de islamitische identiteit benoemd: Irakezen, Syriërs en Turken. Daarnaast durft men eindelijk de grote problemen in AZC’s en ‘evenementen’ te benoemen – compleet met filmbeelden – waar de politie dagelijkse moet worden ingezet vanwege de massale (bloedige) vechtpartijen. Bij geweld bij een Eritrees ‘evenement’ zijn DERTIG politiemensen gewond geraakt. Tevens durft men eindelijk te benoemen dat de globalistische partijen die het zo ver hebben laten komen en al die tijd gezwegen en er van weggekeken hebben verantwoordelijk gesteld moeten worden voor wat zij hebben aangericht.

    Na de geforceerde open psychiatrische inrichting MOEST het gezonde verstand gewoon een keer terugkomen… Die hoop heb ik tenminste vanaf het begin wel gehad. En daarmee worden nu de partijen genoemd die verantwoordelijk zijn geweest voor de instroom en de aanverwante misstanden en zeer sterk toegenomen aantal (seksueel geaarde) misdaden, en de totale afbraak van de Europese economie die daarmee gepaard is gegaan. Nu heeft Links nog NOOIT ook maar enig besef gehad van kosten en baten, omdat Links nu eenmaal altijd vertrouwt op het aangelulde ‘onderbuikgevoel’, aangelulde angsten en het aangelulde schuldgevoel dat zij op ú reflecteren, maar eindelijk wordt nu openlijk uitgesproken wat dergelijke partijen – in Nederland: VVD, NSDAP66, GroenLinks, CDA, CU, VOLT, BIJ1 etc. – middels hun zogenaamd ‘humane’ VN/WHO/NAVO/EU ‘deug’-programma hebben bewerkstelligd. Tevens worden eindelijk de zowel financiële als economische kosten van deze gedwongen massa-immigratie in ogenschouw genomen, wordt de leugenachtige klimaatagenda naast dezelfde kostenposten gelegd en worden er eindelijk openlijk vragen gesteld bij de westerse oorlogszucht in Oekraïne. Is dit dan het omslagpunt in de geschiedenis, waarin we eindelijk weer terug gaan naar het oude normaal en alle uitvoerders van Schwab’s/VN/WHO/NAVO/EU agenda 2030 worden afgestraft voor hun zelfdestructieve beleid?

    Op kapotte sokken of op blote voeten

    Of het nu de massa-immigratie is, het corona-‘beleid’ of de klimaatleugens (het frauduleuze IPCC-rapport van de VN): eindelijk lijkt men nu in te zien welke schade het Europa daadwèrkelijk toebrengt. Alles wat Schwab en de VN/WHO hebben bedacht, is namelijk op geen enkele wijze eerst getest en toen pas geleidelijk ingevoerd. Naar ‘goed’ Links/Globalistisch ‘beleid’ zijn eerst de oude schoenen weggegooid voordat er goede alternatieven voor waren. Caroline van der Plas gaat, geheel in lijn met Schwab’s communistische/futuristische psychose, mee in het verbieden van auto’s als/en persoonlijk/privé bezit… echter wel pas als er een fatsoenlijk openbaar vervoer is. Een fatsoenlijk openbaar vervoer is in mijn ogen een her-ingevoerde staatsaangelegenheid waarbij bus en treinvervoer gratis is en u overal net zo snel kunt komen als met de auto. Een utopie derhalve, want sinds het openbaar vervoer, net als het zorgstelsel en de voormalige PTT, werden geprivatiseerd vanwege de Mark(t)-werking is het, net als de andere voormalige overheidsdiensten, onwerkbaar en onbetaalbaar geworden en alleen nog maar verder uitgekleed. Ik vraag mij dan ook af hoe Van der Plas een goed alternatief voor het afschaffen van autobezit voor zich ziet. Vooralsnog worden door agenda 2030 namelijk voornamelijk de armere, wèrkende mensen er wederom het hardst door geraakt. En zo gaat het met alles wat men er vanuit de vermeende ‘vluchtelingen’ en de zogenaamde klimaatverandering doorheen wil rammen. Zo snel mogelijk de oude schoenen weggooien, maar er geen enkel beproefd en werkend (!) alternatief voor klaar hebben staan. Het moet namelijk vooral snel gaan en kostbaar zijn. Het gebruikelijke – typerend linkse – luchtfietsen derhalve wat u van dergelijke volstrekt onbekwame nitwits kunt verwachten.

    Of het nu de elektrische auto betreft, de windmolens, zonnecelvelden, waterpompen, de asielopvang, de zogenaamde integratie van nieuwkomers, de uitsluitend ‘hoog-opgeleide’ asielzoekers, de zogenaamde vluchtelingen (die na statushouderschap op vakantie gaan in het ‘levensgevaarlijke’ land van herkomst… het is allemaal één groot fiasco en een nog grotere kostenpost gebleken, waarbij de puinhoop van derTIEN jaar Rutte misschien wel derTIG jaar gaat kosten om alle door hen (VN/WHO/NAVO/EU/WEF/Soros/Gates etc.) opzettelijk veroorzaakte problemen op te lossen en de economie weer vlot te trekken. En wat mij betreft op hùn kosten!

    Schwab’s psychotische/futuristische dromen… Ze hebben er nooit over nagedacht hoe men vooruit kon komen zonder eerst alles af te breken. Alles moest en zou binnen enkele jaren vernietigd worden en elk slachtoffer – van seksueel misbruik, slaven- en kinderarbeid voor grondstoffen (voor elektrische auto’s, zonnecelvelden en windmolen ‘parken’) verstoorde dierenpopulaties, verwoeste economieën en ontheemde autochtone bevolkingen – is klaarblijkelijk totaal ondergeschikt aan hun geesteszieke doelstellingen. Precies zoals dat nu eenmaal werkt bij op macht beluste psychopaten die zich vanwege hun stoornis nu eenmaal niet kunnen inleven in de andere mens.

    Door:
    Drs. E.N. Schilder
    (voor www.ejbron.wordpress.com
    )

    0 reacties :

    Een reactie posten