De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijd

Datum:
  • zondag 20 augustus 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  • Sinds de Wereldgezondheidsorganisatie in maart 2020 de COVID-19 pandemie uitriep, is de wereld onderworpen aan een van de meest intense psychologische angstcampagnes in de menselijke geschiedenis.


    20-8-2023


    De meerderheid voelde zich gedwongen om zich te laten vaccineren uit angst voor COVID of om hun baan te verliezen, maar een aanzienlijk aantal bood weerstand en koos ervoor om zich niet te laten vaccineren in het licht van discriminatie, vervolging en verlies van middelen van bestaan, schrijft Vigilantnews.

    Hun veerkracht heeft in veel opzichten misschien nog ergere tirannie voorkomen. Want als je nadenkt over waar we toen stonden en waar we nu staan, kun je niet anders dan denken: “Wow. Ik ben zo dankbaar voor de vooruitgang die we hebben geboekt.” Omdat de ongevaccineerden op het punt stonden om zo “ontmenselijkt” te worden dat ze regelrecht naar de goelags werden gestuurd…

    LATEN WE EVEN TERUGGAAN NAAR 9 SEPTEMBER 2021, TOEN JOE BIDEN INGRIJPENDE VACCINATIEMANDATEN AANKONDIGDE.

    “Meer dan 200 miljoen Amerikanen hebben ten minste één vaccinatie gekregen. We zijn geduldig geweest en ons geduld raakt op, en uw weigering heeft ons allemaal veel gekost.”

    Dit was het moment dat een diepe rilling over mijn rug liet lopen en alle alarmbellen deed rinkelen dat “we ons op een zeer gevaarlijk pad bevinden,” en ik besloot daar en toen: “Ik kan niet langer toeschouwer zijn.”

    De president van de Verenigde Staten bedreigde zijn eigen burgers rechtstreeks en gaf een bepaalde groep mensen de schuld van de voortdurende COVID-crisis. Ik dacht: “Hebben we niet geleerd van fouten in het verleden dat je niet één groep mensen moet uitkiezen en hen de schuld moet geven van de ellende van het land?” Maar dit had een wereldwijde omvang…

    We zaten tussen fase 6 en 7. De regering propagandeerde opzettelijk de gevaccineerden om zich tegen de ongevaccineerden te keren. En ze wachtten tot ze de meerderheid van de bevolking hadden bereikt voordat ze dit deden…

    EN TOEN KWAM DE TWEEDELING IN DE MAATSCHAPPIJ… (OKTOBER 2021)

    Verslaggever: “Dus u hebt eigenlijk gezegd dat dit zoiets wordt als … twee verschillende klassen mensen als je gevaccineerd of ongevaccineerd bent. Je hebt al deze rechten als je gevaccineerd bent.”

    Jacinda Ardern: *Met een grijns* “Dat is wat het is. Dus, yep. Yep.

    “Als je anti-mandaat bent, ben je absoluut anti-vaccin. Het kan me niet schelen wat uw persoonlijke vaccinatiestatus is. Als u iemand die tegen het vaccin pleit steunt, voorstaat, groen licht geeft, troost biedt, steunt, dan bent u een anti-vaxxer. Absoluut! Uw persoonlijke vaccinatiestatus is volstrekt irrelevant.”

    Met andere woorden: “Als u de autoriteit van de staat in twijfel durft te trekken, plaatsen we u ook in de categorie ‘ontmenselijkt’.”

    En toen kwamen er discriminerende sluitingen van ongevaccineerden. Met name in Oostenrijk. (November en december van 2021)

    De ongevaccineerden mochten hun huis niet verlaten voor alle “niet-essentiële” doeleinden. U kon uw gezin niet eens meenemen voor een bescheiden maaltijd bij McDonald’s zonder de dreiging dat de politie binnen zou vallen om uw papieren te controleren. Bedenk dat het algemeen bekend was dat de COVID-prik de overdracht niet stopte. Maar regeringen over de hele wereld bleven de ongevaccineerden straffen en ontnamen hen hun baan, hun mogelijkheid om te reizen, de mogelijkheid om hun gezin te voeden…

    Buren keerden zich tegen buren.

    De propaganda werd steeds belachelijker.

    Ze gingen zelfs zover om ons met hekken te verdelen…

    En Oostenrijk was zelfs van plan om ongevaccineerd zijn strafbaar te stellen… (December 2021)

    “Een Oostenrijkse krant publiceerde de regels die de regering op 1 [februari] al hier in Oostenrijk wil invoeren. Die regels zeggen dat als je niet gevaccineerd bent, je een boete kunt krijgen tot 2000 euro per keer dat je ongevaccineerd betrapt wordt. Dit kan betekenen, en dit wordt expliciet gezegd, dat u ook meer dan één keer per dag een boete kunt krijgen, of drie keer, vier keer, vijf keer als u niet gevaccineerd bent. Als je weigert om dit te betalen, wil de regering ons in een aparte gevangenis stoppen die voor ongevaccineerde mensen tot een jaar gecreëerd moet worden.”

    Op wereldschaal werden de ongevaccineerden behandeld als dieren, “anderen.” Zo ook de mensen die geen masker wilden dragen…

    Een Australische politieagent mishandelde een jonge vrouw buiten en leek haar te wurgen omdat ze haar masker niet droeg.

    “Hij wurgt me! Je wurgt me! What the F*ck!”

    In Australië werden quarantainekampen opgezet.

    Met boetes tot 5.000 Australische dollar voor het overtreden van de regels op hun terrein…

    Maar ondanks de dwangmaatregelen en medische tirannie, nam een “kleine randminderheid” stelling. (Januari 2021)

    De Canadese truckers waren het topje van de ijsberg.

    Studenten begonnen scholen met maskermandaten te verlaten

    En de protesten om een einde te maken aan de mandaten werden groter, frequenter en heviger over de hele wereld.

    In Wellington, Nieuw-Zeeland, demonstreerden de Māori buiten het parlement met de beroemde “Haka,” een ceremoniële dans met een geschiedenis van het intimideren van tegenstanders vóór de strijd.

    Dankzij deze demonstraties en tegengeluiden werd “De Wetenschap” ontmaskerd, verschoof de publieke opinie en gingen de vaccinatiemandaten één voor één onderuit.

    Dr. Ryan Cole spreekt op de bijeenkomst “Defeat The Mandates” in Washington, D.C.

    Wat op een gegeven moment een zekerheid leek te zijn, zijn de COVID-vaccin-mandaten voor schoolkinderen, op een paar uitschieters na, werden in de Verenigde Staten NIET GEDAAN.

    Dankzij de ongevaccineerden, hun vastberadenheid, hun moed om NEE te zeggen tegen tirannie, is er nog steeds een controlegroep voor het grootste experiment dat ooit op de mensheid is uitgevoerd.

    De ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden

    Het was niet de naleving die een einde maakte aan de overheersing door grote farmaceutische bedrijven, Bill Gates en zijn vele organisaties, en het World Economic Forum; het was de dank aan de mensen die ze probeerden te beschamen, belachelijk te maken, te bespotten en af te breken.

    We zouden allemaal moeten proberen om wat innerlijke dankbaarheid te vinden voor de ongevaccineerden, omdat we het aas hebben gebeten door hen te haten omdat hun doorzettingsvermogen en moed ons de tijd hebben gegeven om in te zien dat we het mis hadden.

    Dus als er ooit weer mandaten komen voor COVID, of welke andere ziekte of virus dan ook, zullen hopelijk meer van ons wakker zijn en het opkomende autoritarisme zien dat zich niets aantrekt van ons welzijn en meer gaat over macht en controle.

    De oorlog tegen de ongevaccineerden is verloren, en daar moeten we allemaal dankbaar voor zijn.

    Bedankt dat u het tot het einde hebt volgehouden.

    Als u de moed had om zich tegen vaccinatie te verzetten of u uit te spreken tegen de mandaten, dan wil ik u mijn diepste dankbaarheid betuigen. Dankzij uw moed en die van miljoenen anderen zijn we gespaard gebleven van de goelags en hebben we de machthebbers in de tang.

    Er moet nog veel meer vooruitgang geboekt worden, en we zullen er op tijd komen, maar als u terugkijkt op waar we toen stonden en waar we nu staan, is er geen twijfel mogelijk: WIJ WINNEN!


    Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    COVID-19 VACCIN DOSSIER

    0 reacties :

    Een reactie posten