Zal de grootste georganiseerde massamoord in de wereldgeschiedenis aan verantwoording ontsnappen?

Datum:
  • woensdag 26 juli 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  • Artsen die het leven van hun patiënten redden met Ivermectine en HCQ werden gestraft. ...

     



    25-7-2023


    Zal de grootste georganiseerde massamoord in de wereldgeschiedenis aan verantwoording ontsnappen?

    Het verzamelde bewijs is overweldigend dat Covid een georkestreerde pandemie was. Het opzettelijke gebruik van de foutieve PCR-test, het opzettelijk fout rapporteren van Covid-sterfgevallen als gevolg van de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en financiële prikkels voor ziekenhuizen om alle sterfgevallen als Covid-sterfgevallen te rapporteren, en het verbieden van behandeling met bekende geneeswijzen zorgden samen voor een hoge mate van angst die de massa ertoe aanzette om de Covid-“vaccinatie” te accepteren, wat enorme financiële winsten opleverde voor Big Pharma en aanverwante oplichters zoals Anthony Fauci en enorme inbreuken op de burgerlijke vrijheid door overheden, schrijft Paul Craig Roberts.

    Bijna niemand stierf aan Covid zelf. Ze stierven door gebrek aan behandeling. Het protocol was dat als u geïnfecteerd raakte en na een week verslechterde, u naar het ziekenhuis moest gaan waar u aan de beademing werd gelegd, een verkeerde behandeling die meestal dodelijk was. Artsen die het leven van hun patiënten redden met Ivermectine en HCQ werden gestraft. Bedrijfsartsen werden ontslagen en privépraktijken werden door de autoriteiten aangevallen op hun medische licenties, waardoor ze hun vergunning om geneeskunde te beoefenen kwijtraakten. Zeer vooraanstaande medische wetenschappers die deze dodelijk-maximaliserende aanpak aan de kaak stelden, werden gedemoniseerd en er werd alles aan gedaan om hen het zwijgen op te leggen en hen professioneel te vernietigen.

    Het grootste aantal sterfgevallen, dat dag na dag doorgaat, is te wijten aan de Vax. Overal vallen sportsterren en entertainers die als reclame dienden voor de veiligheid van het Covid “vaccin” plotseling dood neer. De corrupte medische wereld sluit de ogen.

    De lockdowns, de maskers, het “vaccin” hebben mensen buitengewoon veel schade berokkend en niemand heeft er baat bij gehad, behalve de winsten van Big Pharma en de agenda van de overheid om de burgerlijke vrijheid te verzwakken.

    Dit is allemaal bekend en er wordt geen verantwoording afgelegd. Een programma van massamoord en verwonding van de wereldbevolking wordt genegeerd. Medische autoriteiten bevelen nog steeds de doodstraf aan, zelfs voor zuigelingen. Dit garandeert dat er een tweede en een derde ronde van doden en gewonden komt door meer georkestreerde pandemieën. Bill Gates heeft dat beloofd. Zulke goedgelovige bevolkingen kunnen niet minder verwachten.

    Waarom wordt dit moorddadige complot tegen de mensheid genegeerd? Duizenden medische wetenschappers en artsen negeren het niet, maar de media blijven de grootste deskundigen ter wereld beschuldigen van het verspreiden van ” misinformatie”. Er worden nog steeds pogingen ondernomen om de wetenschap het zwijgen op te leggen en informatie te onderdrukken. Universiteiten en medische scholen maken zelf deel uit van de inspanningen om te voorkomen dat de waarheid wordt erkend.

    Een ander deel van het probleem is dat veel van degenen die misleid werden en die de Vax, lockdowns en maskers zo stellig verdedigden tegenover familie en vrienden, zich te veel schamen om hun vergissing toe te geven. Ze zijn te kwetsbaar om te zeggen: ik heb een fout gemaakt en de gezondheid van mijn kind verwoest en mijn moeder gedood. De autoriteiten kennen de zwakheden van mensen en gebruiken hun zwakheden om henzelf te beschermen en hun agenda te bevorderen.

    De onnozelheid, goedgelovigheid en zwakheid van de meerderheid van de bevolking is niet verenigbaar met het voortbestaan van burgerlijke vrijheid. Het totalitarisme slaat toe, en het wordt getolereerd door de massa’s en met vreugde verwelkomd door Democraten en links.

    Hieronder vindt u meer verslagen met bewijzen dat de Covid “pandemie” een massaal, moorddadig bedrog was.

    De Wereldgezondheidsorganisatie zorgde ervoor dat sterfgevallen onjuist werden geregistreerd als “Covid-sterfgevallen” om angst te zaaien voor het Officiële Narratief.

    GEEN ENKELE VOLKSGEZONDHEIDSORGANISATIE IS TE VERTROUWEN

    Ze worden gekocht en betaald door Big Pharma

    https://rwmalonemd.substack.com/p/its-evil-to-fake-deaths-to-panic

    Veel mensen die volledig gevaccineerd zijn voor COVID worden nu blind

    https://www.globalresearch.ca/many-people-fully-vaccinated-covid-now-going-blind/5778951

    Grootste leugen in de wereldgeschiedenis: Er was nooit een pandemie. De gegevensbank is gebrekkig. De Covid-mandaten inclusief het vaccin zijn ongeldig

    https://www.globalresearch.ca/biggest-lie-in-world-history-the-data-base-is-flawed-there-never-was-a-pandemic-the-covid-mandates-including-the-vaccine-are-invalid/5772008

    Dr. Naomi Wolf onthult de ontvolkingsagenda van Pfizer, zoals blijkt uit eigen documenten

    https://www.globalresearch.ca/dr-naomi-wolf-uncovers-pfizer-depopulation-agenda-evidenced-its-own-documents/5821250


    Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    COVID-19 VACCIN DOSSIER



     Volg Frontnieuws op Telegram

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Toch blijven hele volksstammen onnozelen volhouden dat de prikken geholpen hebben. Toon ze de bewezen feiten en ze blijven desondanks ontkennen.

    Een reactie posten