Wat een amateurisme.
Boeren buitenspel gezet: Kabinet drukt eigen plan door zonder onderhandelingen
Ondanks dat het landbouwakkoord is geklapt, beweert minister Piet Adema (Landbouw) nog steeds 'perspectief' te willen bieden aan de boeren. Maar onderhandelen over het akkoord? Dat weigert hij categorisch, zo verklaarde hij tijdens een debat in de Tweede Kamer. Zelfs het verzoek van linkse oppositiepartijen om het gereserveerde bedrag van ruim 13 miljard euro naar beneden bij te stellen, wordt genegeerd schrijft de Telegraaf.
Donderdag werd duidelijk dat het geduld in de Kamer opraakt. Adema's voorganger en tevens partijgenoot van de ChristenUnie, Henk Staghouwer, zou al 'nieuw perspectief' bieden, maar dat is mislukt. Adema belooft nog steeds een goede toekomst voor de boeren, maar het plan zal pas in september worden gepresenteerd. Het geklapte landbouwakkoord zou als basis dienen. Volgens Adema is het vertrouwen tussen boeren en het kabinet de afgelopen maand verbeterd, zij het fragiel. "Ik koester dat en wil daarmee doorgaan." Toch weigert hij opnieuw met de boerenorganisaties te onderhandelen. "Wij zullen ons plan zelf uitwerken binnen het kabinet. Maar dat betekent niet dat we geen overleg zullen voeren met de sector."
Tijdens het debat werd ook de pijlen gericht op het CDA, omdat die coalitiepartij heeft aangegeven opnieuw te willen onderhandelen over het stikstofbeleid. Linkse oppositiepartijen vinden dat het CDA het land en het kabinet "gijzelt". CDA-Kamerlid Eline Vedder, die tijdelijk landbouwwoordvoerder Derk Boswijk vervangt, benadrukte juist het belang dat "de sector dit kan meemaken" en riep het kabinet op om snel actie te ondernemen. Volgens Adema is het landbouwakkoord uiteindelijk voornamelijk geklapt door een misverstand. De landbouworganisatie LTO wilde voor het laatste overleg een uitgewerkte reactie op hun achtpuntenplan. Tijdens het overleg zouden de partijen hier verder over praten. Maar dit was blijkbaar niet duidelijk voor het ministerie. "Ik was me er niet van bewust dat we dat van tevoren zouden aanleveren", aldus Adema. Wat een amateurisme.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Deze gang van zaken is onacceptabel en toont het gebrek aan respect voor de boerenstand. Het kabinet behandelt de boeren alsof ze hun mond moeten houden en de totalitaire bevelen van dit globalistische regime moeten opvolgen. Het is onbegrijpelijk dat de stem van de boeren, die dag in dag uit zwoegen om ons voedsel te produceren, zo genegeerd en geminacht wordt.
DDS
1 reacties :
In den haag is het een zwijnenstal
Synoniem aan de windmolen die volgens die knorrepotten in den haag klimaatneutraal is. Dikke leugens
De molen is slecht voor de flora ,fauna en het milieu.
Het dood vogels en vleermuizen
Door corrosie van de epoxy laag op de wieken ,verstrooid het pfas
De wieken worden na 10 jaar dienst in de grond begraven, pure bodem verontreiniging
Elke molen lekt inert sf6 gas dat is een factor 20.000 erger dan stikstof. Dus vette luchtvervuiling.
De molen gaat verantwoord +25 jaar mee, dan is die op.
Dooeeii
Een reactie posten