Poetin: Er zal GEEN “Oekraïne” meer zijn – Directe interventie van de NAVO zal de uitkomst niet veranderen

Datum:
  • vrijdag 16 juni 2023
  • in
  • Categorie: , ,
  • De Russische president Vladimir Poetin heeft woensdag in een tv-interview opmerkingen gemaakt die duidelijk maken: er komt geen onderhandelde oplossing voor het Oekraïne-conflict, er zal niet langer een Oekraïne zijn, en een interventie van de NAVO kan de uitkomst niet veranderen, schrijft Hal Turner.


    15-6-2023


    Toen hij aan een tv-interviewer uitlegde waarom Rusland Oekraïne binnenviel, wees hij op Luhansk en Donetsk die door artillerie- en mortiervuur van Kiev bestookt werden omdat die twee Oblasten (staten) zich net als de Krim van Oekraïne wilden afscheiden. Hij vertelde de interviewer: “We werden gedwongen om te proberen de oorlog die het Westen in 2014 begon, met wapengeweld te beëindigen.”

    President Poetin ging vervolgens verder met opmerkingen die volkomen onthutsend zijn. Hij zei:

    “En Rusland zal deze oorlog met wapengeweld beëindigen door het hele grondgebied van het voormalige Oekraïne te bevrijden van de Verenigde Staten en de Oekraïense nazi’s. 

    Er zijn geen andere opties.

    Het Oekraïense leger van de VS en de NAVO zal worden verslagen, ongeacht de nieuwe soorten wapens die het van het Westen krijgt.

    Hoe meer wapens er zijn, hoe minder Oekraïners en wat ooit Oekraïne was zullen overblijven.

    Direct ingrijpen door de Europese NAVO-legers zal de uitkomst niet veranderen.

    Maar in dit geval zal het oorlogsvuur heel Europa overspoelen.

    Het lijkt erop dat de VS daar ook klaar voor is.”

    Toen Poetin zei: “En Rusland zal deze oorlog met wapengeweld beëindigen … het hele grondgebied van het voormalige Oekraïne bevrijden … er zijn geen andere opties …” Dat maakt duidelijk dat er geen onderhandelingen zullen komen. Dit conflict zal eindigen met de volledige militaire nederlaag van Oekraïne. Maar in die verklaring noemde Poetin ook “het bevrijden van het hele grondgebied van VOORMALIG Oekraïne …”

    Wauw. “Voormalig Oekraïne.” Zulke woorden kunnen maar één ding betekenen: Er zal geen Oekraïne meer zijn!

    Welke andere betekenis kunnen de woorden “voormalig Oekraïne” hebben?

    Voor het geval er enige twijfel zou bestaan over het feit dat er “geen Oekraïne” meer is, maakte president Poetin dat in zijn volgende zin expliciet duidelijk. Hij zei verder: “Hoe meer wapens er zijn, hoe minder Oekraïners, en wat OOK OEKRAÏNE WAS, zal overblijven.”

    WHAM! “… en wat voorheen OEKRAÏNE WAS …” Daar is het weer. Geen Oekraïne meer. Het zal niet meer bestaan!

    Vervolgens haalde hij direct uit naar de NAVO door te zeggen: “Het Oekraïense leger van de VS en de NAVO zal verslagen worden, ongeacht de nieuwe soorten wapens die het van het Westen krijgt.”

    Het is duidelijk dat president Poetin het Westen duidelijk maakt dat ongeacht de wapens die het Westen naar Oekraïne stuurt, Rusland zal winnen. Punt uit. Dus wat zegt DAT over de wapens die Rusland bereid is te gebruiken? De meeste rationele mensen zullen begrijpen dat het betekent welk wapentuig er ook gebruikt MOET worden, d.w.z. nucleair.

    Maar de volgende woorden van president Poetin waren het meest onthutsend. Hij vertelde de interviewer verder: “Directe interventie door de Europese legers van de NAVO zal de uitkomst niet veranderen.” Wat zegt DAT u? Het vertelt de meeste weldenkende mensen dat Rusland al WEET dat de NAVO direct gaat ingrijpen en dat Rusland al voorbereid is op zo’n eventualiteit. Mensen, dit betekent dat we naar de 3e Wereldoorlog gaan!

    President Poetin maakte dat expliciet duidelijk toen hij er ook meteen aan toevoegde: “Maar in dit geval zal het oorlogsvuur heel Europa overspoelen.”

    Dat is het. Zo duidelijk als wat. “Het vuur van de oorlog zal heel Europa overspoelen.” Wereldoorlog.

    Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: “Waarom hoor ik hier niets over in de massamedia?” Simpel: de massamedia willen niet dat u dit weet. Ze willen dat u gelukzalig en onwetend bent. Dus wanneer dit allemaal GAAT gebeuren, zult u bang zijn en op zoek gaan (naar hen) naar antwoorden.

    En wat zullen ze u vertellen? Welke propaganda de mensen die hiermee begonnen zijn ook verteld willen hebben.

    De mensen in onze Amerikaanse regering beginnen letterlijk de Derde Wereldoorlog, die waarschijnlijk nucleair zal worden, en ze willen dat u dik, dom en gelukkig blijft.

    Gaat u hen tegemoet komen, of gaat u in opstand komen en de boel op stelten zetten om misschien te proberen te voorkomen wat er komen gaat?

    Wat u ook kiest, houd dit in gedachten: gisteren heeft de Oekraïense wetgevende macht militaire trainingskampen voor kinderen goedgekeurd. Onder de instructeurs zijn al ervaren 16-jarigen die 12-jarige rekruten opleiden om te vechten.

    Oekraïne is nu 12-jarige jongens aan het opleiden om voor hen te vechten.

    Wat voor monsters zijn deze Oekraïense regeringsmensen? Misschien is het beter als Oekraïne NIET meer bestaat.


    Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

    OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

    0 reacties :

    Een reactie posten