LOL!

Datum:
  • zaterdag 24 juni 2023
  • in
  •  dorpsgek....



    LOL!




    Geplaatst door:
    E.J. Bron
    (www.ejbron.wordpress.com)

    h/t “bobzelf”

    2 reacties :

    Anoniem zei

    Ach gossie, Theo de Raay, a.k.a bobzelf met zijn eeuwige tirades. De man die zich onaantastbaar voelt in de Xenofontosstraat, Kallithea/Athene, Griekenland. De man die iedereen de maat die het niet met hem eens is. De man die jan en alleman doosverwensingen toespeelt met zijn gestoorde retoriek. De man waar niemand naar luistert!

    Anoniem zei

    Correctie aangaande Theo de Raay a.k.a "bobzelf" Ik bedoelde de Tagmatarchi Plessa 73, Kallithea/Attica (Griekenland/Athene) gelegen tussen de Xenofontos en de Kekroposstraat waar Theo de Raay, a.k.a. "bobzelf" zich onaantastbaar voelt. Sja Theo, je staat er niet zo mooi op jochie, nou ja jochie... Inmiddels is Theo de Raay, geboren op 7-1-1949, alweer 75 jaar oud... En nog steeds zit deze gestoorde klootviool achter zijn toetsenbordje iedereen de maat te nemen met zijn Rotterdamse rioolmuil. Maar goed, iedereen die dit leest weet nu waar deze man zich bevindt, is dat even handig! Ik denk niet dat zijn vrouw Tatyana Bordyuzha waar hij mee samenwoont op de hoogte is van zijn jarenlange internet tirades, alhoewel... Je weet het nooit he' Zo niet, dan wordt zijn Queen of Athens nog wel op de hoogte gesteld.

    Benieuwd wat het gezicht is achter bobzelf? Het is weliswaar wel een foto uit 2018 maar dan hebben jullie even een idee hoe dit nageboorte er uitziet. Nog een leuke bijkomstigheid is het feit dat Theo met zijn vrouwtje ook op de foto is gezet. Nou, leuk toch?

    https://www.ad.nl/rotterdam/zij-zijn-klaar-voor-de-marathon~ac6278e0/

    Groet, Nemesis

    Een reactie posten