Talsma steunt uitbreiding dierenpark Tuitjenhorn

Datum:
  • vrijdag 18 april 2014
  • in
  • Categorie:
  • 17 april 2014 - TUITJENHORN - Gedeputeerde Talsma spreekt van een nuttig en verhelderend bezoek:

    Na zijn bezoek aan het Van Blanckendaell dierenpark in Tuitjenhorn zijn bij gedeputeerde Tjeerd Talsma van Ruimtelijke ordening en Milieu de laatste vraagtekens weggenomen.

    De vergunningen zijn er sinds veertien dagen, dus wat Talsma betreft kan de uitbreiding met vijf hectare snel van start.

    Na zijn rondleiding met initiatiefnemer Piet Blankendaal liet hij donderdagavond weten geen enkele zorg meer te hebben over de uitbreidingsplannen voor het dierenpark.

    Gedeputeerde Talsma spreekt van een nuttig en verhelderend bezoek: ,,We zijn het eens, het is duidelijk dat er geen sprake zal zijn van ontsierende situaties voor de omgeving. Zo blijven bestaande sloten en wegen bestaan, en zullen verblijven voor giraffes niet al te veel opvallen.’’

     Nog niet bekend is wanneer de eerste schop voor de uitbreiding aan de zuidwestelijk zijde van het dierenpark de grond in zal gaan.

    NHD


    1 reacties :

    Anoniem zei

    Zijn er nog ondernemers die van hun zwarte geld af moeten of wat geld wit willen wassen ?
    Ze kunnen wellicht ook een dierentuin(park) beginnen in de Noordkop, tussen Tuitjehorn en Anna Paulowna is nog wel een plekje te vinden, de politiek werkt wel mee(tegen betaling uiteraard).

    Een reactie posten