Is Gemeente Schagen de weg kwijt?

Datum:
  • dinsdag 22 april 2014
  • in
  • Categorie: , ,
  • Schagen - Of kent de gemeente Schagen wegen om de zaak Grote Sloot 158 nog jaren te rekken.


    Mevrouw Ina Vonk ontving vlak voor Pasen onderstaande brief.





    In deze brief laat het college van Schagen weten, dat zij op 8 april besloten hebben de vrijstellingsprocedure art. 19, lid 2 WRO op te gaan starten teneinde de windturbine Grote Sloot 158 te legaliseren.

    De aanleiding hiervoor is, dat zij van mening is dat de provincie haar laatste verordening zodanig vorm heeft gegeven, dat daarmee een vorm is geschapen om met behulp van de vrijstellingsprocedure op grond van artikel 19, lid 2 WRO de betreffende situatie te legaliseren.



    Brief Gemeente d.d. 16-4-2014

    Overzicht Grote Sloot 158

    Uitspraak 3-12-2014 Schagen/Schuijt tegen prov. N-H





    Redactie JAS

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Wat kunnen we als burger van het optreden van de Gemeente Schagen leren?

    Dat een stel politici, bijgestaan door het ambtenaren apparaat zich alles kunnen permitteren wat in strijd is met fatsoenlijk bestuur.
    Gewone burgers zijn vrijwel kansloos tegen de overheden.

    Een sprekend voorbeeld hiervan zijn de talrijke onschuldigen die vaak vele jaren in de gevangenis zitten of hebben gezeten.
    Van de rechterlijke macht mag verwacht worden dat ze hun werk goed en onpartijdig verrichten maar steeds vaker blijkt dat zulke verwachtingen niet worden waargemaakt, veel rechters en ook officieren van Justitie maken er een zooitje van en richten ontzettend veel onheil aan. Het meest stuitende hiervan is nog dat de werkelijke schuldigen(rechters, enz.) ongestoord en ongestraft hun veelal riante carrières kunnen voortzetten, niet gehinderd door enige vorm van fatsoen of door welke politieke partij dan ook.

    Een ander stuitend voorbeeld van een falende rechtstaat is de voormalig hoogste ambtenaar van Nederland: uit steeds meer getuigenissen blijkt dat deze ambtenaar een pedofiele(verboden bij wet) homofiel is en daardoor zeer chantabel.
    Zowel Opstelten als Teven weten bij voorbaat al te vertellen dat er niets aan de hand is, dat deden hun voorgangers Donner en Hirsch Ballin ook. Natuurlijk zal eerdaags blijken uit “onafhankelijk onderzoek” dat er heeeeeelemaal niets aan de hand is want zou er wel wat aan de hand zijn dan is er geen sprake meer van een Rechtstaat, dus dan dondert het hele systeem in elkaar en dat zullen de boven ons gestelden nooit laten gebeuren, alles zal met de mantel der liefde worden bedekt.

    Zo modderen we maar door in Nederland, een landje wat in de loop der jaren verworden is tot een karikatuur van een zich fatsoenlijk noemend land.
    Medeschuldigen zijn politieke partijen zoals D’66(met al haar rechters en ambtenaren), VVD, CDA en natuurlijk niet te vergeten de partij voor de arbeiders, de PvdA.

    De Gemeente Schagen is slechts een triest voorbeeld van wat er allemaal mis is in Nederland.

    Rest ons nog Mevrouw Vonk heel veel sterkte toe te wensen.

    Een reactie posten