Herinnering Bezwaar op WOZ-beschikking 2014

Datum:
  • donderdag 10 april 2014
  • in
  • Categorie: , ,
  • Hollands Kroon - Nog een paar dagen. Woont u in de Wieringermeer? Komt het Trafostation in uw buurt? Kent u de windplankaart?
    Allemaal redenen om bezwaar op uw huidige taxatie te maken.

    Dit jaar ging voor gemeente Hollands Kroon de WOZ-waarde met gemiddeld al 5% naar beneden!

    Als u bezwaar wilt maken tegen uw WOZ waarde dan moet u dit binnen 6 weken doen na de dagtekening ( 28 februari 2014) van het door u ontvangen aanslagbiljet gemeentelijke belastingen waarop uw WOZ staat en uw aanslagbedrag voor de eigenaren- en gebruikersbelastingen.

    U kunt ook Pro-forma bezwaar maken. Hierbij verzoekt u om meer tijd ten einde nader onderzoek uit te kunnen voeren en advies in te kunnen winnen.

    Uw WOZ-waarde wordt ook gebruikt voor de aanslagen van de Belastingdienst en Waterschap. Het is dus belangrijk dat uw WOZ-waarde juist is vastgesteld.

    Info: http://woz-waarde.info/ of bel (gratis) met 026 302 0028


    Bezwaar maken

    Wanneer u het niet eens bent met de WOZ-beschikking of de aanslag, kunt u binnen 6 weken na dagtekening van de aanslag/beschikkingsbiljet bezwaar indienen bij de heffingsambtenaar van Hollands Kroon binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet. het indienen van bezwaar kan niet per email. 
    Hollands Kroon geeft aan eerst telefonisch contact op te nemen met het team belastingen (088)3215000. Maar dit is natuurlijk geen verplichting 


     Kosteloos bezwaar maken

    WOZ-specialisten machtigen om namens u de bezwaarprocedure te voeren tegen de WOZ-beschikking van uw gemeente kost u niets. Hoe kan dat? Als uw bezwaar gegrond wordt verklaard, is de gemeente verplicht u daarvoor een kostenvergoeding toe te kennen. Door de werkwijze van WOZ-specialisten, dekt deze vergoeding de kosten van WOZ-specialisten. Wijst de gemeente uw bezwaar af, dan ontvangt u geen vergoeding. In dat geval neemt WOZ-specialisten de gemaakte kosten volledig voor haar rekening. Of uw bezwaar nu wel of niet gegrond wordt verklaard, u betaalt zelf helemaal niets!


    Redactie JAS





    0 reacties :

    Een reactie posten