'Klacht over berekening trafo is zienswijze'

Datum:
  • vrijdag 7 maart 2014
  • in
  • Categorie: ,
  • 't Veld - Gemeente Hollands Kroon neemt de klacht, dat locatie Zijtwende voor het trafostation is afgewezen aan de hand van verkeerde berekeningen door Tennet, niet in behandeling.

    Een groep bewoners uit 't Veld, vertegenwoordigd door Wim Sepers, trekt de gang van zaken rondom de locatie voor het transformatorstation in twijfel nadat zij een brief van Tennet aan de gemeente in handen kreeg.

    „Het college van burgemeester en wethouders heeft, nadat de raad om een zienswijze is gevraagd, een weloverwogen keuze gemaakt over Zijtwende", vertelt gemeentewoordvoerster Laura Pronk. Het college stelt 'dat de klacht wordt behandeld volgens de klachtenregeling en daar staat in dat klachten gaan over gedragingen/bejegening van personen en niet over de inhoud van een dossier'.

    Pronk: „De door Wim Sepers geuite twijfels over de berekening van de kosten is een zienswijze en wordt in de zienswijze-procedure meegenomen."

    Momenteel worden alle zienswijzen over het trafostation behandeld en beoordeeld. „Nadat het college hier een besluit over heeft genomen, naar verwachting rond half maart, ontvangt iedereen die een zienswijze heeft ingediend een inhoudelijke reactie daarop.

    NHD



    2 reacties :

    Anoniem zei

    De uitslag op de zienswijzen is al bekend bij de insiders en die zal 100% zeker luiden: u wordt niet ontvankelijk verklaard.
    De ambtenaren die eventueel nog benaderd zullen worden zullen zeggen: als u het er niet mee eens bent gaat u maar procederen.

    Bedoelt het college hun optreden met burgerparticipatie of zijn dit, omdat het Lia Franken en consorten slecht uitkomt, lastige burgers?

    Anoniem zei

    Ze hebben indertijd a gezegt dus moet er nu b komen. Of we willen of niet. En zijtwede is in de achtertuin van de burgemeester van schagen dus die wil het daar niet hebben. Politiek! Dus weer terug bij af. Het is nu wie heeft de langste adem!

    Een reactie posten